Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Pakketdiensten / distributie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het rijden van vaste routes of flexibele inzet voor distributiewerkzaamheden of pakketdiensten. De chauffeurs van ons koeriersbedrijf hebben jarenlange ervaring in het uitrijden van zowel vaste pakketroutes als op oproepbasis. Daarnaast hebben we ervaring in het wegrijden van voor ons onbekende routes. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste optimalisatie software met de nieuwste stratenboeken. Zo rijden we zo efficiënt mogelijk weg bij onbekende routes.

Onder tijdsdruk presteren

Wij begrijpen als geen ander hoe het is om onder tijdsdruk te moeten presteren. Het wegrijden van pakketroutes is iets wat vaak stressvol kan zijn en onderschat wordt door koeriersbedrijven die hier geen ervaring in hebben. Waardoor tijdvlakken niet gehaald zullen worden en het een grote chaos kan worden met veel ontevreden klanten.

Onze chauffeurs hebben ervaring opgedaan bij verschillende pakketdiensten en kunnen werken met verschillende handscanners. Dus kennen we het klappen van de zweep als geen ander. Wij zijn allround inzetbaar en nemen onze verantwoordelijkheid door ons volledig in te zetten om de route foutloos en op tijd uit te leveren.