Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Italië ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Italië - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Italië? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Italië ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Italië Rome fontana di trevi koerier
Koeriersbedrijf Italië vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

    Voordelen koerier Italië

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Italië - Uw betrouwbare partner voor snelle zendingen!

Spoedkoerier Italië staat synoniem voor razendsnelle bezorging van uw goederen en documenten. Ons toegewijde team en uitgebreide netwerk garanderen dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld, of het nu om binnenlandse levering in Italië gaat of internationale verzending.

Betrouwbaarheid, uw vertrouwen waard

Vertrouw op spoedkoerier Italië voor een feilloze afhandeling van uw kostbare zendingen. Onze bewezen staat van dienst en gebruiksvriendelijke trackingopties houden u op de hoogte van elke stap van de bezorging. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

24/7 bereikbaarheid van spoedkoerier Italië

Spoedzendingen wachten niet op kantoortijden. Met de 24/7 bereikbaarheid van spoedkoerier Italië staan wij altijd voor u klaar, klaargestoomd om aan uw verzendbehoeften te voldoen. Van Milaan tot Rome, wij brengen uw goederen snel en veilig daar waar wij moeten zijn.

Kies voor spoedkoerier Italië en ontdek de ongeëvenaarde snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die uw zendingen verdienen. Wij leveren resultaten, altijd en overal in Italië en daarbuiten!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Italië - Betrouwbare oplossingen voor uw producten

Op zoek naar zorgeloos koeltransport naar Italië? Zoek niet verder! Ons toegewijde team staat klaar om uw bederfelijke lading veilig en op tijd naar elke bestemming in Italië te brengen. Met geavanceerde koeltechnologieën en ervaren professionals garanderen wij de integriteit van uw goederen.

Flexibiliteit en kwaliteit gecombineerd

Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische zendingen of andere temperatuurgevoelige ladingen, ons koeltransport naar Italië biedt flexibiliteit en kwaliteit in één pakket. Wij begrijpen dat elke zending uniek is en streven ernaar aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Naadloze traceerbaarheid, van vertrek tot aankomst

Met onze geavanceerde traceerbaarheidsoplossingen kunt u de voortgang van uw lading in realtime volgen. U wordt op de hoogte gehouden van elke stap van het koeltransportproces naar Italië, waardoor u gemoedsrust heeft en uw planning nauwkeurig kunt beheren.

Kies voor betrouwbaarheid, kwaliteit en precisie. Kies voor koeltransport Italië voor al uw koeltransportbehoeften. Uw producten verdienen de beste zorg, en wij leveren die, keer op keer. Neem vandaag nog contact op en ervaar de moeiteloze wereld van professioneel koeltransport.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Italië? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Italië?

Een spoedkoerier voor Italië is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u de pagina spoedkoerier.

 

Internationaal transport naar Italië? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom geen spoedzending per luchtvracht naar Italië verzenden, maar per koerier?

Het verzenden van uw zending per koerier naar Italië is vaak sneller dan met het vliegtuig, vooral tot een afstand van 2000 kilometer. Dit komt door de vele verplichte laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvracht, evenals het transport van en naar het vliegveld.

Risico's

Luchtvrachtzendingen zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook een groter risico op beschadiging omdat de producten tijdens het proces door vele handen gaan. Er bestaat ook een risico dat de goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Als uw zending per koerier wordt verzonden naar Italië, vermijdt u deze risico's. Onze koeriersdienst voor Italië staat 24/7 tot uw beschikking en biedt heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport, inclusief de aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Op verzoek ontvangt u een track en trace-code om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij onze koeriersdienst streven we altijd naar de beste kwaliteit en bieden we de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd aanzienlijk te verminderen.

Waarom een internationaal koerier naar Italië en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier naar Italië is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf naar Italië is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Italië of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Italië | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Italië
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Italië
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Italië: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Italië, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor bestemming Italië wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar ItaliëNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Italië

Italië is een land in Zuid-Europa. Het noorden van Italië grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië. Met maar liefst drie verschillende klimaten, kunt u in bepaalde delen van Italië skiën en weer op andere plekken genieten van warmte. Het voorjaar in Italië is misschien wel de mooiste tijd van het jaar! Brede zandstranden of gemoedelijke strandjes in intieme baaitjes. Op het vasteland is dit niet veel anders en juist deze veelzijdigheid aan keuze maakt Italië voor vele toeristen extra aantrekkelijk. En wat denkt u van de diverse soorten landschappen. Groene lichtglooiende heuvels met wijnranken, enorme bergen in de Alpen en Dolomieten met in de winter vaak besneeuwde pistes, grote meren als Lago Maggiore en het Gardameer, grillige kusten of prachtig vulkaanlandschap.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Italië:

 • Rome
 • Milaan
 • Napels
 • Turijn
 • Palermo
 • Genua
 • Bologna
 • Florence
 • Bari

Uiteraard ook naar de kleine dorpen in Italië of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie over onze services bezoekt u onze pagina koeriersdiensten.

Een internationaal spoedkoerier naar Italië nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Italië nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Italië?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Italië

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Italië moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Italië:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Italië en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Italië. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Italië.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Italië