Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Nationaal transport

Nationaal Transport: Uw Partner in Kwaliteit en Snelheid

In de bruisende wereld van transport is kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van onschatbare waarde. Als uw toegewijde koeriersbedrijf begrijpen wij deze essentiële pijlers en gaan verder dan de verwachtingen om u te voorzien van eersteklas nationaal transport. Met een strategische centrale locatie en een uitgebreid en betrouwbaar landelijk netwerk zijn wij binnen 30 minuten gemiddeld op elke afhaallocatie in Nederland, ongeacht waar die zich bevindt.

Klantvriendelijkheid en Wagenpark

Bij TK Koeriers gaan wij verder dan enkel transport van A naar B. Wij streven ernaar om onze opdrachtgevers te bedienen met uitmuntendheid tegen eerlijke tarieven. Onze inzet gaat hand in hand met het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften. Uw tevredenheid is ons doel, en wij begrijpen dat ons werk een reflectie is van uw bedrijf. Daarom hechten wij enorm veel waarde aan klantvriendelijkheid en een representatief wagenpark. Dit zorgt ervoor dat wij niet alleen uw goederen, maar ook uw imago in goede handen nemen.

Diverse Klantenkring, Uiteenlopende Expertise

Onze diversiteit aan klanten in Nederland omvat de grafische reclamesector, drukkerijen, machinebouw en landelijke pakketdiensten. Met een uitgebreid portfolio van expertise begrijpen wij de unieke eisen van verschillende industrieën en passen onze dienstverlening hierop aan. Of het nu gaat om kritische deadlines, specifieke leveringsvereisten of speciale zendingen, TK Koeriers staat klaar om uw zendingen snel, veilig en op tijd te bezorgen.

Kies voor TK koeriers als uw nationale transportpartner en ervaar de kracht van kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Wij gaan voor meer dan alleen transport; wij zetten ons in voor uw succes, elke kilometer op de weg.

Waarom een koerier en geen spoedzending per vrachtwagen?

Kies voor Een Koerier: Optimaliseer Uw Transport

Waarom de keuze voor een koerier boven traditioneel vrachtwagentransport? Simpelweg omdat wij inzetten op snelheid, precisie en maximale bescherming van uw waardevolle goederen. Bij [Uw Koerierspartner] begrijpen we dat elke minuut telt en daarom gaan we verder dan de norm om uw leveringen vlot en veilig op hun bestemming te krijgen.

Snelheid en Directe Levering

Onze koeriers werken met een hogere maximumsnelheid dan traditionele vrachtwagens, waardoor we de efficiëntie en snelheid van uw leveringen optimaliseren. Met directe leveringen naar het afleveradres zonder tussenstops, garanderen we dat uw goederen op de snelst mogelijke manier hun eindbestemming bereiken.

Geen Compromissen voor Bescherming

In tegenstelling tot vrachtwagens, worden geen andere goederen tegen uw kostbare lading geladen. Dit minimaliseert het risico op beschadiging en zorgt ervoor dat uw goederen in topconditie blijven, van begin tot eind.

Dedicated Verantwoordelijkheid en Veiligheid

Met onze koeriers gaat uw lading niet van hand tot hand. Dit betekent dat er slechts één partij verantwoordelijk is voor uw waardevolle goederen - en dat zijn wij. Uw goederen zijn tevens verzekerd, waardoor u met volledige gemoedsrust kunt verzenden.

Transparante Communicatie en Tracking

Onze toewijding gaat verder dan levering alleen. We hanteren korte communicatielijnen, zodat u altijd op de hoogte bent van uw leveringstijden. En met onze track en trace optie kunt u uw zending in realtime volgen, waardoor u altijd de controle behoudt.

Kies TK koeriers voor ongeëvenaarde snelheid, precisie en bescherming. We gaan voor meer dan levering - we gaan voor een naadloze transportervaring die u verdient. Uw goederen, onze verantwoordelijkheid.

     Onze voordelen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur