Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Oegstgeest ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Oegstgeest

Koerier Oegstgeest - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Oegstgeest? TK Koeriers, de ultieme koerier in Oegstgeest sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Oegstgeest bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Oegstgeest dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Oegstgeest een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Oegstgeest? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Oegstgeest ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Oegstgeest : 088-6066800
Koeriersbedrijf Oegstgeest vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Oegstgeest

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Oegstgeest: Een Supersnelle Oplossing

Spoedkoerier Oegstgeest staat synoniem voor ongeëvenaarde snelheid. In de drukke wereld van vandaag is tijd van onschatbare waarde. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare pakketten of spoedleveringen, wij zorgen ervoor dat uw zendingen met de grootste precisie en betrouwbaarheid worden afgeleverd.

Betrouwbaarheid Boven Alles

Wanneer u kiest voor Spoedkoerier Oegstgeest, kiest u voor betrouwbaarheid. Onze toegewijde koeriers leveren niet alleen uw goederen op tijd, maar ze doen dit met de hoogste mate van zorg en aandacht. Uw waardevolle lading is in veilige handen, van ophaalpunt tot bestemming.

Efficiëntie in het Hart van Onze Diensten

Efficiëntie is onze troef. Met geavanceerde technologie en strategisch geplande routes optimaliseren we onze diensten om tijd en kosten te besparen. Spoedkoerier Oegstgeest streeft naar een naadloze ervaring, van offerte tot levering.

Kortom, voor spoedleveringen die tellen, vertrouw op de experts van Spoedkoerier Oegstgeest. Wij brengen snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie naar uw deur. Uw tevredenheid is onze drijfveer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Oegstgeest - Efficient en Betrouwbaar Koeltransport

Koeltransport Oegstgeest staat synoniem voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze toegewijde diensten voor koeltransport in Oegstgeest bieden u de gemoedsrust die u nodig heeft bij het vervoeren van temperatuurgevoelige goederen.

Deskundig Koeltransport Oegstgeest

Ons deskundig team van chauffeurs en logistieke experts begrijpt het belang van tijdige leveringen en de juiste temperatuurbeheersing. Wij beschikken over een modern wagenpark, uitgerust met geavanceerde koelsystemen en trackingtechnologie om uw lading veilig en op de gewenste temperatuur te houden.

Flexibel Koeltransport Oegstgeest

Koeltransport Oegstgeest past zich aan uw specifieke behoeften aan. Of u nu verse producten, farmaceutische goederen, of andere gekoelde ladingen vervoert, wij bieden flexibele oplossingen die naadloos in uw supply chain passen. Onze concurrerende tarieven en ongeëvenaarde klantenservice maken ons de eerste keuze voor koeltransport in Oegstgeest.

Vertrouw op Koeltransport Oegstgeest voor uw koeltransportbehoeften en ervaar de zekerheid van tijdige en onberispelijke leveringen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Oegstgeest bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Oegstgeest bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Boeg
 • Oegstgeester deel van het Leiden Bio Science park
 • Kamphuizerpolder
 • Rhijnhofweg

Voor alle diensten van de koerier in Oegstgeest bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Oegstgeest: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Oegstgeest voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Sliedrecht. In een stad met meer dan 24.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Oegstgeest zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Oegstgeest? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom zou u kiezen voor een koerier vanuit Oegstgeest in plaats van internationale luchtvracht voor spoedzendingen?

Binnen een straal van 2000 km is het vaak sneller om uw zending per koerier vanuit Oegstgeest te laten vervoeren dan met het vliegtuig. Dit komt door de vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden gevolgd bij luchtvracht, evenals het transport van en naar de luchthaven.

Risicobeheersing

Het verzenden van zendingen per luchtvracht is niet alleen kostbaar, maar brengt ook een groter risico op beschadiging met zich mee omdat de producten tijdens het proces door vele handen gaan.

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, wat kan leiden tot foutieve afleveringen met aanzienlijke kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn uw lokale koeriersdienst in Oegstgeest, 24/7 beschikbaar voor heldere communicatie en directe updates over de voortgang van uw transport, zoals de aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Op verzoek ontvangt u een track en trace-code waarmee u de koerier en/of de status van uw order in real-time kunt volgen. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop voor al uw transportbehoeften, en niet alleen kwantiteit. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk verkort.

Waarom zou u kiezen voor een internationale koerier vanuit Oegstgeest en geen klein spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Onze maximumsnelheid ligt aanzienlijk hoger dan die van een vrachtwagen, zowel nationaal als internationaal. Dit resulteert natuurlijk in aanzienlijke tijdsbesparingen, vooral op lange afstanden! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Oegstgeest is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovermindering

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, wat de kans op beschadiging tot een minimum beperkt. Wanneer u onze koerierdienst in Sliedrecht inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijkheid dat uw goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld. Dit komt omdat wij toegewijd zijn aan het snel transporteren van uw goederen naar het afleveradres, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

Het verkeerd afleveren of zoekraken van goederen in opslag gaat namelijk gepaard met aanzienlijke kosten, gevolgen of inkomstenderving. Bovendien hoeven wij uw goederen niet over te laden voordat ze op het afleveradres worden bezorgd.

Reistijd en track en trace

Daarnaast zijn wij niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd tijdens uw sneltransport aanzienlijk verkort.

Bovendien houden wij u op de hoogte van de verwachte aflevertijd van uw zending en bieden wij een live track en trace-optie waarmee u de koerier en/of de status van uw order in real-time kunt volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Oegstgeest of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Oegstgeest!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Oegstgeest en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Oegstgeest
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Oegstgeest en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Oegstgeest bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Oegstgeest weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in OegstgeestNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Oegstgeest en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Oegstgeest;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Oegstgeest: De Onmisbare Koeriers van Oegstgeest

De spoedkoerier Oegstgeest speelt een centrale rol in het ondersteunen van lokale bedrijven en het handhaven van een naadloze logistieke stroom in de stad. Van pakketbezorging tot documentvervoer, koeriers dragen bij aan de efficiënte werking van Oegstgeest. De spoedkoerier Oegstgeest is de held in noodsituaties, waar snelheid van essentieel belang is.

Koeriersdienst Oegstgeest:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Oegstgeest een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Oegstgeest? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Oegstgeest zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Oegstgeest
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Oegstgeest: Historie en Harmonie aan de Rijn

Oegstgeest, een schilderachtige stad met een bevolking van meer dan 24.000 inwoners, belichaamt de perfecte combinatie van historische pracht en moderne harmonie. Gelegen aan de oever van de Rijn, heeft deze stad een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd.

Een Samenleving van Samenwerking

Oegstgeest staat bekend om zijn sterke gemeenschapsgeest, waar inwoners zich thuis voelen in diverse buurten. Het inwonersaantal weerspiegelt de knusse aard van deze stad. Dankzij de diensten van de koerier Oegstgeest blijven lokale ondernemingen floreren, terwijl de spoedkoerier Oegstgeest zorgt voor snelle en betrouwbare leveringen, waardoor de stad in harmonie blijft en haar bewoners dichter bij elkaar brengt. Oegstgeest is niet alleen een stad met een rijke geschiedenis, maar ook een stad die gedijt op samenwerking en vreedzame co-existentie.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Oegstgeest nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Oegstgeest nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Oegstgeest?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Oegstgeest

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Oegstgeest moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Oegstgeest:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Oegstgeest en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Oegstgeest

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Oegstgeest