Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Internationaal koerier

Met spoed een internationaal koeriersdienst nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor internationale spoedopdrachten. U hoeft niet lang te wachten, want wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep.

Wij zijn een gespecialiseerd internationaal koeriersbedrijf voor ritten naar de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook andere Europese landen, zoals Denemarken, Zweden en Finland behoren ook tot de mogelijkheden.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
 • 24/7 telefonisch bereikbaar
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers

Waarom een internationaal koeriersbedrijf?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een internationale spoedlevering voor u of uw klanten kan zijn. Bovendien kunnen we verantwoordelijk zijn voor complete bedrijfsprocessen die weer moeten gaan functioneren. Waardoor de inkomstenderving tot het minimum beperkt blijft. Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen na acceptatie van de opdracht en dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. De goederen worden in heel Europa bezorgd, meestal al de volgende werkdag. Er is zelfs de mogelijkheid om een tweede chauffeur op een bestelbus mee te laten reizen om de bezorgtijd zo kort mogelijk te houden.

 • Internationale spoedritten specialisatie!
 • Meer dan 12 jaar ervaring
 • Goede en razendsnelle B2B service
 • Wij halen uw zending snel op
 • Altijd transparante tarieven

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw zending per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan.

Wat kost een internationaal koerier?

Het tarief voor een internationaal koerier hangt af van de snelheid en locatie van levering. Wij leveren uw zending razendsnel in heel Europa. Gegarandeerd en zonder hoge kosten. Heeft u direct een koerier nodig? Bel of mail ons voor prijzen en de beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat een zending kost en hoe snel we de zending kunnen afleveren. Heeft u regelmatig een zending naar een specifieke locatie binnen Europa, dan maken we een aangepast voorstel.

Wat zijn de voordelen van een internationale koeriersdienst?

Waarom geen zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rijden rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Vraag direct een offerte aan