Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Zutphen? TK Koeriers: is dé spoedkoerier in Zutphen

Koerier Zutphen- Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Zutphen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Zutphen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Zutphen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Zutphen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zutphen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zutphen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Zutphen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Zutphen: 088-6066800
Koeriersdienst Zutphen ijsselmeer koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Zutphen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Zutphen - Uw snelste weg naar betrouwbaar transport

Uw spoedzendingen verdienen de beste zorg en aandacht. Spoedkoerier Zwitserland is dé partner die u zoekt voor vlotte en secure internationale leveringen.

Razendsnelle leveringen met spoedkoerier Zwitserland

Met spoedkoerier Zwitserland kunt u rekenen op ongeëvenaarde snelheid. Onze toegewijde chauffeurs staan 24/7 paraat om uw waardevolle ladingen binnen de kortst mogelijke tijd af te leveren, waarbij wij ons richten op een foutloze en tijdige service.

Betrouwbaarheid, onze hoogste prioriteit

Bij spoedkoerier Zwitserland streven wij naar absolute betrouwbaarheid. Uw zendingen worden met uiterste zorg behandeld en beschermd, met aandacht voor elk detail. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in internationaal transport, kunt u met een gerust hart vertrouwen op spoedkoerier Zwitserland.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar zelf waarom klanten keer op keer voor spoedkoerier Zwitserland kiezen. Uw tevredenheid is onze missie.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Zutphen - Uw partner voor vlekkeloos koelvervoer

Bent u op zoek naar betrouwbaar en efficiënt koeltransport in Zutphen en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Zutphen staat bekend om zijn uitstekende service en toegewijde aanpak.

Op maat gemaakt koeltransport Zutphen

Bij koeltransport Zutphen begrijpen wij dat geen enkele lading hetzelfde is. Daarom bieden wij op maat gemaakte koeltransportoplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige vracht, ons team zorgt ervoor dat uw lading in optimale conditie blijft, van vertrek tot bestemming.

Betrouwbaar koeltransport Zutphen

Wanneer u kiest voor koeltransport Zutphen, kiest u voor betrouwbaarheid. Onze moderne vloot, ervaren chauffeurs en strenge kwaliteitscontroles garanderen dat uw lading veilig en op tijd wordt afgeleverd, elke keer weer.

Koeltransport Zutphen is uw vertrouwde partner voor koeltransportdiensten. Wij staan klaar om aan al uw temperatuurgevoelige vrachtbehoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit, kies voor koeltransport Zutphen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

 

Spoedkoerier nodig in Zutphen?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

De beste en voordeligste koerier in Zutphen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkend netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Zutphen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Mars
 • De Lage Weide
 • De Revelhorst
 • De Stoven

Voor alle diensten van de koerier in Zutphen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Spoedkoerier in Zutphen: binnen 30 minuten bij u op locatie!

Wij kunnen door onze activiteiten binnen Zutphen snel schakelen en gemiddeld binnen 30 minuten op locatie staan voor bijna alle opdrachten waaronder spoedopdrachten die bij ons een zeer hoge prioriteit hebben. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit.

Dit kan gaan over het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Zutphen. In deze mooie stad aan de IJssel met bijna 50000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Zutphen van groot belang. Wij als koeriersdienst in Zutphen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Zutphen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Zutphen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Zutphen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Zutphen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Zutphen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Zutphen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Zutphen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Zutphen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Zutphen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Zutphen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Zutphen
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Zutphen en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Zutphen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Zutphen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in ZutphenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Zutphen en zijn dan ook uitgebreid gescreend op onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Zutphen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Zutphen: Tijdige dienstverlening

In de moderne tijd, waarin snelheid van essentieel belang is, heeft Zutphen spoedkoeriersdiensten omarmd om aan de behoeften van haar inwoners en bedrijven te voldoen. Spoedkoerier Zutphen staat paraat om dringende zendingen te bezorgen, waardoor de stad haar reputatie als een dynamische, goed verbonden gemeenschap behoudt. Zo blijft Zutphen niet alleen trouw aan haar historische wortels, maar omarmt ze ook de toekomst met open armen.

Koeriersdienst Zutphen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zutphen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zutphen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Zutphen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Zutphen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Zutphen: Een historische stad aan de IJssel

Zutphen, een stad doordrenkt met geschiedenis, biedt bezoekers en inwoners een unieke charme. De stad, gelegen aan de IJssel in Gelderland, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege middeleeuwen. De historische binnenstad van Zutphen is als een levend museum, met prachtig bewaard gebleven architectuur en smalle straatjes die uitnodigen tot ontdekking.of tarieven

Een moderne stad met oude charme

Ondanks zijn historische wortels is Zutphen ook een moderne stad met een levendige culturele scene en diverse economische kansen. Het inwonersaantal van ongeveer 47.000 weerspiegelt de aantrekkingskracht van de stad. Met zijn combinatie van historische schoonheid en hedendaagse dynamiek blijft Zutphen een unieke bestemming voor zowel bezoekers als de spoedkoerier Zutphen, die deze stad verbindt met de wereld om haar heen.

Koeriersbedrijf Zutphen foto kerk koerier

Een spoedkoerier uit Zutphen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Zutphen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Zutphen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Zutphen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Zutphen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Zutphen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Zutphen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Zutphen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Zutphen