Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Internationaal koerier

Uw zending snel geleverd in heel Europa?

Dankzij de internationale koeriers van TK Koeriers kunt u snel en eenvoudig uw zendingen in heel Europa laten bezorgen bel ons direct via  088-6066800. Onze internationale koeriers zijn erg bekend met het Europese wegennetwerk en staan garant voor een snelle en efficiënte manier van het versturen van goederen door de gehele EU.

24/7 beschikbaar voor spoed. Bel direct: 088-6066800

We weten doorgaans als geen ander waar de behoefte van de klant ligt en bieden service op maat.  Wij kunnen snel schakelen en zorgen dat uw internationale zending met spoed op het juiste adres wordt geleverd in heel Europa. Of het nu gaat om de verzending van uitsluitend documenten of complete pallets. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en uw zending is gratis verzekerd.

Waarom een internationaal koeriersbedrijf?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een internationale spoedlevering voor u of uw klanten kan zijn. Bovendien kunnen wij verantwoordelijk zijn voor complete bedrijfsprocessen die weer moeten gaan functioneren. Waardoor de inkomstenderving tot het minimum beperkt blijft. Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen na acceptatie van de opdracht en dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. De goederen worden in heel Europa bezorgd, meestal al de volgende werkdag. Er is zelfs de mogelijkheid om een tweede chauffeur op een bestelbus mee te laten reizen om de bezorgtijd zo kort mogelijk te houden.

 • Gespecialiseerd in internationale spoedritten
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Goede en razendsnelle B2B service
 • Duidelijke communicatie en korte lijnen
 • Altijd transparante tarieven
 • Gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie

    Onze voordelen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Waarom een koerier en geen luchtvracht?

Kies Voor Snelheid: Internationale Spoedkoerier vs. Vliegtuigtransport

Wil je weten waarom onze internationale spoedkoerier de beste keuze is boven luchtvracht? Lees verder en ontdek de voordelen die jouw zending naar nieuwe hoogtes tillen.

Razendsnelle Levering Binnen 2000 km

Wanneer tijd van essentieel belang is, blijkt onze internationale spoedkoerier vaak sneller dan luchtvracht, vooral voor afstanden tot 2000 km. Dit komt door de tijdrovende laad- en losprocedures, bureaucratische documentatie, douanecontroles, en het coördineren met vliegschema's - factoren die het vliegproces vertragen.

Geen Kostbare Tussenstops, Geen Risico's

Luchtvracht brengt hoge kosten met zich mee en het risico op beschadiging is aanzienlijk omdat goederen van hand tot hand gaan. Onze internationale spoedkoerier minimaliseert dit risico doordat jouw zending geen kostbare tussenstops maakt en direct naar de eindbestemming wordt gebracht. Zo blijven je goederen in topconditie en op tijd.

Geen Opslag of Verkeerde Afleveradressen

Met onze internationale spoedkoerier is er geen zorg over onbedoelde opslag van je goederen of verwisselde afleveradressen. Jouw zending wordt direct en zonder vertraging afgeleverd, zonder risico op logistieke complicaties.

Gemoedsrust met Verzekering

Bij ons is jouw zending in veilige handen. Wij zorgen voor zekerheid door jouw goederen te verzekeren volgens de CMR en AVC condities. Zo geniet je van gemoedsrust terwijl wij jouw zending met uiterste zorg behandelen.

Kies voor TK koeriers en ervaar snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid in één. Wij zetten in op resultaten die jouw verwachtingen overtreffen - en dat doen we keer op keer. Uw zending, onze belofte.

Kies voor Snelheid en Zekerheid: Internationale Koeriersdienst vs. Vrachtwagentransport

Waarom zou je kiezen voor een internationale koeriersdienst boven traditioneel vrachtwagentransport? Ontdek de onmiskenbare voordelen die jouw zending naar een hoger niveau tillen.

Supersnelle Levering, Geen Tijdverlies

Onze internationale koeriers leggen de lat hoger qua snelheid. Met een maximumsnelheid die ver boven die van vrachtwagens ligt, garanderen we razendsnelle levering. Geen tussenstops, geen tijdsverspilling - enkel rechtstreeks naar de afleverbestemming.

Ongehinderd Door Rusttijden

In tegenstelling tot vrachtwagenchauffeurs zijn wij niet gebonden aan de lange verplichte rusttijden. Dit betekent continue voortgang zonder vertragingen. Jouw zending heeft de volle aandacht en wordt zonder oponthoud naar de eindbestemming vervoerd. Verder hebben wij de mogelijkheid om uw transport te bemannen met 2 chauffeurs waardoor wij de reistijd verder kunnen verkleinen.

Geen Opslag of Verkeerde Afleveradressen

Met onze internationale spoedkoerier is er geen zorg over onbedoelde opslag van je goederen of verwisselde afleveradressen. Jouw zending wordt direct en zonder vertraging afgeleverd, zonder risico op logistieke complicaties.

Kwaliteit en Bescherming Voorop

Onze internationale koeriers vervoeren geen andere goederen tegen die van jou. Hierdoor wordt de kans op beschadiging tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien zijn jouw waardevolle goederen verzekerd, zodat je met vol vertrouwen kunt verzenden.

Toegewijde Zorg en Tracking

Bij ons gaan jouw goederen niet van hand tot hand. Met één enkele verantwoordelijke partij - wij - wordt de zorg voor je zending persoonlijk en toegewijd. Onze korte communicatielijnen houden je op de hoogte van leveringstijden, en met onze track en trace optie houd je je zending in realtime in de gaten.

Kies voor TK koeriers en ervaar snelheid, veiligheid en controle als nooit tevoren. Wij brengen jouw zendingen naar de eindbestemming met ongeëvenaarde expertise. Jouw goederen, onze prioriteit.

Voor een internationale spoedkoerier voor al uw spoedtransport of same day delivery kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Koerier internationaal

Wat kost een internationaal koerier?

Het tarief voor een internationaal koeriersdienst hangt af van de snelheid, formaat en gewicht van de goederen en de locatie van levering. Wij leveren uw zending razendsnel in heel Europa. Gegarandeerd en zonder hoge kosten. Heeft u direct een koerier nodig? Bel of mail ons voor prijzen en de beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat een zending kost en hoe snel we de zending kunnen afleveren. Heeft u regelmatig een zending naar een specifieke locatie binnen Europa, dan maken we een aangepast voorstel.

Regelen jullie ook de douanepapieren van een internationaal transport?

Ja, wij kunnen voor u ook de juiste douanepapieren (T1 en T2 documenten) regelen. Oftewel, het in- en uitklaren bij de douane. Wij doen dit altijd zonder extra kosten. Dit scheelt u ook veel papierwerk en tijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste douanepapieren. Wij hebben de juiste kennis als het gaat om het versturen van internationale zendingen en zorgen voor een snelle doorgang over de grens. Zowel van grote als kleine zendingen. Meer informatie over de juiste douanepapieren vindt u ook op de website van de KVK.

Douanepapieren zijn nodig voor het versturen van goederen naar Europese landen die geen lid zijn van de EU: Albanië, Andorra, Armenië, Azerbeidzjan, Bosnië-Herzegovina, Faeröer, Georgië, Gibraltar, IJsland, Kazachstan, Kirgizië, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Oezbekistan, Rusland, San Marino, Servië, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.

Is mijn zending ook verzekerd tijdens transport?

Uw zending is altijd gratis verzekerd op basis van aansprakelijkheid conform onze algemene voorwaarden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Als internationaal koeriersbedrijf zijn wij in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

Vraag direct een offerte aan

Met spoed een internationaal koerier nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor internationale spoedopdrachten. U hoeft niet lang te wachten, want wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep.

Wij zijn een gespecialiseerd internationaal koeriersbedrijf voor ritten naar de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, Denemarken, Zweden, Portugal, Finland, Spanje en zelfs landen binnen Europa die niet tot de EU behoren. Wij regelen hiervoor gratis de verplichte douane formaliteiten of de doorvoer documenten, zoals de zogenoemde T1 en T2 documenten. Hier vallen dus ook de zogenoemde (EVA) landen onder.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Snelheid afhalen en afleveren goederen
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
 • 24/7 telefonisch bereikbaar en korte lijnen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Hoi ik ben Tom! Heb je een vraag? Bel mij gelijk.