Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Zutphen? TK Koeriers: is dé spoedkoerier in Zutphen

Koeriersbedrijf Zutphen - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Zutphen - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Zutphen? TK Koeriers is dé koerier in Zutphen sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Zutphen en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Zutphen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zutphen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zutphen?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Zutphen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Zutphen: 088-6066800

  Voordelen koerier Zutphen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Zutphen - Uw Snelste Weg naar Betrouwbaar Transport

Uw spoedzendingen verdienen de beste zorg en aandacht. Spoedkoerier Zwitserland is dé partner die u zoekt voor vlotte en secure internationale leveringen.

Razendsnelle Leveringen met Spoedkoerier Zwitserland

Met Spoedkoerier Zwitserland kunt u rekenen op ongeëvenaarde snelheid. Onze toegewijde chauffeurs staan 24/7 paraat om uw waardevolle ladingen binnen de kortst mogelijke tijd af te leveren, waarbij wij ons richten op een foutloze en tijdige service.

Betrouwbaarheid, Onze Hoogste Prioriteit

Bij Spoedkoerier Zwitserland streven wij naar absolute betrouwbaarheid. Uw zendingen worden met uiterste zorg behandeld en beschermd, met aandacht voor elk detail. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in internationaal transport, kunt u met een gerust hart vertrouwen op Spoedkoerier Zwitserland.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar zelf waarom klanten keer op keer voor Spoedkoerier Zwitserland kiezen. Uw tevredenheid is onze missie.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Zutphen - Uw Partner voor Vlekkeloos Koelvervoer

Bent u op zoek naar betrouwbaar en efficiënt koeltransport in Zutphen en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Zutphen staat bekend om zijn uitstekende service en toegewijde aanpak.

Op Maat Gemaakt Koeltransport Zutphen

Bij Koeltransport Zutphen begrijpen wij dat geen enkele lading hetzelfde is. Daarom bieden wij op maat gemaakte koeltransportoplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige vracht, ons team zorgt ervoor dat uw lading in optimale conditie blijft, van vertrek tot bestemming.

Betrouwbaar Koeltransport Zutphen

Wanneer u kiest voor Koeltransport Zutphen, kiest u voor betrouwbaarheid. Onze moderne vloot, ervaren chauffeurs en strenge kwaliteitscontroles garanderen dat uw lading veilig en op tijd wordt afgeleverd, elke keer weer.

Koeltransport Zutphen is uw vertrouwde partner voor koeltransportdiensten. Wij staan klaar om aan al uw temperatuurgevoelige vrachtbehoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit, kies voor Koeltransport Zutphen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Koeriersbedrijf - Voor elke spoedrit!

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

 

De beste en voordeligste koerier in Zutphen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkend netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Zutphen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Mars
 • De Lage Weide
 • De Revelhorst
 • De Stoven

Voor alle diensten van de koerier in Zutphen klik hier. 

Spoedkoerier in Zutphen: binnen 30 minuten bij u op locatie!

Wij kunnen door onze activiteiten binnen Zutphen snel schakelen en gemiddeld binnen 30 minuten op locatie staan voor bijna alle opdrachten waaronder spoedopdrachten die bij ons een zeer hoge prioriteit hebben. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit.

Dit kan gaan over het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Zutphen. In deze mooie stad aan de IJssel met bijna 50000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Zutphen van groot belang. Wij als koeriersdienst in Zutphen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Zutphen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Zutphen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Zutphen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Zutphen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Zutphen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Zutphen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Zutphen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Zutphen
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Zutphen en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Zutphen klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Zutphen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

Spoedkoerier Zutphen: Tijdige Dienstverlening

In de moderne tijd, waarin snelheid van essentieel belang is, heeft Zutphen spoedkoeriersdiensten omarmd om aan de behoeften van haar inwoners en bedrijven te voldoen. Spoedkoerier Zutphen staat paraat om dringende zendingen te bezorgen, waardoor de stad haar reputatie als een dynamische, goed verbonden gemeenschap behoudt. Zo blijft Zutphen niet alleen trouw aan haar historische wortels, maar omarmt ze ook de toekomst met open armen.

Koeriersdienst Zutphen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zutphen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zutphen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Zutphen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Zutphen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Zutphen: Een Historische Stad aan de IJssel

Zutphen, een stad doordrenkt met geschiedenis, biedt bezoekers en inwoners een unieke charme. De stad, gelegen aan de IJssel in Gelderland, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege middeleeuwen. De historische binnenstad van Zutphen is als een levend museum, met prachtig bewaard gebleven architectuur en smalle straatjes die uitnodigen tot ontdekking.of tarieven

Een Moderne Stad met Oude Charme

Ondanks zijn historische wortels is Zutphen ook een moderne stad met een levendige culturele scene en diverse economische kansen. Het inwonersaantal van ongeveer 47.000 weerspiegelt de aantrekkingskracht van de stad. Met zijn combinatie van historische schoonheid en hedendaagse dynamiek blijft Zutphen een unieke bestemming voor zowel bezoekers als de spoedkoerier Zutphen, die deze stad verbindt met de wereld om haar heen.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan