Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Zutphen? TK Koeriers: is dé spoedkoerier in Zutphen

Wij hebben als koeriersbedrijf meer dan 15 jaar ervaring in Zutphen en omgeving en staan 24/7 voor de B2B klaar voor een flexibele, voordelige en snelle service. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij zijn gemiddeld binnen 30 minuten na afname van de opdracht op locatie in Zutphen en omgeving. In Nederland kunnen wij doordat wij centraal gelegen zijn gemiddeld binnen 1,5 uur in alle grote steden op locatie staan en vaak nog sneller door ons uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers. U kunt ons bereiken voor spoedritten of ritten op dezelfde dag op ons spoednummer  088-6066800. Wij zijn de koerier in Zutphen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of pakketroutes. Wij zijn zeer regelmatig te vinden op de prachtige bedrijventerreinen de Revelhorst, de Stoven, de Lage Weide en de Mars. Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

De voordelen van TK Koeriers

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koeriersbedrijf Zutphen - Voor elke spoedrit

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

Spoedkoerier in Zutphen: binnen 30 minuten bij u op locatie!

Wij kunnen door onze activiteiten binnen Zutphen snel schakelen en gemiddeld binnen 30 minuten op locatie staan voor bijna alle opdrachten waaronder spoedopdrachten die bij ons een zeer hoge prioriteit hebben. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit.

Dit kan gaan over het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Zutphen. In deze mooie stad aan de IJssel met bijna 50000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Zutphen van groot belang. Wij als koeriersdienst in Zutphen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom geen luchtvracht?

Tot 2000 KM afstand is uw zending binnen Europa meestal sneller dan vliegen. Dit komt doordat luchtvracht tijdrovend en risicovol is. Dit omdat er rekening moet worden gehouden met alle laad en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema’s en het transport van en naar het vliegveld . Vliegzendingen zijn ook erg kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Verder heeft u heeft bij ons korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Waarom geen zending per vrachtwagen?

Omdat onze bestelbussen met een hogere maximumsnelheid mogen rijden dan bij een vrachtwagen. Ook kunnen wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops en worden er geen andere goederen tegen of met uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor tot het minimum beperkt. Wij zitten ook niet verbonden aan verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. Bij ons is het zelfs mogelijk om 2 chauffeurs op 1 bestelbus in te zetten om de rusttijd verder te beperken. U heeft korte lijnen bij ons om op de hoogte te blijven van hoe laat uw zending geleverd wordt. Tevens is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Zutphen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Zutphen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Zutphen
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Zutphen en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Zutphen klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs in Zutphen en omgeving zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes en routes op oproepbasis zijn voor onze chauffeurs geen probleem. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel, efficiënt en foutloos als mogelijk uit te rijden. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor de meest efficiëntste route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek, inclusief alle notities en aflevertijden. Uw koerier in Zutphen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Het wegrijden van distributiewerk of pakketroutes is iets wat vaak stressvol kan zijn en onderschat wordt door koeriersbedrijven die hier geen ervaring in hebben, waardoor tijdvlakken niet gehaald zullen worden en de koerier door de bomen het bos niet meer ziet, met als resultaat veel ontevreden klanten.

Kwaliteiten en service van de koeriersdienst in Zutphen

Vele ondernemers hebben ons al gevonden als dé koerier in Zutphen zijn u al met grote tevredenheid voor geweest. Onze klanten bevinden zich o.a. op Bedrijvenpark de Revelhorst, de Stoven, de Lage Weide en de Mars. Nadat wij de zending hebben afgeleverd bij de klant ontvangt u des gewenst de naam van de ontvanger en de tijdstip van levering per sms of e-mail.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Zutphen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Wacht dus niet, maar daag ons uit!

Koerier Zwolle

Vraag direct een offerte aan