Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Spoedkoerier

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw producten met spoed af te leveren bij u of uw klanten. Bijvoorbeeld een nalevering om uw klanten tevreden te houden, halffabricaten of machine onderdelen zoals scheepsonderdelen, vliegtuigonderdelen of componenten. Waardoor uw bedrijfsproces weer in werking kan worden gesteld om de inkomstenderving zo laag mogelijk te houden.

Jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van koeriers

Het is onze prioriteit en verantwoordelijkheid om spoedopdrachten uiterst zorgvuldig en zo snel mogelijk van A naar B te transporteren. Dat zonder tussenstops om het tijdsverlies en de kosten voor u of uw klanten zo laag mogelijk te houden. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide, betrouwbare netwerk van koeriers zijn wij de partner voor het uitvoeren van spoedopdrachten. Zowel nationaal als internationaal zijn wij snel inzetbaar tussen B2B en dat 24/7. Het is ook mogelijk om uw producten live te tracken zodat u inzicht heeft in de aankomsttijd.

Binnen de regio is onze gemiddelde aanrijtijd 30 minuten

Wij zijn binnen de regio en omliggende steden na aanname van de opdracht door ons uitbreide netwerk gemiddeld binnen 30 minuten bij u. Nooit eerder was snelheid zo belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie.

Bel voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag naar ons spoednummer: 088-6066800. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Geef bij afname van de opdracht een omschrijving van de producten door, zoals: gewicht, lengte x breedte x hoogte - aantal pallets en een omschrijving van het product. Dit kunnen ook documenten zijn of kleine stukgoederen etc.

Voor een internationale rit is het zelfs mogelijk om een extra chauffeur op een bus in te zetten. Zodat de rusttijd verlaagd wordt en uw producten sneller op bestemming zijn. Bij aflevering bellen of sms’en wij gelijk de contactgegevens door van de persoon die de producten ontvangen heeft.

Andere spoedeisende opdrachten kunnen zijn:
  • Vertrouwelijke documenten
  • Internationale spoedopdrachten (Wij kunnen hierin zeer snel schakelen) Specialisatie!!
  • Paspoorten en Visa
  • Veilig vervoeren van IT servers – computers
  • Audio apparatuur
  • Producten van of voor reclamebureaus
  • Drukwerk dat geaccordeerd moet worden
Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw zending per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd.

De voordelen van een koerier ten opzichte van transport per vrachtwagen

Waarom geen zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bij het inschakelen van een spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.