Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Veelgestelde vragen - FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang bestaat TKkoeriers al en zijn jullie een betrouwbare partner?

Wij zijn opgericht in 2008 en door enthousiasme en toewijding voor kwaliteit binnen transport gegroeid tot landelijk betrouwbare partner met een gewaardeerd klantenbestand en een landelijk dekkend netwerk.

Tevens zijn wij NIWO gecertificeerd op alle punten waaronder betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid.

Voor meer informatie over ons bedrijf bezoekt de pagina over ons.

Wat is dedicated transport?

Transport waarvoor het voertuig expliciet wordt ingezet voor 1 opdrachtgever of zending. Hier worden dus geen andere goederen of adressen bijgeladen en er wordt direct naar het afleveradres gereden.

Wat kost een spoedkoerier?

Dat is afhankelijk van de afstand, het spoedkarakter en de grote van de goederen, soort transportmiddel en de ligging van het land voor internationaal transport.

Voor meer informatie bezoekt u onze tarieven pagina.

Kan ik de zending of koerier live volgen middels track en trace?

U kunt bij ons live de order status volgen via de track en trace link die wij u sturen na het plaatsen van een order. Wij hebben zelfs de mogelijkheid om om de koerier live te volgen, vraag naar de voorwaarden via ons contact formulier.

Hoe snel kan de koerier op de afhaallocatie staan?

Dat hangt af van de specifieke transportbehoeften, maar nadat wij uw order hebben geaccepteerd duurt dat landelijk gemiddeld 30 minuten omdat wij een landelijk dekkend netwerk hebben.

Internationale afhaalopdrachten binnen Europa kunnen wij ook snel verzorgen, vraag naar de voorwaarden via ons offerte formulier.

Vanaf en tot welk gewicht en afmeting halen jullie goederen op?

Wij vervoeren alles vanaf een paar gram tot meerdere duizenden kilo's, denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoer van documenten tot een trailer vol pallets tot een paar ton. U kunt bij ons een aanvraag plaatsen voor alles wat te transporteren is tot en met vrachtwagentransport.

Hoe plaats ik een order en welke gegevens hebben jullie nodig?

Dit gaat het voor spoedopdrachten of opdrachten op dezelfde dag het snelst telefonisch via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 of per mail als het geen spoedopdracht betreft planning@tkkoeriers.nl .

Bekijk hieronder onze instructievideo voor het plaatsen van een order voor meer informatie.

Moeten wij een vrachtbrief meegeven aan de chauffeur?

Dit hoeft niet perse, wij maken de vrachtbrief voor jullie compleet, verder kunnen wij u een vrachtbrief mailen deze kunt u uitprinten. U ontvangt u ook altijd digitaal na aflevering een getekende vrachtbrief per mail.

Voor meer informatie over deze service bezoekt de over ons pagina.

Krijgen wij een bewijs van levering van de goederen?

Bij aflevering ontvangt elke klant een volledig  getekende CMR vrachtbrief met adresgegevens en o.a. handtekeningen, namen en tijden van ophaaladres en afleveradres.

Wanneer krijg ik het snelste antwoord?

De beller is sneller, bel ons op nummer 088-6066810 maar uw offerte aanvraag of mail wordt gemiddeld binnen 30 minuten beantwoord en anders kunt u het beste telefonisch contact opnemen voor de actuele status van uw aanvraag.

Zijn jullie 24/7 telefonisch bereikbaar en inzetbaar voor opdrachten?

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten op ons SPOEDNUMMER 088-6066800

Internationaal transport

Leveren jullie ook internationaal?

Internationale spoedleveringen zijn onze specialiteit, hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar op ons spoednummer 088-6066800.

Bij internationaal transport denken wij voornamelijk aan transport binnen Europa, maar klein transport verzorgen wij wereldwijd en wordt persoonlijk afgeleverd per koerier.

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Hoe snel kunnen jullie binnen Europa leveren?

Dat hangt af van de specifieke opdracht, het voertuig en de afstand, het tijdstip van de aanvraag en vertrek van de goederen en of u kiest voor 1 of 2 chauffeurs die elkaar kunnen afwisselen om de reistijd te verkorten.

Over het algemeen zijn wij gemiddeld binnen de 2 en 24 uur op locatie buiten Nederland binnen Europa op een aantal uitzonderingen na.

Wij nemen uw spoedaanvraag uiterst serieus en gaan voor een snelle en betrouwbare levering. Voor meer informatie over bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Kunnen jullie ook een spoedzending importeren?

Door ons uitgebreide netwerk van koeriers die werkzaam zijn in heel Europa zijn wij vaak in staat om een internationale spoedzending zeer snel in het buitenland af te halen voor een levering naar Nederland of een ander Europees land!

Wij nemen uw spoedaanvraag uiterst serieus en gaan voor een snelle en betrouwbare levering. Voor meer informatie over bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Kunnen jullie ook de douane papieren regelen voor transport buiten de EU?

Als u door ons een internationale zending laat verzorgen naar of door landen buiten de Europese Unie regelen wij GRATIS de douane papieren .

Voor meer informatie over welke invoerrechten, exportdocumenten en wetten er per land gelden klikt u hier.

Landen die geen lid zijn van de EU (2024) zijn:

Zijn mijn goederen verzekerd tijdens het transport?

Zoals bij alle transportbedrijven zijn vrijwel alle goederen die wij nationaal of internationaal transporteren per koerier of vrachtwagen verzekerd volgens de algemene AVC en CMR vervoerscondities.

Ook zijn uw goederen binnen Nederland en internationaal verzekerd middels een aanvullende koeriersverzekering tot € 35.000,- uiteraard kunt u zelf altijd een aanvullende verzekering afsluiten per kostbare zending bij een verzekeraar die eenmalige kostbare zendingen verzekerd noemens yousure.nl