Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Slovenië ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Slovenië - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Slovenië? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 14 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Koerier Slovenië bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Slovenië ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Slovenië rivier foto koerier
Koeriersbedrijf Slovenië vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Slovenië

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Slovenië - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Heeft u dringende zendingen van of naar Slovenië? Vertrouw op spoedkoerier Slovenië voor een razendsnelle en veilige levering. Onze toegewijde service staat garant voor tijdige aflevering, elke keer weer. Met een netwerk van betrouwbare transporteurs en geavanceerde traceerbaarheidstechnologie houden wij uw zending nauwlettend in de gaten, van ophaalpunt tot eindbestemming.

Efficiëntie en betrouwbaarheid gecombineerd

Bij spoedkoerier Slovenië begrijpen wij de waarde van snelheid en betrouwbaarheid. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw spoedleveringen moeiteloos te beheren met behoud van onberispelijke service. Of het nu gaat om belangrijke documenten, delicate goederen of kritische zendingen, wij zorgen ervoor dat uw goederen met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

24/7 spoedleveringen - Spoedkoerier Slovenië staat voor u klaar!

Waar en wanneer u ons ook nodig heeft, spoedkoerier Slovenië staat 24/7 voor u klaar. Onze klantgerichte aanpak en snel reagerende ondersteuningsteam garanderen dat uw zending met prioriteit wordt behandeld. Vertrouw op onze bewezen staat van dienst bij spoedleveringen van en naar Slovenië. Kies spoedkoerier Slovenië en ervaar de ongeëvenaarde snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie die wij te bieden hebben. Uw spoed is onze missie!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Slovenië - Efficiënt en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport van en naar Slovenië? Zoek niet verder! Bij koeltransport Slovenië bieden wij u de meest efficiënte en betrouwbare oplossingen voor uw temperatuurgevoelige vracht. Ons ervaren team staat klaar om uw producten veilig en op de juiste temperatuur te vervoeren.

Temperatuurbeheersing voor uw zendingen

Onze geavanceerde koeltransporttechnologie zorgt ervoor dat uw lading onder optimale omstandigheden blijft tijdens het transport van en naar Slovenië. Of het nu gaat om bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige lading, wij garanderen nauwkeurige temperatuurbeheersing om de kwaliteit van uw producten te behouden.

Ongeëvenaarde expertise in koeltransport Slovenië

Met jarenlange ervaring in de transportsector bieden wij ongeëvenaarde expertise in koeltransport van en naar Slovenië. Onze toegewijde chauffeurs en geavanceerde vloot staan garant voor tijdige en veilige levering. Kies voor koeltransport Slovenië en ervaar hoogwaardige diensten die uw verwachtingen overtreffen.

Waar wacht u nog op? Vertrouw op koeltransport Slovenië voor al uw koeltransportbehoeften en verzeker uzelf van probleemloos transport met de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ladingen veilig en vers kunnen leveren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Slovenië? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Slovenië?

Een spoedkoerier voor Slovenië is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar Slovenië? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier naar Slovenië?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren naar Slovenië vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst voor Slovenië en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier naar Slovenië en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier naar Slovenië is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in naar Slovenië  is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Slovenië of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Slovenië | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Slovenië
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Slovenië
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Slovenië: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Slovenië, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Slovenië wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar SloveniëNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Slovenië

Slovenië is bijna de helft keer zo klein als Nederland en toegetreden tot de EU. Het land telt 2 miljoen inwoners en is daarom een oase van rust. Er zijn vele mooie meren en grotten te bezoeken. Na Zweden en Finland is Slovenië het groenste land van Europa. Tevens ook het meest bergachtige land van de EU! In Slovenië komen de vier grote geografische regio’s van Europa samen komen: de Alpen, de Middellandse Zee, de Dinarische Alpen en de Pannonische vlakte.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Slovenië:

 • Ljubljana
 • Maribor
 • Celje
 • Kranj
 • Koper
 • Velenje

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Een internationaal spoedkoerier naar Slovenië nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Slovenië nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Slovenië?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Slovenië

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Slovenië moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Slovenië:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Slovenië en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Slovenië. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Slovenië.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Slovenië