Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Uw koerier in Deventer

Zoekt u een koerier in Deventer of omgeving? Maak dan kennis met koeriersbedrijf TK Koeriers. Centraal gelegen en met meer dan 12 jaar ervaring. Onze koeriers kunnen gemiddeld binnen 30 minuten op locatie in Deventer en omgeving arriveren. Wij kunnen binnen Nederland vaak zelfs binnen 1.5 uur in alle grote steden op locatie staan en vaak nog sneller omdat wij een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij als TK koeriers leveren alles vanaf een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets direct op elk gewenst adres in Nederland en de EU. Wij zijn met onze koeriersdienst in Deventer en omgeving 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

Heeft u een spoedopdracht of opdracht op dezelfde dag voor onze koerier in Deventer of omgeving?

Een koerier in Deventer is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Ons voordeel is dat wij met onze centrale ligging gemiddeld binnen 30 minuten na afname van de opdracht op locatie in Deventer en omgeving kunnen staan. Hoe garanderen we deze razendsnelle aanrijtijd? Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van koeriers in Deventer en omgeving. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

Internationaal spoedtransport?

Waarom geen luchtvracht?

Voor grote afstanden tot wel 2000 KM is uw zending vaak sneller met een koerier dan vliegen. Dit omdat een luchtvracht tijdrovend en risicovoller is dan met een koerier.  Dit ook vanwege alle laad en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema’s waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld . Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging van uw kostbare goederen is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Een ander voordeel is dat u bij ons korte lijnen heeft om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Waarom geen zending per vrachtwagen?

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen in Nederland en zeker in het buitenland. Dit scheelt uiteraard veel tijd! Tevens rijden wij rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops en er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor tot het minimum beperkt. Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft zelfs de mogelijkheid om bij ons een een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd. Verder heeft u heeft korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer  088-6066800.  Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier. Voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht. Bel hiervoor ons algemene nummer 088-6066810 of vraag een offerte aan.

Wij rijden of hebben gereden o.a. in opdracht van

Gemeente Apeldoorn
Philips
Rijkswaterstaat
ASML
DPD
Politie Nederland
GLS
Mercedes
Heineken
DHL
Vistaprint
Belastingdienst
Unilever
Rijksoverheid

Koerier in Deventer | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als koeriersbedrijf in Deventer bij onze klanten al meer dan 12 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Kwaliteit en representativiteit
 • 24-uurs en 7 dagen per week koeriersdienst in Deventer en omgeving
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Betrouwbaar koeriersbedrijf in Deventer

In Deventer en omgeving staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant in ons klantenbestand?

Onze koeriers in Deventer zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koerier in Deventer wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

24-uurs koeriersdienst in Deventer

Als ondernemer in een mooie stad aan de IJssel met ruim 100.000 inwoners mag je verwachten dat hier ook een goed koeriersbedrijf in Deventer gevestigd is. Wij hebben met onze koeriersdienst in Deventer meer dan 12 jaar ervaring in distributiewerk, spoedritten en pakketdiensten. Onze koeriersdienst in Deventer staat 24 uur per dag voor u klaar. Zowel het nationale als internationale transport nemen wij voor onze rekening. Spoedritten hebben wij ons een zeer hoge prioriteit.

Wij koerier in Deventer bieden verschillende diensten aan. Onze ervaring en specialisatie is het uitvoeren van:

 • Internationale spoedritten
 • Nationale spoedritten
 • Wegrijden van pakketroutes
 • Distributiewerk

Voor meer informatie over onze diensten klik hier.

Onze tarieven voor een koerier in Deventer

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze koeriersdienst service in Deventer. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra tarieven als wachttarief file, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt achteraf op factuur. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen die wij niet berekenen klik hier.

Schakel ons koeriersbedrijf in Deventer in

Met spoed een koerier in Deventer nodig? Bel dan direct naar TK Koeriers: spoed 088-6066800 . Of vraag een offerte aan of bel ons algemene telefoonnummer op 088-6066801 als het geen spoed betreft.

Hulp nodig? Geef ons de maten en het gewicht van de zending en wij zoeken voor u uit wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Vraag direct een offerte aan