Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Internationaal koerier

Met spoed een internationaal koeriersdienst nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor internationale spoedopdrachten. U hoeft niet lang te wachten, want wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep.

Wij zijn een gespecialiseerd internationaal koeriersbedrijf voor ritten naar de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland , Denemarken , Zweden , Portugal en Finland of Spanje en zelfs landen binnen Europa die niet tot de EU behoren. Wij regelen hiervoor gratis de verplichte douane formaliteiten of doorvoer documenten zoals de zogenoemde T1 en T2 documenten, hier vallen dus ook de zogenoemde (EVA) landen onder.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Snelheid afhalen en afleveren goederen
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
 • 24/7 telefonisch bereikbaar en korte lijnen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Hoi ik ben Tom! Heb je een vraag? Bel mij gelijk.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

Uw zending snel geleverd in heel Europa?

Dankzij de internationale koeriers van TK Koeriers kunt u snel en eenvoudig uw zendingen in heel Europa laten bezorgen bel direct ons 24/7 SPOEDNUMMER 088-6066800. Onze internationale koeriers zijn erg bekend met het Europese wegennetwerk en staan garant voor een snelle en efficiënte manier van het versturen van goederen door de gehele EU.

We weten doorgaans als geen ander waar de behoefte van de klant ligt en bieden service op maat.  Wij kunnen snel schakelen en zorgen dat uw internationale zending met spoed op het juiste adres wordt geleverd in heel Europa. Of het nu gaat om de verzending van uitsluitend documenten of complete pallets. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en uw zending is gratis verzekerd.

Betrouwbaarheid en vakbekwaamheid!?

TK Koeriers is in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt drie voorwaarden aan ons bedrijf, namelijk; betrouwbaarheidkredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

Waarom een internationaal koeriersbedrijf?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een internationale spoedlevering voor u of uw klanten kan zijn. Bovendien kunnen wij verantwoordelijk zijn voor complete bedrijfsprocessen die weer moeten gaan functioneren. Waardoor de inkomstenderving tot het minimum beperkt blijft. Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen na acceptatie van de opdracht en dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. De goederen worden in heel Europa bezorgd, meestal al de volgende werkdag. Er is zelfs de mogelijkheid om een tweede chauffeur op een bestelbus mee te laten reizen om de bezorgtijd zo kort mogelijk te houden.

 • Internationale spoedritten specialisatie!
 • Meer dan 12 jaar ervaring
 • Goede en razendsnelle B2B service
 • Wij halen uw zending snel op
 • Altijd transparante tarieven

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw zending per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een internationale spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. De goederen zijn bij ons tevens verzekerd volgens de CMR en AVC condities.

Voordeel van een internationale koeriersdienst ten opzichte van transport per vrachtwagen?

Waarom geen zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rijden rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops. Wij hoeven ons niet aan de verplichte rusttijden van een vrachtwagenchauffeur te houden. Er worden tevens geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Wat kost een internationaal koerier?

Het tarief voor een internationaal koeriersdienst hangt af van de snelheid, formaat en gewicht van de goederen en de locatie van levering. Wij leveren uw zending razendsnel in heel Europa. Gegarandeerd en zonder hoge kosten. Heeft u direct een koerier nodig? Bel of mail ons voor prijzen en de beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat een zending kost en hoe snel we de zending kunnen afleveren. Heeft u regelmatig een zending naar een specifieke locatie binnen Europa, dan maken we een aangepast voorstel.

Regelen jullie ook de douanepapieren van een internationaal transport?

Ja, wij kunnen voor u ook de juiste douanepapieren regelen. Oftewel, het in- en uitklaren bij de douane. Wij doen dit altijd zonder extra kosten. Dit scheelt u ook veel papierwerk en tijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste douanepapieren. Wij hebben de juiste kennis als het gaat om het versturen van internationale zendingen en zorgen voor een snelle doorgang over de grens. Zowel van grote als kleine zendingen. Meer informatie over de juiste douanepapieren vindt u ook op de website van de KVK.

Douanepapieren zijn nodig voor het versturen van goederen naar Europese landen die geen lid zijn van de EU: Albanië, Andorra, Armenië, Azerbeidzjan, Bosnië-Herzegovina, Faeröer, Georgië, Gibraltar, IJsland, Kazachstan, Kirgizië, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Oezbekistan, Rusland, San Marino, Servië, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.

TRANSPORT

Uniegoederen kunnen binnen de Europese Unie (EU) vervoerd worden middels een T2 document, ook wel Intern Unie douanevervoer genoemd. Onder deze regeling kunnen Uniegoederen worden vervoerd tussen twee plaatsen in het douanegebied van de Unie over een buiten dat douanegebied gelegen land of grondgebied, zonder wijziging van hun douanestatus.

Het T2 document wordt veel gebruikt voor het transport van goederen naar de zogenoemde EVA landen (Noorwegen, Zwitserland, Liechtenstein,  IJsland) en het Vereningd Koninkrijk / Engeland. Het T2 document maakt het mogelijk om de goederen niet direct aan de buitengrens van de EU voor invoer aan te bieden, maar in het binnenland zoals bijvoorbeeld Oslo of Bergen in Noorwegen. Hierdoor kan er in het vervoersproces veel tijd worden gewonnen, aangezien er geen wachttijden ontstaan aan de EU grens door drukte.

Een ander voordeel van het T2 document is, dat hier meerdere export zendingen als op vermeld kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk voor één groupage auto met bijvoorbeeld zes verschillende zendingen, één enkel transitdocument te ontvangen in plaats van meerdere documenten.

TRANSIT

Naast het vervoer van goederen met als eindbestemming een EVA land, is het transit document ( T1 of T2 ) ook uitermate geschikt voor het vervoer door een EVA land. Dit komt regelmatig voor bij groepage zendingen met bijvoorbeeld diverse losadressen in Zwitserland, Italië, (Noord) Ierland, Oostenrijk en/of Frankrijk. Dit zogeheten doorvoer T1 of T2 document zorgt ervoor dat de goederen bijvoorbeeld door Zwitserland vervoerd mogen worden, zonder dat hiervoor extra documentatie in Zwitserland opgemaakt dient te worden. De documenten dienen bij het douanekantoor van doorgang en bestemming elektronisch gescand en gezuiverd te worden.

Is mijn zending ook verzekerd tijdens transport?

Uw zending is altijd gratis verzekerd op basis van aansprakelijkheid conform onze algemene voorwaarden.

Vraag direct een offerte aan