Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Finland ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Finland - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Finland? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Finland ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Finland Helsinki kathedraal koerier
Koeriersbedrijf Finland vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Finland

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Finland - Snel, betrouwbaar, wereldwijd!

Spoedkoerier Finland biedt een ongeëvenaarde spoedleveringsdienst die snelheid en betrouwbaarheid combineert. Met onze uitgebreide wereldwijde netwerken zorgen wij ervoor dat uw goederen en zendingen met de hoogste urgentie op tijd aankomen, waar ook ter wereld. Onze toegewijde expediteurs staan 24/7 klaar om de snelste route te bepalen en eventuele obstakels te overwinnen, waardoor uw zending met maximale efficiëntie wordt afgehandeld.

Betrouwbare partners voor spoedleveringen

Of het nu gaat om belangrijke zakelijke documenten, medische benodigdheden of waardevolle goederen, u kunt vertrouwen op spoedkoerier Finland. Onze deskundige koeriers zorgen voor een veilig en tijdig transport, met real-time tracking zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang. Onze focus op betrouwbaarheid en punctualiteit heeft ons de voorkeur gemaakt van talloze tevreden klanten wereldwijd.

Waarom kiezen voor spoedkoerier Finland?

Kies spoedkoerier Finland voor uw spoedleveringen en ervaar de gemoedsrust van een feilloze levering. Met ons toegewijde team, wereldwijde bereik en ongeëvenaarde betrouwbaarheid, staan we klaar om aan uw dringende verzendbehoeften te voldoen. Wanneer tijd van essentieel belang is, vertrouw op spoedkoerier Finland om uw zending snel, veilig en wereldwijd te bezorgen. Uw urgentie, ons commitment!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Finland - Uw betrouwbare partner voor temperatuurgevoelige zendingen!

Vertrouw op onze jarenlange expertise in koeltransport Finland. Wij garanderen strikte temperatuurbeheersing en veilige levering van bederfelijke goederen. Onze geavanceerde vloot en ervaren team staan paraat om aan al uw logistieke behoeften te voldoen.

Betrouwbaarheid in Koeltransport Finland

Met trots bieden wij betrouwbaar koeltransport naar Finland. Van farmaceutische producten tot verse levensmiddelen, wij hanteren de hoogste normen voor veiligheid en integriteit van uw lading. Onze real-time tracking en strenge kwaliteitscontroles zorgen voor gemoedsrust bij elke zending.

Op maat gemaakt koeltransport Finland

Elke lading is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor koeltransport naar Finland. Van routeplanning tot specifieke temperatuurinstellingen, wij passen ons aan uw vereisten aan. Profiteer van efficiëntie, snelheid en precisie met koeltransport Finland - uw partner in temperatuurgevoelige logistiek!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Finland? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Finland?

Een spoedkoerier voor Finland is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u de pagina spoedkoerier.

 

Internationaal transport naar Finland? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom kiezen voor een internationale koerier naar Finland in plaats van spoedzendingen per luchtvracht?

Tot 2000 kilometer afstand blijkt het vaak efficiënter en sneller om spoedzendingen naar Finland te verzenden via een koeriersdienst dan per vliegtuig. Dit komt door de vele verplichte laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchttransport, evenals het transport van en naar luchthavens.

Risicobeperking

Het versturen van goederen via luchtvracht is niet alleen kostbaar, maar brengt ook aanzienlijk meer risico op beschadiging met zich mee, aangezien de producten tijdens het proces door vele handen gaan. Bij onze koeriersdienst naar Finland worden de goederen rechtstreeks van het laadadres naar het afleveradres vervoerd, zonder tussenstops. Hierdoor wordt de kans op schade geminimaliseerd, aangezien er geen andere goederen worden bijgeladen of tegen uw zending worden geplaatst.

Betrouwbaarheid

Bij het verzenden van zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat goederen vast komen te zitten in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Onze koeriersdienst naar Finland staat 24/7 voor u klaar met betrouwbare service en heldere communicatie over de voortgang van uw transport, inclusief de aflevertijd of orderstatus.

Traceerbaarheid

Op verzoek ontvangt u een traceercode om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Wij hechten waarde aan kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw spoedtransport naar Finland.

Waarom een internationaal koerier naar Finland en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit naar Finland is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf naar Finland is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Finland of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier Finland | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Finland
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Finland
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Finland: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Finland, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Finland wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar FinlandNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Finland

Finland grenst in het oosten aan Rusland, in het noorden aan Noorwegen en in het noordwesten aan Zweden. Het land heeft ongeveer 5 miljoen inwoners waarvan ruim 10 procent in de hoofdstad Helsinki woont. In Finland vind je meer dan 185.000 meren. Vanwege de vele meren wordt Finland ook wel eens ‘Het land van de duizend meren’ genoemd. Als je geluk hebt kun je in Finland zelfs het noorderlicht zien!

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Finland:

 • Helsinki
 • Espoo
 • Tampere
 • Vantaa
 • Turku

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie over onze services bezoekt u onze pagina koeriersdiensten.

Een internationaal spoedkoerier naar Finland nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Finland nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Finland?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen bezoekt u bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Finland

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Finland moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Finland :

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Finland en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Finland . Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Finland.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Finland