Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Krimpen aan den IJssel ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Krimpen aan den IJssel

Koerier Krimpen aan den IJssel - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Krimpen aan den IJssel? TK Koeriers, de ultieme koerier in Krimpen aan den IJssel sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Krimpen aan den IJssel bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Krimpen aan den IJssel dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Krimpen aan den IJssel een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Krimpen aan den IJssel? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Krimpen aan den IJssel ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Krimpen aan den IJssel : 088-6066800
Koeriersbedrijf Krimpen aan den IJssel vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

     Voordelen koerier Krimpen aan den IJssel

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Krimpen aan den IJssel - Uw betrouwbare partner voor snel transport

Spoedkoerier Krimpen aan den IJssel staat synoniem voor snelheid, betrouwbaarheid en precisie in transportdiensten. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan klanttevredenheid, zijn wij dé keuze voor al uw spoedzendingen.

Directe levering

Of u nu dringende documenten heeft of kostbare ladingen die onmiddellijk moeten worden bezorgd, spoedkoerier Krimpen aan den IJssel staat 24/7 paraat om aan uw behoeften te voldoen. Onze toegewijde chauffeurs en geavanceerde traceerbaarheidssystemen zorgen voor een ongekend snelle en veilige levering.

Lokaal verankerd

Als uw lokale partner begrijpen wij de unieke behoeften van Krimpen aan den IJssel en omgeving. Spoedkoerier Krimpen aan den IJssel is trots op zijn sterke lokale aanwezigheid en kennis, wat ons in staat stelt om de snelste routes te vinden en onverwachte obstakels te omzeilen.

Kies spoedkoerier Krimpen aan den IJssel voor een spoedtransportpartner die uw bedrijf naar het volgende niveau tilt met snelheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij staan altijd klaar om uw kostbare vracht op tijd en ongeschonden te bezorgen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Krimpen aan den IJssel - De IJsseldelta's koeltransport expert

Op zoek naar betrouwbaar koeltransport in Krimpen aan den IJssel? Zoek niet verder! Koeltransport Krimpen aan den IJssel is uw toonaangevende partner voor al uw temperatuurgevoelige logistieke behoeften. Met een bewezen staat van dienst in de sector bieden wij de zekerheid die uw bedrijf nodig heeft.

Efficiënt en flexibel koeltransport

Koeltransport Krimpen aan den IJssel staat bekend om zijn efficiënte en flexibele koeldiensten. Onze ultramoderne vloot en hooggekwalificeerde chauffeurs zorgen voor de veilige levering van uw producten, of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gekoelde goederen.

Uw partner in temperatuurbeheersing

Als uw betrouwbare partner in temperatuurbeheersing begrijpen wij het belang van onberispelijke leveringen. Koeltransport Krimpen aan den IJssel biedt de oplossingen die uw bedrijf nodig heeft om de concurrentie voor te blijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor hoogwaardig koeltransport Krimpen aan den IJssel dat aan al uw eisen voldoet.

Vertrouw op koeltransport Krimpen aan den IJssel voor uw koeltransportbehoeften. Uw succes is ons vak!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Krimpen aan den IJssel bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Krimpen aan den IJssel bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • 't Zand
 • Breeve
 • Heide

Voor alle diensten van koerier Krimpen aan den IJssel bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Krimpen aan den IJssel: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Krimpen aan den IJssel voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Krimpen aan den IJssel. In een stad met meer dan 30.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Krimpen aan den IJssel zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Krimpen aan den IJssel? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom zou u geen spoedzending per luchtvracht internationaal versturen, maar kiezen voor een koerier vanuit Krimpen aan den IJssel?

Tot een afstand van 2000 kilometer blijkt het vaak sneller te zijn om uw zending per koerier vanuit Krimpen aan den IJssel te verzenden dan via het vliegtuig. Dit komt door de vele verplichte laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles, vliegschema's en het transport van en naar luchthavens die moeten worden overwogen bij luchtvracht.

Minimalisering van risico's

Het verzenden van zendingen via luchtvracht is niet alleen duur, maar brengt ook een groter risico op beschadiging met zich mee, omdat de producten tijdens het proces van hand tot hand gaan.

Bij luchtvracht bestaat het risico dat goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden omgewisseld, wat kan leiden tot verkeerde afleveringen en aanzienlijke kosten of inkomstenderving. Als koeriersdienst in Krimpen aan den IJssel zijn wij 24/7 bereikbaar en bieden wij heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport, zoals de verwachte aflevertijd of orderstatus.

Traceerbaarheid

Indien gewenst ontvangt u een track en trace code om de koerier en/of de orderstatus in realtime te volgen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit voor al uw transportbehoeften en bieden de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, waardoor de reistijd aanzienlijk wordt verminderd.

Waarom kiezen voor een internationale koerier vanuit Krimpen aan den IJssel en geen klein spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Onze koeriers behalen aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere afstanden! Een extra voordeel van het inzetten van een spoedkoerier vanuit Krimpen aan den IJssel is dat we rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een minimum wordt beperkt. Met onze koeriersdienst in Krimpen aan den IJssel hoeft u zich geen zorgen te maken over het vastzitten van goederen in opslagfaciliteiten of het per ongeluk verwisselen van adressen. We zijn toegewijd om uw goederen rechtstreeks naar het afleveradres te brengen tijdens ons sneltransport, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Bovendien laden wij uw goederen niet over totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en traceerbaarheid

Daarnaast zijn we niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Wij bieden ook korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Bovendien bieden wij een live track & trace-optie aan om de koerier en/of de orderstatus in real-time te tracken.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Krimpen aan den IJssel of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Krimpen aan den IJssel!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Krimpen aan den IJssel en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Krimpen aan den IJssel
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Krimpen aan den IJssel en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Krimpen aan den IJssel bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Krimpen aan den IJssel weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Krimpen aan den IJsselNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Krimpen aan den IJssel en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Krimpen aan den IJssel;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Krimpen aan den IJssel: Snelheid en efficiëntie

In een stad als Krimpen aan den IJssel, waar bedrijven en inwoners constant in beweging zijn, is spoedkoerier Krimpen aan den IJssel van onschatbare waarde. Of het nu gaat om belangrijke zakelijke documenten, medische leveringen of last-minute cadeaus, de spoedkoeriers staan altijd paraat. Ze zorgen voor een vlotte doorstroom van goederen, waardoor de stad soepel blijft draaien.

Koeriersdienst Krimpen aan den IJssel:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Krimpen aan den IJssel een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Krimpen aan den IJssel? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Krimpen aan den IJssel zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Krimpen aan den IJssel
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Krimpen aan den IJssel: Een levendige stad aan de Waterkant

Krimpen aan den IJssel, gelegen aan de oevers van de majestueuze rivier de IJssel, is een stad die leeft en ademt. Met een inwonersaantal van ruim 30.000 mensen is het een gemeente die groeit en bloeit. De stad heeft echter niet alleen groei gezien in bevolking, maar ook in bedrijvigheid. Koerier Krimpen aan den IJssel speelt hierin een cruciale rol. De lokale koeriersbedrijven zijn de ruggengraat van de economie en zorgen voor snelle en betrouwbare bezorging van goederen door de hele stad.

De toekomst van Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Met een bloeiende gemeenschap en een sterke bedrijvigheid, ondersteund door de inzet van koerier Krimpen aan den IJssel en spoedkoerier Krimpen aan den IJssel, blijft de stad zich ontwikkelen. De stad aan de IJssel blijft groeien en gedijen, terwijl het zijn identiteit en verbondenheid met het water behoudt.

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg

Een spoedkoerier uit Krimpen aan den IJssel nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Krimpen aan den IJssel nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Krimpen aan den IJssel?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Krimpen aan den IJssel

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Krimpen aan den IJssel moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Krimpen aan den IJssel:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Krimpen aan den IJssel en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Krimpen aan den IJssel

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Krimpen aan den IJssel