Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Vrachtwagen transport

Betreed de snelweg van ongeëvenaarde logistieke oplossingen met ons vrachtwagentransport aanbod.

Dankzij nationaal en internationaal vrachttransport met vrachtwagens via TK Koeriers kunt u snel en eenvoudig uw zendingen in heel Europa laten bezorgen. Heeft u een spoedzending voor vandaag bel dan direct met ons SPOEDNUMMER  088-6066800. Onze internationale chauffeurs zijn goed bekend met het Europese wegennetwerk en staan garant voor een snelle en efficiënte manier van het versturen en afleveren van uw goederen door de gehele EU.

Bij TK koeriers omarmen we de uitdaging van snelheid en betrouwbaarheid, en brengen we onze expertise naar de voorgrond in spoedtransport, zowel nationaal als internationaal. Onze vrachtwagens zijn niet alleen voertuigen; ze zijn de belichaming van onze toewijding om uw goederen veilig en op tijd te leveren, waar ter wereld ze ook moeten zijn. Met een geavanceerde vloot, ervaren chauffeurs en state-of-the-art technologie, nemen we uw dringende behoeften serieus.

Van kritische leveringen tot tijdgevoelige zendingen, onze specialisatie in spoedtransport zet ons op de eerste rij van logistieke uitmuntendheid. Wanneer elke seconde telt en betrouwbaarheid cruciaal is, vertrouw dan op TK koeriers om u naar uw bestemming te brengen, en dat snel. Uw goederen zijn onze prioriteit, en uw succes is onze bestemming.

     Onze voordelen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Ongeëvenaarde Prestaties op de Weg met TK koeriers

Ontdek de kracht van snelheid en betrouwbaarheid met TK koeriers. Als toonaangevende speler in de transportsector, zetten wij de weg naar succes onderweg voort. Met onze vloot van geavanceerde vrachtwagens bieden we naadloos nationaal en internationaal transport, waarbij we uw goederen veilig, op tijd en in topconditie leveren.

Snelheid en Betrouwbaarheid: Onze Kernwaarden

Bij TK koeriers ontdekt u de ware betekenis van snelheid en betrouwbaarheid in de transportsector. Als vooraanstaande speler in de industrie zetten we de weg naar succes voort, met een vloot geavanceerde vrachtwagens die garant staan voor naadloos nationaal en internationaal transport. Onze toewijding om uw goederen veilig, tijdig en in topconditie te leveren, is de drijvende kracht achter ons succes.

Specialisatie in Spoedtransport: Uw Dringende Behoeften, Onze Prioriteit

Onze passie voor excellentie komt vooral tot uiting in onze specialisatie in spoedtransport. Of het nu gaat om cruciale leveringen, tijdgevoelige zendingen of onvoorziene scenario's, ons team is 24/7 paraat. Met snelheid als onze kernwaarde, behandelen we uw zending met de hoogste prioriteit, zodat deze op het juiste moment en in perfecte staat op de gewenste bestemming arriveert.

Uw Partner in Probleemloze Logistiek

Ons ervaren team van professionals staat klaar om uw logistieke ervaring probleemloos te maken. Van het plannen van optimale routes tot het beheren van complexe douaneformaliteiten voor internationale zendingen, nemen we de stress uit uw transportbehoeften weg. Vertrouw op ons om uw ladingen soepel en efficiënt te verwerken, waar ter wereld ze ook moeten zijn.

Maatwerk en Toewijding: Uw Succes, Onze Bestemming

Bij TK koeriers draait alles om partnerschap en betrokkenheid. We luisteren aandachtig naar uw unieke eisen en passen onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze bewezen staat van dienst en toewijding aan kwaliteit stellen u gerust dat uw ladingen in veilige handen zijn.

Kies voor TK koeriers als uw transportpartner en ervaar prestaties en flexibiliteit op de weg zoals nooit tevoren. We zijn er om uw ladingen veilig en tijdig te vervoeren, ongeacht de afstand. Uw succes is onze bestemming.

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Uw Transportbehoeften, Onze Specialiteit

Bij TK koeriers begrijpen we dat transport meer is dan alleen het verplaatsen van goederen. Met onze diepgaande expertise en strategisch geplaatste teamleden, nemen we uw zorgen rondom goederentransport weg. We zijn niet gebonden aan één aanbieder, maar beschikken over een wijdvertakt netwerk, waardoor we flexibel zijn in het bieden van op maat gemaakte diensten. Onze kracht ligt in onze vermogen om snel te schakelen, korte communicatielijnen te hanteren en duidelijke communicatie te waarborgen.

Truck,Driver,Job.,Middle,Aged,Trucker,Driving,Truck.,Professional,Middle

Binnen ons uitgebreide netwerk bieden we een scala aan mogelijkheden:

 • Professionele Chauffeurs: Onze ervaren vrachtwagenchauffeurs zijn inzetbaar voor zowel korte als lange periodes, zodat uw transportbehoeften altijd voldaan worden.
 • Flexibele Tijden: Wij begrijpen dat niet alle transportopdrachten binnen kantoortijden passen. Daarom bieden we de mogelijkheid voor laden en lossen op bijzondere tijden, zelfs in het weekend of 's nachts.
 • Bijzonder Transport: Voor uitzonderlijke ladingen hebben we de expertise en middelen om bijzonder transport te verzorgen, met aandacht voor detail en veiligheid.
 • Spoedtransport Specialist: Onze specialisatie ligt in spoedtransport binnen Nederland en Europa. Met snelheid als onze kernwaarde zorgen we ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld.
 • Gekwalificeerde Chauffeurs: Onze chauffeurs bezitten niet alleen C of CE rijbewijzen, maar ook code 95 en de chauffeurspas. Dit garandeert vakbekwaamheid en veiligheid.

Vrachtwagen chauffeur inhuren

Het uitzenden van chauffeurs in de transportsector behoort tot één van de specialisaties van TKkoeriers. Dagelijks gaan onze vrachtwagenchauffeurs de weg op om goederen af te leveren. Wij helpen u graag aan een ervaren vrachtwagenchauffeur. Wij leveren vrachtwagenchauffeurs die de Nederlandse taal en/of Engelse taal goed beheersen. Onze vrachtwagenchauffeurs zijn voor zowel een korte als lange periode inzetbaar. Wilt u een beroep doen op één van onze vrachtwagen chauffeurs bel dan direct met 088-6066810 of neem contact op via ons contactformulier.

De transportbranche is het afgelopen decennium gegroeid en de voortdurende groei heeft veel diversiteit voor vrachtwagenchauffeurs opgeleverd. Hieronder alle types chauffeurs.

 • Container chauffeur
 • Kraanchauffeur
 • Combitruckchauffeur
 • Tankchauffeur
 • Trekker met oplegger/vrachtauto en aanhangwagen)
 • LZV chauffeur
 • Kipper chauffeur
 • Bakwagen chauffeur
Wanneer u via ons een vrachtwagenchauffeur inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de chauffeurs worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een chauffeur gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een vrachtwagenchauffeur ‘s nachts moet werken. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan