Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Tarieven

Bij onze koeriersdiensten weet u vooraf wat de kosten zijn.

Wij kunnen voordelige tarieven hanteren omdat wij geen groot pand bezitten, maar wel over een uitgebreid netwerk beschikken. Waardoor wij de kosten laag kunnen houden. Voor de klant zijn transparante tarieven van groot belang, zodat u of uw klant achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wij rekenen dan ook geen toeslagen of extra tarieven voor:

   Wachttarief file
   Spitstoeslag
   Spoedtoeslag
  Nachttarief
   Avondtoeslag
   Brandstoftoeslagen
   Gewichtstoeslagen
   Colli-toeslagen

Vaste routes

Wij hebben nog ruimte voor de acceptatie van vaste routes en ritten. Daarnaast hebben wij de beschikking over  een groot netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers. Wij zijn binnen Apeldoorn en omliggende steden na het aannemen van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u. Onze tarieven gelden binnen Nederland, exclusief niet te voorkomen bijkomende kosten, zoals: de boot, tol of brug.

Internationaal transport

Voor internationale ritten die de reisduur van 12 uur overschrijden rekenen wij in overleg overnachtingskosten. Hiervan zullen de bonnen met de factuur meegestuurd worden. Andere tarieven zijn in overleg bespreekbaar.

Prijsopgave

Bel gerust voor een prijsopgave of vul het offerteformulier in via onderstaande buttons.

Levering en betaling van onze diensten geschieden volgens De Algemene Vervoerscondities 2002, laatste versie, CMR verdrag 1956 laatste versie en de Algemene Voorwaarden voor koeriersdiensten.