Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Arnhem? TK Koeriers is de spoedkoerier in Arnhem

Koerier Arnhem - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Arnhem? Dan is TK Koeriers het koeriersbedrijf dat u zoekt. Met een centraal gelegen standplaats en met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij B2B 24 uur en 7 dagen per week van dienst! Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Wij zijn een betrouwbaar koeriersbedrijf in Arnhem met ervaren personeel en een uitgebreid netwerk van betrouwbare en flexibele koeriers die een grote verantwoordelijkheid nemen voor het transport van uw goederen. Daarnaast zijn we NIWO-gecertificeerd. Dat betekent betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Ook voor bedrijven in de omgeving van Arnhem staan wij klaar, zoals ritten vanuit Renkum, Oosterbeek, Velp en Duiven.

Koerier Arnhem

Koeriersbedrijf Arnhem: 026-2340003

De voordelen van TK Koeriers

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koeriersbedrijf Arnhem voor elke spoedopdracht.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw spoedopdrachten in heel Nederland en Europa. Wij zijn na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 026-2340003. Mocht u een algemene vraag hebben dan kun u ons contact formulier invullen een bericht sturen via WhatsApp of direct een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Voor koel-vriestransport kunt u onze pagina koeltransport bekijken. Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

De beste en voordeligste koerier in Arnhem bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Arnhem bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Industriepark Kleefse Waard (IPKW)
 • RijnPark
 • Het Broek
 • Nieuwe Haven & Kades
 • IJsseloord 1
 • Bakenhof
 • De Overmaat
 • Rijkerswoerd

Koeriersbedrijf Arnhem voor internationaal en nationaal transport

Onze specialiteit en prioriteit is het snel kunnen omschakelen voor het uitvoeren van internationale en nationale spoedritten en dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag! Uw goederen zijn in de gehele EU tijdens transport verzekerd!

Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Moeten goederen van Arnhem of omgeving naar een andere bestemming in Nederland of de EU worden getransporteerd? Schakel dan nu de hulp in van uw koerier in Arnhem en maak kennis met onze ervaren koeriers en goede service. Voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag neemt u contact op via ons spoednummer 026-2340003

Waarom geen zending versturen met een vrachtwagen?

Om de simpele redenen dat voor een vrachtwagen een lagere maximum snelheid geldt voor zowel binnen en buitenland. Een vrachtwagenchauffeur zit ook verbonden aan lange en verplichte rusttijden en gaat vrijwel nooit rechtstreeks naar de klant, maar zal dit combineren met verschillende tussenstops wat erg veel vertraging oplevert.

Dan is er nog niet gesproken over het risico van beschadiging want in een vrachtwagen worden veel goederen bij, in of op elkaar geplaats wat het risico aanzienlijk vergroot. Bij het inschakelen van een koerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven over de status van uw transport en is er zelfs de mogelijkheid voor een realtime track en trace van de koerier. Goed om te weten is dat bij ons alles in de EU tijdens transport is verzekerd.

Waarom geen zending met de luchtvracht?

Omdat een zending die over een afstand van 2000 KM getransporteerd moet worden vaak sneller op bestemming geleverd is per koerier.

Hoe is dat mogelijk? Heel simpel, dit komt door alle verplichtingen omtrent de documenten en formaliteiten die nodig zijn voor een zending naar het buitenland zoals douaneformaliteiten, douanechecks en laad en los procedures. Ook moet er rekening gehouden worden met het transport van en naar het vliegveld en uiteraard de vluchtschema's.

Maar het is niet alleen sneller, er zit ook minder risico aan verbonden als het gaat over schade aan uw product. Tijdens de route die uw product tijdens, voor en na de luchtvracht aflegt gaan de producten van hand tot hand. Bij ons als TK koeriersbedrijf zijn wij de enige partij die verantwoordelijk is voor uw transport. Bij het inschakelen van een koerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons zijn de lijnen erg kort en heeft u direct contact over de voortgang van het transport. Er is zelfs een mogelijkheid tot realtime track en trace van de koerier. Goed om te weten is dat bij ons alles in de EU tijdens transport is verzekerd.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Een spoedkoerier nodig? Wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep

Als regionale koeriersdienst staan wij bij onze klanten vooral bekend vanwege onze:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Arnhem
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Arnhem en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

De tarieven van een koeriersbedrijf in Arnhem

We hanteren altijd duidelijke tarieven als koeriersbedrijf in Arnhem. Vooraf krijgt u de kosten door en de betaling volgt achteraf op factuur. Wij hanteren transparante vaste tarieven, zodat u bij ons achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Belangrijk om te vermelden is dat wij geen toeslagen of extra tarieven als wachttarief file, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag rekenen. Voor lange internationale ritten die de duur van 12 uur overschrijden, rekenen wij in overleg overnachtingskosten.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

Wat zijn de voordelen van Koerier Arnhem?

Koerier Arnhem staat bekent om haar goede service, snelheid en uiterste betrouwbaarheid. Veel koeriers komen hun afspraken niet na, dit doen wij zeker wel. Wij komen altijd op tijd en staan binnen 30 minuten bij op de stoep voor al uw spoedopdrachten. Een ander voordeel aan zaken met ons doen is dat u altijd dezelfde gezichten zult zien. Wij werken met vaste koeriers en doen de ritten altijd zelf en wij besteden niets uit aan andere koeriers. Onze 24-uurs koeriersdienst service in Arnhem levert o.a. de volgende diensten en is voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van:

 • Internationale spoedritten
 • Spoedritten in Nederland
 • Vaste pakketroutes
 • Distributiewerk

Door onze optimalisatie software met de nieuwste stratenboeken zijn wij in staat voor ons onbekende routes zeer snel en efficiënt uit te rijden en alles wordt tevens opgeslagen in een logboek. Er is ook een mogelijkheid voor een realtime informatie van onze koerier via track&trace. Dankzij onze specialisatie rijden wij o.a. voor de Gemeente Arnhem, Philips, en Rijkswaterstaat in Arnhem.

Kies voor de Nr. 1 koeriersdienst in Arnhem

In een mooie stad aan de rijn als Arnhem met ruim 160.000 inwoners staat onze spoedkoerier Arnhem en omgeving 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u voor ons koeriersbedrijf een spoedopdracht of opdracht op dezelfde dag? Bel dan direct naar ons spoednummer 026-2340003, binnen 30 minuten staan we dan bij u op de stoep.

Koerier Arnhem

Spoed? Bel direct Tom: 026-2340003

Ook is het mogelijk om online een een offerte aan te vragen. Voor een niet-spoedopdracht of algemene vraag, stuur ons dan een WhatsApp of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Koeriersbedrijf Arnhem

Vraag direct een offerte aan