Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier Arnhem

Koerier Arnhem? TK Koeriers is de spoedkoerier in Arnhem

Koeriersbedrijf Arnhem - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Armhem - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Arnhem? TK Koeriers is dé koerier in Arnhem sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Arnhem en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Arnhem dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Arnhem een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Arnhem?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Rotterdam voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Arnhem: 026-2340003

  Voordelen koerier Arnhem

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Arnhem - Razendsnel en Efficiënt!

Met Spoedkoerier Arnhem bent u verzekerd van een betrouwbare en razendsnelle bezorgservice voor uw spoedzendingen. Onze ervaren koeriers staan klaar om uw pakketten en documenten met de hoogste prioriteit te verzenden.

Betrouwbaarheid en veiligheid voorop!

Vertrouw op Spoedkoerier Arnhem voor een veilige en betrouwbare verzending van uw waardevolle goederen. Onze koeriers zijn getraind om met de grootste zorg uw zendingen te behandelen, en wij bieden volledige verzekering om uw gemoedsrust te waarborgen.

Nationaal en internationaal

Met Spoedkoerier Arnhem heeft u toegang tot zowel nationale als internationale verzendopties. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om uw zendingen niet alleen binnen Nederland, maar over de hele wereld te bezorgen met dezelfde betrouwbaarheid en snelheid waar wij om bekend staan.

Kies voor Spoedkoerier Arnhem en ervaar onze snelle, efficiënte en betrouwbare diensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen oplossen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Arnhem - Topkwaliteit Koeltransport

Koeltransport Arnhem staat garant voor topkwaliteit koelvervoer van uw temperatuurgevoelige goederen. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische middelen of andere bederfelijke ladingen, wij bieden professionele en betrouwbare transportoplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen. Uw waardevolle vracht wordt met de grootste zorg behandeld, met behoud van de ideale temperatuur tijdens het hele logistieke proces.

State-of-the-Art Koeltechnologie en Modern Wagenpark

Ons koeltransport in Arnhem is uitgerust met state-of-the-art koeltechnologie en een modern wagenpark. Onze geavanceerde koelsystemen garanderen een nauwkeurige en stabiele temperatuurregeling om de kwaliteit van uw goederen te behouden. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in temperatuurbeheersing en volgen strikte protocollen om uw lading veilig en op tijd te leveren.

Flexibel en Klantgericht Koeltransport Arnhem

Koeltransport Arnhem begrijpt dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele en klantgerichte diensten die naadloos aansluiten op uw bedrijfsvereisten. Of u nu regelmatig koeltransport nodig heeft of een eenmalige zending wilt verzenden, wij staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u de best mogelijke transportoplossing te bieden.

Kies voor Koeltransport Arnhem als uw vertrouwde partner voor veilig en efficiënt koelvervoer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw lading in optimale staat kunnen leveren!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Arnhem bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Arnhem bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Industriepark Kleefse Waard (IPKW)
 • RijnPark
 • Het Broek
 • Nieuwe Haven & Kades
 • IJsseloord 1
 • Bakenhof
 • De Overmaat
 • Rijkerswoerd

Koeriersbedrijf Arnhem voor internationaal en nationaal transport

Onze specialiteit en prioriteit is het snel kunnen omschakelen voor het uitvoeren van internationale en nationale spoedritten en dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag! Uw goederen zijn in de gehele EU tijdens transport verzekerd!

Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Moeten goederen van Arnhem of omgeving naar een andere bestemming in Nederland of de EU worden getransporteerd? Schakel dan nu de hulp in van uw koerier in Arnhem en maak kennis met onze ervaren koeriers en goede service. Voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag neemt u contact op via ons spoednummer 026-2340003

 

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Arnhem is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Arnhem is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Arnhem vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Arnhem en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Arnhem of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Een spoedkoerier nodig? Wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep

Als regionale koeriersdienst staan wij bij onze klanten vooral bekend vanwege onze:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Arnhem
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Arnhem en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

De tarieven van een koeriersbedrijf in Arnhem

We hanteren altijd duidelijke tarieven als koeriersbedrijf in Arnhem. Vooraf krijgt u de kosten door en de betaling volgt achteraf op factuur. Wij hanteren transparante vaste tarieven, zodat u bij ons achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Belangrijk om te vermelden is dat wij geen toeslagen of extra tarieven als wachttarief file, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag rekenen. Voor lange internationale ritten die de duur van 12 uur overschrijden, rekenen wij in overleg overnachtingskosten.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

Wat zijn de voordelen van Koerier Arnhem?

Koerier Arnhem staat bekent om haar goede service, snelheid en uiterste betrouwbaarheid. Veel koeriers komen hun afspraken niet na, dit doen wij zeker wel. Wij komen altijd op tijd en staan binnen 30 minuten bij op de stoep voor al uw spoedopdrachten. Een ander voordeel aan zaken met ons doen is dat u altijd dezelfde gezichten zult zien. Wij werken met vaste koeriers en doen de ritten altijd zelf en wij besteden niets uit aan andere koeriers. Onze 24-uurs koeriersdienst service in Arnhem levert o.a. de volgende diensten en is voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van:

 • Internationale spoedritten
 • Spoedritten in Nederland
 • Vaste pakketroutes
 • Distributiewerk

Door onze optimalisatie software met de nieuwste stratenboeken zijn wij in staat voor ons onbekende routes zeer snel en efficiënt uit te rijden en alles wordt tevens opgeslagen in een logboek. Er is ook een mogelijkheid voor een realtime informatie van onze koerier via track&trace. Dankzij onze specialisatie rijden wij o.a. voor de Gemeente Arnhem, Philips, en Rijkswaterstaat in Arnhem.

Koerier Arnhem

Kies voor de Nr. 1 koeriersdienst in Arnhem

In een mooie stad aan de rijn als Arnhem met ruim 160.000 inwoners staat onze spoedkoerier Arnhem en omgeving 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u voor ons koeriersbedrijf een spoedopdracht of opdracht op dezelfde dag? Bel dan direct naar ons spoednummer 026-2340003, binnen 30 minuten staan we dan bij u op de stoep.

Koerier Arnhem

Spoed? Bel direct Tom: 026-2340003

Ook is het mogelijk om online een een offerte aan te vragen. Voor een niet-spoedopdracht of algemene vraag, stuur ons dan een WhatsApp of neem contact met ons op via ons contactformulier.

 

Vraag direct een offerte aan