Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Spoedkoerier

Wat is een spoedkoerier?

Een spoedkoerier is een koeriersdienst die gespecialiseerd is in het snel en efficiënt bezorgen van pakketten, documenten en andere zendingen. Deze dienstverleners zijn vaak 24/7 beschikbaar en bieden verschillende bezorgopties, waaronder same-day delivery en next-day delivery.

Wat is het voordeel van een spoedkoerier?

Het voordeel van een spoedkoerier is dat ze snel en betrouwbaar zijn. Dit kan van groot belang zijn in situaties waarin tijd cruciaal is, bijvoorbeeld bij het repareren van voertuigen of het versturen van belangrijke zakelijke documenten.

Wat kost een spoedkoerier gemiddeld?

De kosten van een spoedkoerier zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand tussen de ophaal- en afleverlocatie, de grootte en het gewicht van het pakket, de gewenste bezorgtijd en de spoed waarmee de zending moet worden afgeleverd. Gemiddeld kan de prijs variëren van enkele tientallen tot honderden euro's.

Waarom een spoedkoerier?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand gebruik zou maken van een spoedkoerier. Bijvoorbeeld in gevallen waarin er geen andere opties beschikbaar zijn, zoals bij medische noodgevallen of het versturen van belangrijke documenten die met spoed moeten worden afgeleverd. Ook kan een koerier worden ingeschakeld wanneer het belangrijk is om de levering te kunnen volgen, of wanneer er extra beveiliging nodig is voor de zending.

Wat is een internationaal spoedkoerier?

Een internationaal spoedkoerier biedt dezelfde diensten als een nationale spoedkoerier, maar dan voor internationale zendingen. Deze diensten zijn vaak duurder dan nationale spoedkoeriers, vanwege de extra afstand en douanevereisten die moeten worden voldaan.

Jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van koeriers

Het is onze prioriteit en verantwoordelijkheid om als spoedkoerier alle opdrachten uiterst zorgvuldig en zo snel mogelijk van A naar B te transporteren. Dat zonder tussenstops om het tijdsverlies en de kosten voor u of uw klanten zo laag mogelijk te houden. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide, betrouwbare netwerk van koeriers zijn wij de partner voor het uitvoeren van spoedopdrachten. Zowel nationaal als internationaal zijn wij snel inzetbaar tussen B2B en dat 24/7. Het is ook mogelijk om uw producten live te tracken zodat u inzicht heeft in de aankomsttijd. Ook krijgt u direct na aflevering een volledig afgetekende CMR vrachtbrief als afleverbevestiging in de mailbox inclusief handtekeningen, namen en tijden.

Ons landelijke gemiddelde aanrijtijd is 30 minuten

Door ons uitgebreide landelijk dekkende netwerk zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Nooit eerder was snelheid zo belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie.

Bel voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag naar ons spoednummer: 088-6066800. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Geef bij afname van de opdracht een omschrijving van de producten door, zoals: gewicht, lengte x breedte x hoogte - aantal pallets en een omschrijving van het product. Dit kunnen ook documenten zijn of kleine stukgoederen etc.

Voor een internationale rit is het zelfs mogelijk om een extra chauffeur op een bus in te zetten. Zodat de rusttijd verlaagd wordt en uw producten sneller op bestemming zijn. Bij aflevering bellen of sms’en wij gelijk de contactgegevens door van de persoon die de producten ontvangen heeft.

Voorbeelden van spoedzendingen zijn:

 • Vertrouwelijke documenten
 • Machine en auto-onderdelen
 • Internationale spoedopdrachten specialisatie!! (Wij kunnen hierin zeer snel schakelen)
 • Paspoorten en Visa
 • Veilig vervoeren van IT servers – computers
 • Audio apparatuur
 • Producten van of voor reclamebureaus
 • Drukwerk dat geaccordeerd moet worden

Waarom een spoedkoerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw zending per spoedkoerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd.

Wat zijn de voordelen van een koerier ten opzichte van transport per vrachtwagen?

Waarom geen zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bij het inschakelen van een spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Vraag direct een offerte aan

Spoedkoerier voordelen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Spoedkoerier

Wij zijn de spoedkoerier in Nederland. Wij zorgen dat binnen heel Nederland een koerier binnen 30 minuten bij u op locatie staat. Bel direct ons spoednummer: 088-6066800.
Minder haast, plaats gerust hier een offerte of bel ons algemene nummer op 088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2 in Nederland en Belgie
 • 24/7 telefonisch bereikbaar
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Bent u met spoed op zoek naar een koerier? Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw producten met spoed af te leveren bij u of uw klanten. Bijvoorbeeld een nalevering om uw klanten tevreden te houden, halffabricaten of machine onderdelen zoals scheepsonderdelen, vliegtuigonderdelen of componenten. Waardoor uw bedrijfsproces weer in werking kan worden gesteld om de inkomstenderving zo laag mogelijk te houden.

Spoedkoerier

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.