Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Amersfoort ? TK Koeriers: dé spoedkoerier in Amersfoort

Koeriersbedrijf Amersfoort - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Amersfoort - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Amersfoort ? TK Koeriers is dé koerier in Amersfoort sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Amersfoort en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Amersfoort dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Amersfoort een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Amersfoort?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Nijmegen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Amersfoort: 088-6066800
Koeriersdienst amersfoort koppelpoort foto koerier
Koeriersbedrijf Amersfoort vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Amersfoort

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Amersfoort - Snelle en betrouwbare leveringen

Met spoedkoerier Amersfoort bent u verzekerd van razendsnelle leveringen in de regio. Onze toegewijde koeriers staan 24/7 paraat om uw zending met de grootste urgentie te bezorgen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare goederen of gevoelige medische benodigdheden, wij garanderen een tijdige en veilige aankomst op de plaats van bestemming.

Flexibiliteit en efficiëntie

Spoedkoerier Amersfoort begrijpt de waarde van uw tijd en past zich volledig aan uw behoeften aan. Met een breed scala aan voertuigen en ervaren chauffeurs kunnen we elke vracht, ongeacht de grootte, snel en efficiënt transporteren. Uw deadline is onze prioriteit!

Betrouwbaarheid en zekerheid

Vertrouw op spoedkoerier Amersfoort voor een betrouwbare afhandeling van uw waardevolle goederen. Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in snelle leveringen, staan wij bekend om onze zorgvuldige aanpak. Uw tevredenheid is onze missie.

Haal het beste uit uw spoedzendingen met spoedkoerier Amersfoort - uw betrouwbare partner voor al uw urgente leveringen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Amersfoort - Uw toonaangevende koeriersdienst

Vertrouw op het toonaangevende koeltransportbedrijf in Amersfoort om uw bederfelijke goederen veilig en efficiënt te vervoeren. Met state-of-the-art koelwagens en ervaren chauffeurs garanderen wij optimale temperatuurbeheersing van het laadproces tot de levering.

Flexibel en op maat gemaakt

Ons koeltransport in Amersfoort biedt flexibele en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke transportbehoeften. Of het nu gaat om vers voedsel, farmaceutische producten of andere gekoelde ladingen, wij zorgen voor een naadloze distributieketen.

Punctualiteit en kwaliteit

Wij begrijpen het belang van tijdige leveringen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met koeltransport Amersfoort kunt u vertrouwen op stiptheid en onberispelijke service. Uw goederen bereiken hun bestemming in perfecte staat, elke keer weer.

Kies vandaag nog voor koeltransport Amersfoort en verzeker uzelf van een moeiteloze, gekoelde logistieke oplossing voor al uw vrachtvervoer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedkoerier nodig in Amersfoort?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

De beste en voordeligste koerier in Amersfoort bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Amersfoort bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Hoef
 • De Nieuwe Stad
 • Vathorst-Noord
 • Isselt
 • De Wieken Vinkenhoef
 • Calveen

Voor alle diensten van de koerier in Amersfoort bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Amersfoort: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Spoedopdracht?? Dit heeft bij ons de hoogste prioriteit en daarom kennen wij als koeriersbedrijf als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een opdracht met hoge urgentie. Het is onze specialisatie en wij kunnen vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel schakelen en daardoor snel op locatie aanwezig zijn. Onze koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale of korte nationale spoedrit. Veel tevreden ondernemers zijn u voorgegaan.

Wij zijn dé koerier in Amersfoort en omgeving voor het uitvoeren van al uw spoedopdrachten. Of dit nu gaat over het transporteren van belangrijke documenten of machine onderdelen die het bedrijfsproces weer in werking moet stellen. Bij ons is bijna alles mogelijk. Één van onze klanten is de overheid. Hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Amersfoort en omgeving.

In ons meer dan 12 jarige bestaan als koeriersbedrijf hebben wij een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd. Als koeriersbedrijf in Amersfoort zijn wij dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. In een stad met meer dan 160.000 inwoners is een snelle en betrouwbare koerier in Amersfoort van groot belang. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Amersfoort? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Amersfoort?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Amersfoort vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Amersfoort en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Amersfoort en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van koerier Amersfoort is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Amersfoort is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Amersfoort of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Wij zijn als koeriersdienst in Amersfoort vooral gespecialiseerd in het uitvoeren van:

 •  Internationale spoedritten
 •  Nationale spoedritten
 • Pakketroutes
  Distributiewerk

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

 

Distributiewerk | Vaste route | Pakketroute

Voor de inzet op pakketroutes of ander distributie werk maken wij als koeriersbedrijf in Amersfoort gebruik van de nieuwste applicaties met de nieuwste Europese stratenboeken en optimalisatie software, ook worden alle aflevertijden en adressen opgeslagen in een logboek. Dit alles om de route zo efficiënt mogelijk weg te rijden en fouten tot het minimale te beperken. Onze koeriers in Amersfoort weten als geen ander hoe het is om onder tijdsdruk te moeten presteren en nemen hier de volledige verantwoordelijkheid voor. Wij zijn dan ook de koerier in Amersfoort voor het wegrijden van een vaste route of een route bij oproepbasis. Voor meer informatie bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

De koeriersdienst in Amersfoort en omgeving

U als potentiële klant in een stad met bijna 160.000 inwoners mag dan ook verwachten dat hier een betrouwbaar koeriersbedrijf gevestigd is. Onze klanten geven onze snelle en voordelige service in combinatie met onze flexibiliteit dan ook als voornaamste reden op om ons als koerier in Amersfoort in te schakelen. Andere punten waarop wij hoog scoren bij onze klanten zijn:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit en betrouwbaarheid
 • Goede en snelle service
 •  Meedenken in oplossingen
 • 24/7 service in Amersfoort
 • Representativiteit en klantvriendelijkheid

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Amersfoort

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Amersfoort moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Amersfoort:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Amersfoort en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Amersfoort

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Amersfoort