Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Deventer ? TK Koeriers: dé snelle koerier in Deventer

Koeriersbedrijf Deventer - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Deventer - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Deventer? TK Koeriers is dé koerier in Deventer sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Deventer en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Deventer dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Deventer een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Deventer?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Deventer voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Deventer? 0570-238999
Koeriersdienst Deventer luchtfoto koerier
Koeriersbedrijf Deventer vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Deventer

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Deventer - Uw betrouwbare partner voor snel transport

In de wereld van snel transport is er één naam die boven alle anderen uitsteekt: Spoedkoerier Deventer. Met een bewezen staat van dienst in de regio Deventer en daarbuiten, bieden wij een ongeëvenaarde spoedservice die voldoet aan al uw transportbehoeften.

Of u nu documenten, pakketten of vracht wilt verzenden, spoedkoerier Deventer heeft de expertise en ervaring om uw zendingen veilig en tijdig op de plaats van bestemming te brengen.

Waarom kiezen voor spoedkoerier Deventer?

Bij spoedkoerier Deventer begrijpen wij dat tijd kostbaar is. Onze toegewijde chauffeurs en geavanceerde vloot zorgen ervoor dat uw zendingen met maximale snelheid worden afgeleverd, zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Deventer's eerste keuze

Met een scherp oog voor detail en klanttevredenheid als onze hoogste prioriteit, biedt spoedkoerier Deventer een persoonlijke benadering die u nergens anders zult vinden. Onze toegewijde klantenservice staat 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw zendingen te volgen.

Waar wacht u nog op? Kies voor spoedkoerier Deventer en ervaar snelheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid zoals nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Deventer - Uw betrouwbare partner voor koellogistiek

Bent u op zoek naar betrouwbare en efficiënte koeltransportoplossingen in Deventer? Zoek niet verder! Koeltransport Deventer is uw toonaangevende partner voor koellogistiek in de regio. Onze geavanceerde vloot en toegewijde team staan klaar om uw koel- en vriesproducten op tijd en in optimale conditie te leveren.

Topkwaliteit koeltransport Deventer

Bij koeltransport Deventer begrijpen wij het belang van onberispelijke kwaliteit en punctualiteit in de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze state-of-the-art koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen en worden constant gemonitord om de temperatuurconsistentie te waarborgen. U kunt vertrouwen op onze expertise voor het veilig vervoeren van uw bederfelijke goederen.

Flexibele diensten voor koeltransport Deventer

Of u nu dagelijkse distributie of speciale evenementenlogistiek nodig heeft, koeltransport Deventer biedt flexibele diensten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze ervaren chauffeurs en logistieke planners zorgen voor een naadloze levering, elke keer weer.

Koeltransport Deventer is dé keuze voor koellogistiek in Deventer en de omliggende regio's. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de perfectie van onze diensten voor uzelf!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Spoedkoerier nodig in Deventer?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 0570-238999

Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

De beste en voordeligste koerier in Deventer bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkend netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Deventer bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • A1 bedrijvenpark Deventer
 • Havenkwartier
 • Kloosterlanden
 • Lettele
 • Smeenkhof
 • Westfalenstraat
 • De Weteringen
 • Bergweide 3
 • Bergweide 4
 • Bergweide 5

Heeft u een spoedopdracht of opdracht op dezelfde dag voor onze koerier in Deventer of omgeving?

Een koerier in Deventer is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Ons voordeel is dat wij met onze centrale ligging gemiddeld binnen 30 minuten na afname van de opdracht op locatie in Deventer en omgeving kunnen staan. Hoe garanderen we deze razendsnelle aanrijtijd? Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van koeriers in Deventer en omgeving. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 0570-238999.  Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Deventer?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Deventer vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Deventer en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Deventer en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Deventer is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Deventer is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Deventer of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier in Deventer | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als koeriersbedrijf in Deventer bij onze klanten al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Kwaliteit en representativiteit
 • 24-uurs en 7 dagen per week koeriersdienst in Deventer en omgeving
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Deventer: betrouwbaar en flexibel

In Deventer en omgeving staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant in ons klantenbestand?

Onze koeriers in Deventer zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koerier in Deventer wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in DeventerNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst in Deventer

Als ondernemer in een mooie stad aan de IJssel met ruim 100.000 inwoners mag je verwachten dat hier ook een goed koeriersbedrijf in Deventer gevestigd is. Wij hebben met onze koeriersdienst in Deventer meer dan 12 jaar ervaring in distributiewerk, spoedritten en pakketdiensten. Onze koeriersdienst in Deventer staat 24 uur per dag voor u klaar. Zowel het nationale als internationale transport nemen wij voor onze rekening. Spoedritten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit.

Wij koerier in Deventer bieden verschillende diensten aan. Onze ervaring en specialisatie is het uitvoeren van:

 • Internationale spoedritten
 • Nationale spoedritten
 • Wegrijden van pakketroutes
 • Distributiewerk

Voor meer informatie over onze diensten bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

koeriersdienst deventer ijssel foto koerier

Met spoed een koerier uit Deventer nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier in Deventer nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 0570-238999. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Deventer?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze koeriersdienst in Deventer. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze pagina tarieven-koeriersdienst

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Deventer

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Deventer moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Deventer:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Deventer en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Deventer

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Deventer