Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Roermond ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Roermond

Koerier Roermond - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Roermond? TK Koeriers, de ultieme koerier in Roermond sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Roermond voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Roermond dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Roermond een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Roermond? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Roermond ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Roermond: 088-6066800
Koeriersdienst Roermond foto Munsterkerk koerier
Koeriersbedrijf Roermond vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Roermond

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Roermond - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Met spoedkoerier Roermond bent u verzekerd van razendsnelle leveringen, waarbij uw zending altijd in goede handen is. Onze ervaren koeriers staan 24/7 voor u klaar en zorgen voor een betrouwbare en secure bezorging van uw waardevolle goederen en documenten.

Ongeëvenaarde snelheid

Spoedkoerier Roermond begrijpt dat tijd essentieel is in het bedrijfsleven. Daarom garanderen wij de snelste bezorgtijden binnen de regio. Uw zending wordt met uiterste spoed afgehaald en direct naar de gewenste bestemming vervoerd. Geen vertragingen, geen gedoe.

Flexibiliteit op maat

Of het nu gaat om een kleine envelop of een grote vracht, bij spoedkoerier Roermond passen wij onze dienstverlening aan uw specifieke behoeften aan. Onze flexibiliteit, gecombineerd met onze uitmuntende service, maakt ons dé koeriersdienst die u kunt vertrouwen voor al uw spoedleveringen in Roermond en omgeving.

Wacht niet langer en kies voor spoedkoerier Roermond voor al uw urgente verzendingen. Wij staan klaar om uw logistieke uitdagingen te overwinnen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

bestelbus internationaal koerier op de weg
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Roermond - Uw partner in temperatuurbeheer

Op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport in de regio Roermond? Zoek niet verder! Ons toegewijde team staat klaar om uw gevoelige ladingen veilig en efficiënt te vervoeren. Of het nu gaat om bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige vracht, wij garanderen de hoogste kwaliteit van koeltransport.

Veiligheid voorop: Koeltransport Roermond zorgt voor uw producten

Bij koeltransport Roermond is uw vracht in veilige handen. Onze geavanceerde koelwagens zijn uitgerust met state-of-the-art temperatuurregelingssystemen om ervoor te zorgen dat uw goederen onder ideale omstandigheden blijven tijdens het transport. Ons ervaren personeel bewaakt de temperatuur voortdurend en zorgt voor een naadloze levering, waar uw bestemming ook is.

Flexibel en punctueel: Koeltransport Roermond staat voor u klaar

Wij begrijpen dat geen twee ladingen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze punctualiteit en klantgerichte aanpak hebben ons een reputatie van uitmuntendheid in de branche bezorgd. Kies voor koeltransport Roermond en geniet van gemoedsrust terwijl wij uw lading veilig naar de plaats van bestemming brengen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw koeltransportbehoeften kunnen vervullen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

 

De beste en voordeligste koerier in Roermond bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Roermond bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Merum
 • Reubenberg-Swalmen
 • Roerdalen
 • Roerstreek en Oosttangent
 • Stadsrand Noord
 • Bedrijventerrein Willem-Alexander

Voor alle diensten van koerier Roermond bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Roermond: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Roermond voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Roermond. In een stad met meer dan 60.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Roermond zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Roermond? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Roermond?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Roermond vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Roermond en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Roermond en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Roermond is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Roermond is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Roermond of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Roermond!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Roermond en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Roermond
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Roermond en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Roermond bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Roermond weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in RoermondNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Roermond en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Roermond;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Roermond: Snel en betrouwbaar

Voor dringende zendingen en spoedleveringen kunt u vertrouwen op spoedkoerier Roermond. Met ons snelle en betrouwbare service staan wij garant voor een tijdige levering, zelfs onder tijdsdruk. Of het nu gaat om belangrijke documenten die direct moeten worden afgeleverd of medische benodigdheden die met spoed naar ziekenhuizen moeten worden gebracht, spoedkoerier Roermond zorgt ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld en op tijd op de juiste bestemming aankomt.

Koeriersdienst Roermond:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Roermond een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Roermond? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Roermond zijn vooral te spreken over:

  • Gunstige tarieven
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Goede en snelle service
  • 24/7 service in Roermond
  • Meedenken in oplossingen
  • Kwaliteit en klantgerichtheid
  • Geen extra toeslagen of tarieven

Roermond: Een historische stad vol koeriersdiensten

Roermond, een pittoreske stad in Limburg, is een combinatie van rijke geschiedenis en moderne voorzieningen. Met een inwonersaantal van ongeveer 61.000 mensen (2021) biedt Roermond een bruisende gemeenschap en diverse economische mogelijkheden. In deze stad spelen koeriersdiensten een belangrijke rol bij het faciliteren van handel en het voldoen aan de bezorgbehoeften van bedrijven en inwoners. Koerier Roermond is uw betrouwbare partner als het gaat om het verzenden en ontvangen van goederen van verschillende groottes. Wij staan bekend om onze professionele aanpak en efficiënte logistiek, waardoor wij ervoor zorgen dat uw zending veilig en op tijd wordt bezorgd.

Efficiëntie en klanttevredenheid bij koerier Roermond

Koerier Roermond streeft naar efficiëntie en klanttevredenheid bij elke bezorging. Wij begrijpen dat elke zending belangrijk is en werken met zorg en toewijding om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Met geavanceerde traceersystemen kunt u de voortgang van uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Roermond of internationale verzendingen, koerier Roermond zorgt voor een naadloze en betrouwbare ervaring, waarbij wij uw goederen veilig en tijdig bezorgen.

Een spoedkoerier uit Roermond nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Roermond nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Roermond?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Roermond

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Roermond moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Roermond:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Roermond en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Roermond

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Roermond