Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Internationaal koerier

Met spoed een internationaal koerier nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor internationale spoedopdrachten. U hoeft niet lang te wachten, want wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep.

Wij zijn een gespecialiseerd internationaal koeriersbedrijf voor ritten naar de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Denemarken, Zweden, Portugal, Finland, Spanje en zelfs landen binnen Europa die niet tot de EU behoren. Wij regelen hiervoor gratis de verplichte douane formaliteiten of de doorvoer documenten, zoals de zogenoemde T1 en T2 documenten. Hier vallen dus ook de zogenoemde (EVA) landen onder.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Snelheid afhalen en afleveren goederen
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
 • 24/7 telefonisch bereikbaar en korte lijnen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Hoi ik ben Tom! Heb je een vraag? Bel mij gelijk.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Als internationaal koeriersbedrijf zijn wij in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

Koerier internationaal

Uw zending snel geleverd in heel Europa?

Dankzij de internationale koeriers van TK Koeriers kunt u snel en eenvoudig uw zendingen in heel Europa laten bezorgen bel ons direct via  088-6066800. Onze internationale koeriers zijn erg bekend met het Europese wegennetwerk en staan garant voor een snelle en efficiënte manier van het versturen van goederen door de gehele EU.

24/7 beschikbaar voor spoed. Bel direct: 088-6066800

We weten doorgaans als geen ander waar de behoefte van de klant ligt en bieden service op maat.  Wij kunnen snel schakelen en zorgen dat uw internationale zending met spoed op het juiste adres wordt geleverd in heel Europa. Of het nu gaat om de verzending van uitsluitend documenten of complete pallets. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en uw zending is gratis verzekerd.

Waarom een internationaal koeriersbedrijf?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een internationale spoedlevering voor u of uw klanten kan zijn. Bovendien kunnen wij verantwoordelijk zijn voor complete bedrijfsprocessen die weer moeten gaan functioneren. Waardoor de inkomstenderving tot het minimum beperkt blijft. Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen na acceptatie van de opdracht en dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. De goederen worden in heel Europa bezorgd, meestal al de volgende werkdag. Er is zelfs de mogelijkheid om een tweede chauffeur op een bestelbus mee te laten reizen om de bezorgtijd zo kort mogelijk te houden.

 • Gespecialiseerd in internationale spoedritten
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Goede en razendsnelle B2B service
 • Duidelijke communicatie en korte lijnen
 • Altijd transparante tarieven
 • Gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand is uw zending per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een internationale spoedkoerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. De goederen zijn bij ons tevens verzekerd volgens de CMR en AVC condities.

Voordeel van een internationale koeriersdienst ten opzichte van transport per vrachtwagen?

Waarom geen zending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koeriers rijden rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops. Wij hoeven ons niet aan de verplichte rusttijden van een vrachtwagenchauffeur te houden. Er worden tevens geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Wat kost een internationaal koerier?

Het tarief voor een internationaal koeriersdienst hangt af van de snelheid, formaat en gewicht van de goederen en de locatie van levering. Wij leveren uw zending razendsnel in heel Europa. Gegarandeerd en zonder hoge kosten. Heeft u direct een koerier nodig? Bel of mail ons voor prijzen en de beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat een zending kost en hoe snel we de zending kunnen afleveren. Heeft u regelmatig een zending naar een specifieke locatie binnen Europa, dan maken we een aangepast voorstel.

Regelen jullie ook de douanepapieren van een internationaal transport?

Ja, wij kunnen voor u ook de juiste douanepapieren (T1 en T2 documenten) regelen. Oftewel, het in- en uitklaren bij de douane. Wij doen dit altijd zonder extra kosten. Dit scheelt u ook veel papierwerk en tijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste douanepapieren. Wij hebben de juiste kennis als het gaat om het versturen van internationale zendingen en zorgen voor een snelle doorgang over de grens. Zowel van grote als kleine zendingen. Meer informatie over de juiste douanepapieren vindt u ook op de website van de KVK.

Douanepapieren zijn nodig voor het versturen van goederen naar Europese landen die geen lid zijn van de EU: Albanië, Andorra, Armenië, Azerbeidzjan, Bosnië-Herzegovina, Faeröer, Georgië, Gibraltar, IJsland, Kazachstan, Kirgizië, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Oezbekistan, Rusland, San Marino, Servië, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.

Is mijn zending ook verzekerd tijdens transport?

Uw zending is altijd gratis verzekerd op basis van aansprakelijkheid conform onze algemene voorwaarden.

Vraag direct een offerte aan