Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Spoedkoerier nodig?

Spoedkoerier - Heeft u een spoedzending dat met grote spoed binnen Nederland of internationaal vervoerd moet worden met 1 van onze NIWO gecertificeerde spoedkoeriers, zoek dan niet verder!

Wij zijn de spoedkoerier in Nederland. Wij zorgen dat binnen heel Nederland een koerier binnen 30 minuten bij u op locatie staat. Bel direct ons SPOEDNUMMER: 088-6066800.
Minder haast, plaats gerust hier een offerte of bel ons algemene nummer op 088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Voor elke spoedzending een oplossing

Zoekt u direct een oplossing voor uw spoedopdracht? Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw producten met spoed af te leveren bij u of uw klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nalevering om uw klanten tevreden te houden, halffabricaten of machine onderdelen zoals scheepsonderdelen, vliegtuigonderdelen of componenten.

Hierdoor zal uw bedrijfsproces weer in werking kan worden gesteld om de inkomstenderving zo laag mogelijk te houden. Wij begrijpen als geen ander onze verantwoordelijkheid voor spoedleveringen.

Voorbeelden van spoedzendingen zijn:

 • Vertrouwelijke documenten
 • Machine en auto-onderdelen
 • Paspoorten en Visa
 • Veilig vervoeren van IT servers – computers
 • Audio apparatuur
 • Producten van of voor reclamebureaus
 • Drukwerk dat geaccordeerd moet worden
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier voordelen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Wat is het voordeel van een spoedkoerier?

Het voordeel van een spoedkoerier is dat ze snel en betrouwbaar zijn.

Dit kan van groot belang zijn in situaties waarin snelheid cruciaal is, bijvoorbeeld bij het repareren van voertuigen of machines of het versturen van belangrijke zakelijke documenten.

Een spoedkoerier is op zo'n moment de redder in nood voor dringende zendingen. Wij zijn de cruciale oplossing voor bedrijven en particulieren die snelheid en betrouwbaarheid vereisen. Met onze ongekende snelheid en efficiëntie, zorgen wij met ons spoedtransport voor een razendsnelle levering van belangrijke goederen.

Dankzij onze 24/7 beschikbaarheid en mogelijkheid tot real-time tracking, blijft u altijd in op de hoogte wetende waar uw zending precies is.

Of het nu gaat om levensreddende medische apparatuur, cruciale zakelijke documenten of last-minute drukwerk, een spoedkoerier staat klaar om uw zorgen weg te nemen.

Bespaar tijd en minimaliseer vertragingen door te kiezen voor TKkoeriers - uw garantie voor snelle, directe levering, altijd en overal.

Wat is het tarief voor onze spoedkoerier?

De kosten van een spoedkoerier zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand tussen de ophaal- en afleverlocatie, de grootte en het gewicht van de goederen, de gewenste bezorgtijd en de spoed waarmee de zending moet worden afgeleverd.

Gemiddeld kan de prijs variëren van enkele tientallen tot honderden euro's. Wij rekenen geen toeslagen zoals de meeste transportbedrijven en bij ons zijn ook geen verborgen kosten!

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina tarieven.

NIWO gecertificeerde spoedkoerierNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

Wat is een internationaal spoedkoerier?

Een internationaal spoedkoerier biedt dezelfde diensten als een nationale spoedkoerier, maar dan voor internationale zendingen. Wilt u meer weten internationale spoedkoerier bezoek dan onze pagina internationaal koerier.

Spoedkoerier in Europa

Wij rijden bijna dagelijks internationale spoedritten binnen Europa. Hieronder enkele voorbeelden van Europese landen waar wij zeer regelmatig naar of doorheen rijden. Wij rijden op alle Europese landen! Voor landen die niet lid zijn van de EU regelen wij GRATIS de douane formaliteiten!

Gemiddelde aanrijtijd van onze spoedkoerier landelijk is 30 minuten

Door ons uitgebreide landelijk dekkende netwerk zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Nooit eerder was snelheid zo belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie.

Bel voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag naar ons spoednummer: 088-6066800. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar.

Geef bij afname van de opdracht een omschrijving van de producten door, zoals: gewicht, lengte x breedte x hoogte - aantal pallets en een omschrijving van het product. Dit kunnen ook documenten zijn of kleine stukgoederen etc.

Jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van spoedkoeriers

Het is onze prioriteit en verantwoordelijkheid om als spoedkoerier alle opdrachten uiterst zorgvuldig en zo snel mogelijk van A naar B te transporteren. Dat zonder tussenstops om het tijdsverlies en de kosten voor u of uw klanten zo laag mogelijk te houden.

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide, betrouwbare netwerk van koeriers zijn wij de partner voor het uitvoeren van spoedopdrachten. Zowel nationaal als internationaal zijn wij snel inzetbaar tussen B2B en dat 24/7. Het is ook mogelijk om uw producten live te tracken zodat u inzicht heeft in de aankomsttijd.

Ook krijgt u direct na aflevering een volledig afgetekende CMR vrachtbrief als afleverbevestiging in de mailbox inclusief handtekeningen, namen en tijden.

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Waarom een spoedkoerier?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand gebruik zou maken van een spoedkoerier. Bijvoorbeeld in gevallen waarin er geen andere opties beschikbaar zijn, zoals bij medische noodgevallen of het versturen van belangrijke documenten die met spoed moeten worden afgeleverd.

Ook kan een koerier worden ingeschakeld wanneer het belangrijk is om de levering te kunnen volgen, of wanneer er extra beveiliging nodig is voor de zending.

Voor een internationale rit is het zelfs mogelijk om een extra chauffeur op een bus in te zetten. Zodat de rusttijd verlaagd wordt en uw producten sneller op bestemming zijn. Bij aflevering bellen of sms’en wij gelijk de contactgegevens door van de persoon die de producten ontvangen heeft.

Wat is een spoedkoerier?

Een spoedkoerier is een koeriersdienst die gespecialiseerd is in het snel en efficiënt bezorgen van pakketten, documenten en andere zendingen. Deze dienstverleners zijn vaak 24/7 beschikbaar en bieden verschillende bezorgopties, waaronder same-day delivery en next-day delivery.

Waarom een spoedkoerier en internationaal geen luchtvracht?

Overweegt u internationale spoedzendingen? Bedenk dan dat tot 2000 km afstand koeriers vaak sneller zijn dan vliegtuigen. Bij luchttransport komen verplichte procedures kijken, zoals douaneformaliteiten, verder moet er rekening gehouden worden met meer risico op schade en complexe luchtschema's. Ons koeriersbedrijf met een spoedkoerier biedt een betrouwbaar alternatief.

Luchtvracht brengt ook hoge kosten en risico's met zich mee, omdat producten vaak van hand tot hand gaan. U kunt te maken krijgen met opslagproblemen en verkeerde leveringen. Wij zijn uw 24/7 internationaal spoedkoerier met transparante communicatie, korte lijnen en een actuele voortgangsinformatie mogelijkheden.

Krijg de controle met onze track-en-trace service en geniet van kwaliteit boven kwantiteit in transport. Bovendien bieden we de mogelijkheid om extra chauffeurs in te zetten, waardoor reistijden aanzienlijk worden verkort. Kies voor snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie met onze spoedkoeriersdienst.

Wij regelen GRATIS de douanepapieren voor internationaal transport!

Ja, wij kunnen voor u ook de juiste douanepapieren (T1 en T2 documenten) regelen. Oftewel, het in- en uitklaren bij de douane. Wij doen dit altijd zonder extra kosten. Dit scheelt u ook veel papierwerk en tijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste douanepapieren. Wij hebben de juiste kennis als het gaat om het versturen van internationale zendingen en zorgen voor een snelle doorgang over de grens. Zowel van grote als kleine zendingen. Meer informatie over de juiste douanepapieren vindt u ook op de website van de KVK.

Douanepapieren zijn nodig voor het versturen van goederen naar Europese landen die geen lid zijn van de EU: Albanië, Andorra, Armenië, Azerbeidzjan, Bosnië-Herzegovina, Faeröer, Georgië, Gibraltar, IJsland, Kazachstan, Kirgizië, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Oezbekistan, Rusland, San Marino, Servië, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.

Wat zijn de voordelen van een koerier ten opzichte van spoedtransport per vrachtwagen?

Ontdek de voordelen van onze spoedkoerierdienst ten opzichte van vervoer met de vrachtwagen. Waarom zou u kiezen voor een koerier? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

 1. Supersnelle Levering: Onze koeriers hebben per bestelbus een hogere maximumsnelheid en rijden in een veel korter tijdsbestek naar uw bestemming. Geen vrachtwagen kan ons tempo bijhouden!
 2. Directe Levering: Onze koeriers rijden rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussenstops. Onze aandacht gaat alleen naar uw zending. Wij zitten niet verbonden aan de verplichte rijtijden die vrachtwagenchauffeurs hebben.
 3. Risicovrije Zendingen: Uw kostbare goederen worden niet gecombineerd met andere ladingen, waardoor het risico op beschadiging tot een absoluut minimum wordt beperkt.
 4. Eén Verantwoordelijke: Uw goederen gaan niet van hand tot hand. Wij zijn de enige verantwoordelijken voor uw zending, en bij ons zijn de goederen verzekerd.
 5. Transparante Communicatie: We houden u op de hoogte van de exacte leveringstijd met onze korte communicatielijnen.
 6. Geen Op- en Overslag: Geen risico dat uw goederen ergens in een opslagruimte blijven staan. Met onze spoedkoerierdienst wordt uw zending direct afgeleverd waar deze moet zijn.
 7. Foutloze Levering: Voorkom verwisselingen van adressen en verkeerde afleveringen. Onze spoedkoeriers zijn gecertificeerd en ervaren om uw goederen op de juiste plek te bezorgen.
 8. Volg uw Zending: Maak gebruik van onze handige track en trace optie om uw zending in real-time te volgen.

Kies voor onze spoedkoerierdienst en geniet van snelheid, precisie en een stressloze verzending!

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
 • 24/7 telefonisch bereikbaar
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Hoe plaats ik een order voor een spoedkoerier? Bekijk onze order instructievideo nu!

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag nu een offerte aan voor onze spoedkoerier