Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koeltransport

Gekoeld transport koerier? TK Koeriers is de koerier voor gekoeld transport.

Gekoeld transport koerier - Bent u opzoek naar gekoeld transport van temperatuur gecontroleerde goederen binnen heel Europa? Heeft u een spoedzending die vandaag gekoeld of bevroren vervoerd moet worden? Bel dan met ons 24/7 SPOEDNUMMER  088-6066800 voor al uw koeltransport of vriestransport. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Ook kunt u ons bereiken via contactformulier en kunt u contact opnemen via onze chatservice.

Ontdek de ultieme oplossing voor al uw koel- en vriestransportbehoeften met ons toonaangevende koeriersbedrijf! Wij zijn uw betrouwbare partner voor nationale en internationale zendingen die geconditioneerde behandeling vereisen. Met state-of-the-art koel- en vriesvoertuigen en een geavanceerd traceerbaarheidssysteem garanderen we de onberispelijke levering van temperatuurgevoelige goederen.

Onze chauffeurs begrijpen de delicate aard van uw lading en zetten zich in voor het handhaven van de vereiste temperaturen gedurende het hele traject. Of het nu gaat om farmaceutische producten, voedingsmiddelen, bloemen of andere bederfelijke goederen, we leveren met precisie en zorg.

Wij bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij uw specifieke eisen, of het nu gaat om enkele zendingen of complexe logistieke operaties. U kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid, efficiëntie en wereldwijde netwerk om uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming te krijgen. Kies voor probleemloos koel- en vriestransport - kies voor ons koeriersbedrijf. Uw lading, onze prioriteit.

     Onze voordelen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook vries- koeltransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Ambient of koel- vriestransport?

Onze chauffeurs zijn dagelijks onderweg om alle goederen onder de beste condities en op tijd af te leveren. Ook voor ambient en vries - koeltransport kunt u bij ons terecht. Wij rijden met speciale busjes, bakwagens en vrachtwagens. Of het nu gaat om meerdere pallets of een paar dozen voor nationaal of internationaal transport.  TK koeriers neemt het transport volledig uit handen en heeft een netwerk van koeriers met meer dan 15 jaar ervaring in geconditioneerd transport van voedingsmiddelen, farmacie of grondmonsters.  Fijnmazige distributie voor bijvoorbeeld horeca leveringen bent u bij ons aan het juiste adres. Hier moet u denken en meerdere adressen met kleine volume leveringen, zoals dozen of kratjes.

Wat is geconditioneerd transport?

Geconditioneerd transport ofwel het vervoeren van bederfelijke goederen bij een gecontroleerde atmosfeer, zonder onnodig verlies van de kwaliteit van de goederen die vervoerd worden.

Bij het geconditioneerd transport gaat het zowel om koel-vriestransport als verwarmd transport. De temperatuur dat meestal geanalyseerd wordt zit tussen de -25°C en +25°C. Voor iedere vorm van koel- vries of geconditioneerd transport is het dus essentieel om gebruik te maken van temperatuurmonitoring en andere complete temperatuurregelingssystemen. Voor het vervoeren van bederfelijke goederen zijn er verschillende voertuigen beschikbaar van groot naar klein.

Afhankelijk van het type en het aantal goederen dat vervoerd moet worden, kan de laadruimte op verschillende manieren worden opgebouwd. Wij leveren dagelijks koel-en vriestransport producten aan verschillende distributiecentra van retailers, groothandels en andere foodservicekanalen. Ook afhaalopdrachten van gekoelde of diepgevroren producten voor deze foodservicekanalen is onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Zodra producten zoals deze niet op de juiste manier worden vervoerd (te warm), kan dit leiden tot vroegtijdig bederf en komt de volksgezondheid in gevaar.

 

Eisen geconditioneerd transport via koerier

Voor het internationale koeltransport en vriestransport is een zogenaamde ATP-sticker nodig. Hierop staan de isolatiewaarde, het temperatuurbereik en de aard van het voertuig vermeld. ATP staat voor Accord Transport Perishables. Het is een overeenkomst die geldt voor internationaal grensoverschrijdend vervoer van producten die kunnen bederven. Een groot aantal transportvoertuigen via Tkkoeriers zijn allemaal voorzien van het ATP-keurmerk.

Daarnaast moeten bedrijven zich aan speciale protocollen houden; de HACCP-protocollen. HACCP is het controlesysteem om de kwaliteit van de goederen te kunnen waarborgen ten behoeve van de gezondheid van de gebruiker. Hierin is onder andere opgenomen wie voor wat verantwoordelijk is in het hele productieproces.

Gekoeld transport koerier
Koeltransport

Welke vormen van geconditioneerd transport zijn er?

Onder geconditioneerd transport vallen een aantal subcategorieën:

 • Diepgevroren transport: Alle producten die kunnen smelten of al diepgevroren zijn, moeten uiteraard vervoerd worden via het diepgevroren transport.
 • Gekoeld transport: Koeltransport van alle vrachten met daarin producten die bederven als ze niet met gekoeld transport vervoerd worden.
 • Verwarmd transport: Sommige producten zijn verwarmd en moeten warm op de plaats van bestemming arriveren. Daarom is er ook verwarmd transport dat valt onder geconditioneerd transport.
 • Ambient transport: Ambient transport betekend dat producten worden vervoerd op een temperatuur tussen de 15 en 25°C. Voor vertrek worden de klimaatunits op de gewenste temperatuur ingesteld en afhankelijk van de omgevingstemperatuur wordt de lucht gekoeld of verwarmd. De temperatuur wordt op het gewenste niveau gehouden met een maximale afwijking van 1°C. Ambient vervoer, ook wel transport op kamertemperatuur genoemd, verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers. Vaak gaat het om het transport van medicijnen, welke wij indien gewenst ook kunnen afleveren bij particulieren thuis. Wij kunnen hierbij ook een identiteitscontrole uitvoeren.

Voordelen van actieve transportkoeling

 • Maximaal vermogen tijdens het koeltransport
 • Hoogste betrouwbaarheid tijdens vries - koeltransport
 • Temperatuur in de laadruimte kan gemakkelijk geregeld worden
 • Temperatuur in de laadruimte kan goed en wanneer gevraagd accuraat gelogd worden gedurende de gehele rit
 • Ook onder extreme weersomstandigheden de beste koelcapaciteit tijdens vriestransport en koeltransport
 • Flexibel en snel terugkoelen op wisselende temperaturen van (-30 tot +30)

TK koeriers is zowel nationaal als internationaal 24/7 inzetbaar voor al uw koeltransport en vriestransport om uw producten met uiterste zorg op bestemming te leveren. Snel, betrouwbaar en op de juiste temperatuur. Tevens is uw order of de chauffeur live te volgen doormiddel van track en tracé.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven voor gekoeld transport

Wij rekenen vaste prijzen voor gekoeld transport en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw koeltransport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan