Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Tarieven

Bij onze koeriersdiensten weet u vooraf wat de kosten zijn.

Wij kunnen voordelige tarieven hanteren omdat wij geen groot pand bezitten, maar wel over een uitgebreid landelijk netwerk van koeriers beschikken. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en zijn wij zeer flexibel en kunnen wij zeer snel schakelen. Voor alle partijen zijn transparante tarieven van groot belang, zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wij rekenen dan ook geen toeslagen of extra tarieven voor:

   Wachttarief file
   Spitstoeslag
   Spoedtoeslag
  Nachttarief
   Avondtoeslag
   Brandstoftoeslagen
   Gewichtstoeslagen
   Colli-toeslagen

Vaste routes

Wij hebben nog ruimte voor de acceptatie van vaste routes en ritten. Daarnaast hebben wij de beschikking over  een groot landelijk netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers. Wij zijn na het aannemen van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Onze tarieven zijn exclusief niet te voorkomen bijkomende kosten, zoals: de boot, tol of brug.

Internationaal transport

Onze tarieven zijn exclusief niet te voorkomen kosten zoals tol, boot en overnachtingskosten voor een internationale rit langer dan 10 uur en/of langer dan 1000 km. Voor  internationale structurele opdrachten zijn aangepaste tarieven in overleg bespreekbaar.

Prijsopgave

Bel gerust voor een prijsopgave of vul het offerteformulier in via onderstaande buttons.

Levering en betaling van onze diensten geschieden volgens De Algemene Vervoerscondities 2002, laatste versie, CMR verdrag 1956 laatste versie en de Algemene Voorwaarden voor koeriersdiensten.