Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Internationaal transport

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een internationale spoedlevering voor u of uw klanten kan zijn. Bovendien kunnen we verantwoordelijk zijn voor complete bedrijfsprocessen die weer moeten gaan functioneren. Waardoor de inkomstenderving tot het minimum beperkt blijft. Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen na acceptatie van de opdracht en dit 24/7. Er is zelfs de mogelijkheid om een tweede chauffeur op een bestelbus mee te laten reizen om de reistijd zo kort mogelijk te houden.

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 1500 km afstand is uw zending per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan.

De voordelen van een koerier inschakelen

Waarom geen zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rijden rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.