Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Denemarken ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Denemarken - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Denemarken? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Koerier Denemarken bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Denemarken ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Denenmarken havenfoto koerier
Koeriersbedrijf Denemarken vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Denemarken

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Denemarken - Uw betrouwbare keuze voor snelle leveringen!

Spoedkoerier Denemarken staat garant voor ongeëvenaarde supersnelle bezorging van uw goederen en documenten. Met ons uitgebreide netwerk en efficiënte logistieke oplossingen verzorgen wij razendsnelle leveringen binnen Denemarken en wereldwijd.

Betrouwbaarheid van spoedkoerier Denemarken

Betrouwbaarheid staat centraal bij spoedkoerier Denemarken. Vertrouw op onze bewezen staat van dienst voor uw waardevolle zendingen. Ons ervaren team en geavanceerde trackingopties houden u op de hoogte van elke stap van de bezorging, met gegarandeerde veiligheid en tijdige aankomst.

Flexibele 24/7 diensten van spoedkoerier Denemarken

Wij begrijpen dat spoed geen klok kent. Met onze flexibele 24/7 diensten kunt u altijd vertrouwen op spoedkoerier Denemarken, ongeacht het tijdstip. Of het nu om een lokale levering in Kopenhagen gaat of om een internationale zending, wij zijn er om uw zendingen snel en efficiënt te bezorgen.

Kies nu voor spoedkoerier Denemarken en ontdek de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die uw zendingen verdienen. Wij zijn uw partner voor naadloze en succesvolle leveringen, waar dan ook en wanneer dan ook!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Denemarken - Vertrouw op onze expertise!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport naar Denemarken? Zoek niet verder! Wij zijn dé experts in koellogistiek en zorgen voor veilig vervoer van uw temperatuurgevoelige goederen. Met geavanceerde koelwagens en strenge kwaliteitscontroles garanderen wij optimale versheid bij levering.

Flexibel koeltransport Denemarken

Of het nu gaat om kleine zendingen of grootschalige leveringen, ons flexibele koeltransport naar Denemarken past zich aan uw behoeften aan. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor tijdige en efficiënte bezorging, elke keer weer. Wij begrijpen dat uw lading kostbaar is, daarom behandelen wij deze met uiterste zorg.

24/7 klantondersteuning voor koeltransport Denemarken

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Daarom bieden wij 24/7 klantondersteuning voor ons koeltransport naar Denemarken. Van offerteaanvraag tot aflevering houden wij u op de hoogte en staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kies voor stressvrij koeltransport - kies voor onze bewezen expertise in Denemarken!

Vertrouw op ons voor betrouwbaar, flexibel en klantgericht koeltransport naar Denemarken. Uw goederen zijn in goede handen bij ons toegewijde team. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Denemarken? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze service spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Denemarken?

Een spoedkoerier voor Denemarken is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

 

Internationaal transport naar Denemarken? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier naar Denemarken?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak sneller om uw zending naar Denemarken per koerier te verzenden dan met het vliegtuig. Dit komt door de vele verplichte laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden gevolgd bij luchtvervoer, evenals het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Het verzenden van zendingen via luchtvracht is ook kostbaar en brengt een groter risico op beschadiging met zich mee, omdat de producten tijdens het proces door vele handen gaan.

Bij het verzenden van uw zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat de goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, wat kan leiden tot verkeerde leveringen met aanzienlijke kosten tot gevolg. Wij zijn uw koeriersdienst voor Denemarken en zijn 24/7 beschikbaar voor heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport, inclusief aflevertijd en orderstatus.

Track en trace

Op verzoek ontvangt u een track en trace-code om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit altijd boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, waardoor de reistijd aanzienlijk kan worden verkort.

Waarom een internationaal koerier naar Denemarken en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier naar Denemarken is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in naar Denemarken is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Denemarken of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Denemarken | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Denemarken
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Denemarken
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Denemarken: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Denemarken, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Denemarken wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar DenemarkenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Denemarken

Legoland, Kopenhagen, knäckebröd, hygge, de sprookjesverhalen van Hans Christian Andersen is wat er in je opkomt als je aan Denemarken denkt. Het wereldberoemde LEGO® steentje werd in 1949 uitgevonden door de Deen Ole Kirk Christiansen in de stad Billund. Denemarken is het kleinste van de vijf Noordse landen. Hoewel Denemarken lid is van de Europese Unie wordt er nog altijd met Deense kronen betaald. De meest gereden route naar Denemarken per auto loopt via Osnabrück, Bremen en Hamburg richting Kolding.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Denemarken:

 • Kopenhagen
 • Aarhus
 • Aalborg
 • Odense
 • Esjberg
 • Vejle
 • Herning
 • Billund

Staat de plaats van uw zending er niet bij? Wij leveren in alle plaatsen door heel Europa! Voor meer informatie over onze koeriersdiensten bezoekt u onze pagina koeriersdiensten.

Een internationaal spoedkoerier naar Denemarken nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Denemarken nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Denemarken?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen bekijk onze tarieven pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Denemarken

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Denemarken moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Denemarken:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Denemarken en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Denemarken. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Denemarken

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Denemarken