Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Spoedkoerier

Bent u op zoek naar spoedkoerier? Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw producten met spoed af te leveren bij u of uw klanten. Bijvoorbeeld een nalevering om uw klanten tevreden te houden, halffabricaten of machine onderdelen zoals scheepsonderdelen, vliegtuigonderdelen of componenten. Waardoor uw bedrijfsproces weer in werking kan worden gesteld om de inkomstenderving zo laag mogelijk te houden.

Jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van koeriers

Het is onze prioriteit en verantwoordelijkheid om als spoedkoerier alle opdrachten uiterst zorgvuldig en zo snel mogelijk van A naar B te transporteren. Dat zonder tussenstops om het tijdsverlies en de kosten voor u of uw klanten zo laag mogelijk te houden. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide, betrouwbare netwerk van koeriers zijn wij de partner voor het uitvoeren van spoedopdrachten. Zowel nationaal als internationaal zijn wij snel inzetbaar tussen B2B en dat 24/7. Het is ook mogelijk om uw producten live te tracken zodat u inzicht heeft in de aankomsttijd. Bij aflevering ontvangt u een e-mail bericht met de tijden, namen en handtekeningen van de personen van afhaal en afleverlocatie.

Ons landelijke gemiddelde aanrijtijd is 30 minuten

Door ons uitgebreide landelijk dekkende netwerk zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Nooit eerder was snelheid zo belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie.

Bel voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag naar ons spoednummer: 088-6066800. Dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Geef bij afname van de opdracht een omschrijving van de producten door, zoals: gewicht, lengte x breedte x hoogte - aantal pallets en een omschrijving van het product. Dit kunnen ook documenten zijn of kleine stukgoederen etc.

Voor een internationale rit is het zelfs mogelijk om een extra chauffeur op een bus in te zetten. Zodat de rusttijd verlaagd wordt en uw producten sneller op bestemming zijn. Bij aflevering bellen of sms’en wij gelijk de contactgegevens door van de persoon die de producten ontvangen heeft.

Andere spoedeisende opdrachten kunnen zijn:

  • Vertrouwelijke documenten
  • Internationale spoedopdrachten (Wij kunnen hierin zeer snel schakelen) Specialisatie!!
  • Paspoorten en Visa
  • Veilig vervoeren van IT servers – computers
  • Audio apparatuur
  • Producten van of voor reclamebureaus
  • Drukwerk dat geaccordeerd moet worden

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw zending per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd.

De voordelen van een koerier ten opzichte van transport per vrachtwagen

Waarom geen zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bij het inschakelen van een spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO