Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Nationaal transport

Binnen de transportsector zijn kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van grote waarde. Omdat onze standplaats centraal in Apeldoorn is gevestigd en wij een groot landelijk koeriersnetwerk hebben, zijn wij binnen Nederland overal snel op bestemming. Wij kunnen binnen maximaal 1,5 uur in alle grote steden van Nederland zijn en vaak nog sneller door ons uitgebreide netwerk van betrouwbare en ervaren koeriers.

Klantvriendelijkheid en een net wagenpark

Wij van TK Koeriers willen onze opdrachtgevers tegen nette tarieven optimaal bedienen met onze dienstverlening, die niet ophoudt bij opdrachten van A naar B. We proberen altijd de beste oplossing te vinden voor uw wensen. Wij beseffen als geen ander dat wij ook een visitekaartje zijn van uw firma. Klantvriendelijkheid en een net wagenpark is voor ons dan ook erg belangrijk. Onze klantenkring in Nederland bestaat uit de grafische reclame sector, drukkerijen, machinebouw en landelijke pakketdiensten.

Waarom een koerier en geen zending per vrachtwagen?

Waarom geen zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rijden rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. Wij hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.