Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Koerier in Amersfoort nodig?

Dan bent u bij ons TK koeriersbedrijf aan het juiste adres!

Wij zijn het koeriersbedrijf in Amersfoort en omgeving met een uitgebreid netwerk van koeriers. Wij als koeriersdienst in Amersfoort bieden onze klanten al langer dan 12 jaar en 24 uur per dag en dat 7 dagen per week met grote tevredenheid onze voordelige kwaliteitsservice aan. Wij zijn de koerier in Amersfoort en omgeving die vanwege de centrale ligging na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie kan staan. Wij kunnen ook vaak binnen 1.30 uur in alle andere grote steden in Nederland op locatie staan en vaak zelfs nog eerder vanwege ons uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers. Voor spoedopdrachten of ritten op dezelfde dag belt u naar ons SPOEDNUMMER via 088-6066800

 

Voor spoedopdrachten of ritten op dezelfde dag belt u naar ons spoednummer via 088-6066800
Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

Spoedopdracht? Internationaal en nationaal!

De specialiteit van ons als koeriersbedrijf is het wegrijden van lange internationale en korte nationale spoedopdrachten. Wij zijn gewend om hierin snel te schakelen op ieder gewenste tijdstip van de dag en dat al 12 jaar en 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor ons heeft een spoedrit zeer hoge prioriteit en wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk dit vaak is. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk. Ook is er is een mogelijkheid tot realtime track & trace voor het volgen van de koerier.

Door onze centrale ligging aan de snelweg zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie. Wij kunnen zoals eerder benoemd ook vaak ben binnen 1.30 uur in alle grote steden in Nederland op locatie staan en vaak zelfs nog eerder vanwege ons uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers. Veel tevreden klanten hebben ons als koeriersdienst in Amersfoort al op nr 1 staan als het gaat om het uitvoeren van spoedritten. Bij ons zijn uw producten in de gehele EU tijdens transport door de verzekering gedekt. Bij ons heeft u altijd persoonlijk contact, dus altijd snel antwoord over bijvoorbeeld uw zending of tijdstip van levering.

Ons spoednummer voor spoedopdrachten of ritten op dezelfde dag kunt u bereiken via 088-6066800. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

Wij rijden of hebben gereden o.a. in opdracht van

Gemeente Apeldoorn
Philips
Rijkswaterstaat
ASML
DPD
Politie Nederland
GLS
Mercedes
Heineken
DHL
Vistaprint
Belastingdienst
Unilever
Rijksoverheid

Waarom een koerier in plaats van luchtvracht?

Transport binnen de 2.000 kilometer is meestal sneller om met een koerier te laten vervoeren dan per luchtvracht.

Hoe is dit mogelijk?

Dit komt door er rekening gehouden moet worden met alle laad- en losprocedures en documentenformaliteiten zoals:

 • Douaneformaliteiten
 • Douane-inspecties
 • Vluchtschema’s
 • Transport van en naar de luchthaven
 • Kans op beschadiging van uw producten is groter

Dit alles moet in overweging worden genomen voor vliegtransport. Luchtvracht is niet goedkoop en de kans op beschadiging is groter doordat de producten van hand tot hand gaan tijdens de route die de goederen afleggen.

Waarom niet per vrachtwagen vervoeren?

 • Omdat de maximumsnelheid voor een koerier (bestelbus) hoger is dan bij vrachtwagens
 • De koeriers rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops
 • Een koerier heeft niet de lange en verplichte rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft
 • Uw goederen worden niet met andere goederen geladen. Dit minimaliseert het risico van beschadiging van uw
  waardevolle goederen.
 • Bij transport per koerier gaan de goederen niet van hand tot hand. Hierdoor is er maar één persoon
  verantwoordelijk voor de goederen, en dat is de koerier
 • Ook uw goederen zijn bij ons verzekerd tijdens transport in de gehele EU
 • Wij hanteren korte lijnen, zodat u goed en snel op de hoogte kan worden gehouden hoe laat uw zending
  geleverd wordt
 • Bovendien kunnen tracking- en tracing-opties de koerier volgen

Wij zijn als koeriersdienst in Amersfoort vooral gespecialiseerd in het uitvoeren van:

 •  Internationale spoedritten
 •  Nationale spoedritten
 •  Pakketroutes
 •  Distributiewerk

Voor al onze andere diensten klik hier

Distributiewerk | Vaste route | Pakketroute

Voor de inzet op pakketroutes of ander distributie werk maken wij als koeriersbedrijf in Amersfoort gebruik van de nieuwste applicaties met de nieuwste Europese stratenboeken en optimalisatie software, ook worden alle aflevertijden en adressen opgeslagen in een logboek. Dit alles om de route zo efficiënt mogelijk weg te rijden en fouten tot het minimale te beperken. Onze koeriers in Amersfoort weten als geen ander hoe het is om onder tijdsdruk te moeten presteren en nemen hier de volledige verantwoordelijkheid voor. Wij zijn dan ook de koerier in Amersfoort voor het wegrijden van een vaste route of een route bij oproepbasis. Voor meer informatie klik hier.

De koeriersdienst in Amersfoort

U als potentiële klant in een stad met bijna 160.000 inwoners mag dan ook verwachten dat hier een betrouwbaar koeriersbedrijf gevestigd is. Onze klanten geven onze snelle en voordelige service in combinatie met onze flexibiliteit dan ook als voornaamste reden op om ons als koerier in Amersfoort in te schakelen. Andere punten waarop wij hoog scoren bij onze klanten zijn:

 •  Gunstige tarieven
 •  Flexibiliteit en betrouwbaarheid
 •  Goede en snelle service
 •  Meedenken in oplossingen
 •  24/7 service in Amersfoort
 •  Representativiteit en klantvriendelijkheid

Geen extra toeslagen of extra tarieven!

Bij ons weet u vooraf wat de gunstige kosten zijn en achteraf volgt de facturatie. Bij ons komt u of uw klant dus nooit voor verrassingen te staan. Wij rekenen dan ook geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals brandstoftoeslagen, spoedtoeslagen, wachttarief tijdens file etc. voor meer informatie zie klik hier.

Vraag direct een offerte aan