Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Ede - TK Koeriers is de spoedkoerier in Ede

Koeriersbedrijf Ede - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Ede - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Ede? TK Koeriers is dé koerier in Ede sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Ede en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Ede dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Ede een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Ede?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Ede voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Ede: 088-6066800
Koeriersbedrijf Ede luchtfoto koerier
Koeriersbedrijf Ede vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

     Voordelen koerier Ede

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Ede - De snelste weg naar betrouwbare leveringen

Spoedkoerier Ede is uw vertrouwde partner voor vliegensvlugge leveringen in en rond Ede. Met een ongeëvenaarde reputatie in spoedzendingen bieden wij de betrouwbaarheid en snelheid die uw bedrijf nodig heeft.

Efficiëntie en snelheid: Onze kernwaarden

Bij spoedkoerier Ede begrijpen wij dat tijd geld is. Daarom zijn efficiëntie en snelheid onze kernwaarden. Onze ervaren chauffeurs en geavanceerde logistieke systemen zorgen ervoor dat uw zendingen met de hoogste precisie en in de snelst mogelijke tijd aankomen.

24/7 paraat: Uw noodsituatie is onze prioriteit

Noodsituaties wachten niet. Daarom staat spoedkoerier Ede 24/7 voor u klaar. Of u nu belangrijke documenten, pakketten of goederen moet verzenden, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw zending op tijd en veilig op de gewenste bestemming komt.

Kies spoedkoerier Ede voor gegarandeerde betrouwbaarheid, snelheid en toewijding. Wij zijn uw partner voor spoedleveringen in Ede en omstreken, en wij zullen altijd de extra mijl gaan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Ede - Uw partner voor betrouwbaar koeltransport

Op zoek naar een partner die uw bederfelijke goederen veilig en efficiënt kan vervoeren? Koeltransport Ede staat voor u klaar! Wij bieden hoogwaardig koeltransport in Ede en omgeving, met een focus op betrouwbaarheid, snelheid en precisie.

Koeltransport Ede: Uw betrouwbare partner

Ons team van toegewijde chauffeurs en modern, goed onderhouden wagenpark zorgt ervoor dat uw producten altijd op tijd en in optimale conditie op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige lading, koeltransport Ede garandeert een naadloze levering.

Koeltransport Ede: Uw sleutel tot succes

Kies voor koeltransport Ede als uw partner voor koeltransport en geniet van gemoedsrust, efficiëntie en de hoogste kwaliteit. Onze flexibele diensten en klantgerichte aanpak maken ons de eerste keuze voor bedrijven die koeltransport in Ede nodig hebben. Ontdek vandaag nog hoe koeltransport Ede uw logistieke uitdagingen kan oplossen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Spoedkoerier nodig in Ede?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

De beste en voordeligste koerier in Ede bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Ede bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bedrijvenpark De Vallei
 • Frankeneng
 • Heestereng
 • BT A12
 • Kievietsmeent
 • Food & Businesspark
 • Bedrijvenpark Het Laar

Voor alle diensten van koerier Ede bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier in Ede binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Wij kunnen door onze activiteiten binnen Ede snel schakelen en gemiddeld binnen 30 minuten op locatie staan voor bijna alle opdrachten waaronder spoedopdrachten die bij ons een zeer hoge prioriteit hebben. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor.

Als koeriersbedrijf kennen wij als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedopdracht. Of het nu gaat over het transporteren van belangrijke documenten, gevaarlijke stoffen ADR of machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! In ons klantenbestand staat o.a. de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk. Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Ede en omgeving.

In deze mooie stad op de veluwe met bijna 120.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Ede en omgeving van groot belang. Wij als koeriersdienst Ede zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Ede? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Ede?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Ede vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Ede en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Ede en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Ede is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Ede is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Ede of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Ede!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Ede en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Ede
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Ede en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Ede bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Ede weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in EdeNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Ede en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Ede;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Ede: Snelheid in het DNA

In de moderne wereld van vandaag, waarin efficiëntie de norm is, is spoedkoerier Ede een onmisbare schakel. Deze gespecialiseerde diensten garanderen dat dringende zendingen op tijd op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om medische benodigdheden, juridische documenten of producten voor de lokale markt, spoedkoerier Ede staat klaar om te zorgen voor een snelle en secure levering.

Koeriersdienst Ede:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Ede een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Ede? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Ede zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Ede
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Ede: Stad vol bedrijvigheid en efficiënte koeriersdiensten

Ede, gelegen in de provincie Gelderland, is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en een groeiend inwonersaantal dat momenteel rond de 115.000 schommelt. De stad heeft een sterke band met de omliggende natuur, met de Veluwe als haar achtertuin. Dit is een ware trekpleister voor natuurliefhebbers en toeristen die op zoek zijn naar rust en groene pracht.

Koerier Ede: Onmisbaar voor bedrijven

De economische dynamiek van Ede wordt versterkt door een bloeiende zakelijke sector. Koerier Ede speelt een cruciale rol in deze bedrijvigheid, met talloze bedrijven die vertrouwen op snelle en betrouwbare leveringen. De koeriersdiensten in Ede vormen de levensader van lokale ondernemingen en zorgen voor de vlotte doorstroming van goederen.

Ede, met haar diverse bedrijfsleven en efficiënte koeriersdiensten, blijft groeien en bloeien. De stad blijft zich aanpassen aan de moderne behoeften, terwijl ze haar unieke band met de natuur behoudt en koerier Ede en spoedkoerier Ede als onmisbare diensten koestert.

Een spoedkoerier uit Ede nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Ede nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Ede?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Ede

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Ede moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Ede:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Ede en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor onze koerier in Ede

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Ede