Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier Alkmaar ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Alkmaar

Koerier Alkmaar - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Alkmaar ? TK Koeriers, de ultieme koerier in Alkmaar sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Alkmaar voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Alkmaar dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Alkmaar een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Alkmaar? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Alkmaar ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Alkmaar: 088-6066800
Koeriersbedrijf foto Alkmaar kanaal koerier
Koeriersdienst Alkmaar luchtfoto koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Alkmaar

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Alkmaar - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Spoedkoerier Alkmaar biedt ongeëvenaarde spoedleveringen in de regio. Met onze uitmuntende service en professioneel team garanderen wij razendsnelle bezorgingen voor al uw dringende zendingen.

Met spoedkoerier Alkmaar bent u verzekerd van bliksemsnelle leveringen. Onze toegewijde koeriers staan 24/7 klaar om uw goederen direct op te halen en rechtstreeks naar de gewenste bestemming te vervoeren. Geen vertragingen, alleen snelheid!

Betrouwbaarheid voorop

Uw waardevolle goederen verdienen een betrouwbare partner. Bij spoedkoerier Alkmaar zorgen wij voor de veilige en ongeschonden overdracht van uw zendingen. Onze jarenlange ervaring en geavanceerde traceersystemen houden u altijd op de hoogte van de voortgang.

Efficiëntie met een glimlach

Spoedleveringen kunnen stressvol zijn, maar niet met ons! Spoedkoerier Alkmaar behandelt elke opdracht met efficiëntie en een glimlach. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

Waar wacht u nog op? Kies vandaag nog voor spoedkoerier Alkmaar en ervaar zelf onze ongeëvenaarde dienstverlening!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Alkmaar - Uw betrouwbare koelpartner

Op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport in Alkmaar? Zoek niet verder! Ons professionele koeltransportbedrijf in Alkmaar staat garant voor efficiënte en zorgvuldige leveringen van bederfelijke goederen. Met state-of-the-art koelwagens en ervaren chauffeurs zorgen wij voor een naadloos transportproces.

Flexibel maatwerk koeltransport Alkmaar

Elke lading is uniek, daarom bieden wij flexibel maatwerk voor koeltransport in Alkmaar. Of het nu gaat om kleine zendingen of grootschalige distributie, wij passen onze diensten aan uw behoeften aan. Uw goederen blijven optimaal gekoeld tijdens het hele traject, met onze geavanceerde koeltechnologie.

Ongeëvenaarde service van koeltransport Alkmaar

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Ons team van toegewijde professionals zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van uw koeltransport in Alkmaar. We houden u op de hoogte van de voortgang en leveren uw goederen punctueel af. Kies voor ons koeltransport Alkmaar en ervaar hoogwaardige service en kwaliteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Alkmaar bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekking staan wij als koeriersbedrijf in Alkmaar en omgeving bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • De Boekelermeer
 • Bergermeerpolder Technopark
 • Beverkoog
 • De Volger
 • Huiswaard
 • Neerlandia
 • Oudorp
 • Overdie
 • Viaanse Molen

Voor alle diensten van de koerier in Alkmaar bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Alkmaar: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Alkmaar voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Alkmaar. In een stad met ruim 110.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Alkmaar zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Alkmaar? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Alkmaar?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Alkmaar te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Alkmaar, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Alkmaar en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Alkmaar is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Alkmaar is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Alkmaar of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Alkmaar!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Alkmaar en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Alkmaar
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Alkmaar en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor meer informatie van de koerier in Alkmaar bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Alkmaar weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in AlkmaarNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Alkmaar en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Alkmaar;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Alkmaar: Snelheid in dringende tijden

In een wereld waarin snelheid essentieel is, vormt spoedkoerier Alkmaar een onmisbare schakel voor bedrijven en particulieren. Met onze toewijding aan betrouwbaarheid en snelle leveringen, zijn wij de reddende engel voor dringende verzendingen. Of het nu gaat om belangrijke documenten die onmiddellijk moeten worden afgeleverd of om spoedeisende pakketten die met de hoogste prioriteit moeten worden verzonden, spoedkoerier Alkmaar staat altijd paraat om de klus te klaren.

Koeriersdienst Alkmaar foto kaasmarkt koerier

Koeriersdienst Alkmaar:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Alkmaar een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Alkmaar? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Alkmaar zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Alkmaar
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Alkmaar: Een historische stad vol koeriersdiensten

Als een drukke stad vol bedrijvigheid en handel, is Alkmaar de thuisbasis van diverse koeriersdiensten die zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen. Of het nu gaat om het bezorgen van belangrijke documenten, pakketten of spoedeisende zendingen, koerier Alkmaar staat klaar om aan de behoeften van bedrijven en particulieren te voldoen. Met spoedkoerier Alkmaar kan zelfs de meest tijdkritische verzending met de grootste zorg worden afgehandeld. De stad biedt een breed scala aan koeriersdiensten om tegemoet te komen aan de diverse logistieke eisen van haar inwoners.

Efficiëntie en betrouwbaarheid: Koeriersdiensten die u vertrouwt

Alkmaar is een stad waar efficiëntie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Koerier Alkmaar diensten vormen hierop geen uitzondering. Met onze goed getrainde koeriers en geavanceerde logistieke processen zorgen wij voor een vlekkeloze afhandeling van zendingen. Of het nu gaat om lokale bezorgingen binnen de stadsgrenzen van Alkmaar of om internationale verzendingen, onze koeriers bieden een betrouwbare oplossing voor elke logistieke uitdaging.

Een spoedkoerier uit Alkmaar nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Alkmaar nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Alkmaar?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Alkmaar

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Alkmaar moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Alkmaar:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Alkmaar en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Alkmaar

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier in Alkmaar