Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 bereikbaar

Koerier in Arnhem of omgeving gezocht?

Als u op zoek bent naar een koerier in Arnhem of omgeving, dan heeft u deze gevonden in TK Koeriers. Centraal gelegen standplaats en met meer dan 12 jaar ervaring! Concreet betekent dit dat wij gemiddeld binnen 30 minuten na afname van de opdracht bij u op locatie kunnen zijn en gemiddeld binnen 1,5 uur in alle grote steden van Nederland kunnen staan. Wij zijn een betrouwbaar koeriersbedrijf in Arnhem en omgeving met ervaren personeel  en een uitgebreid netwerk van betrouwbare en flexibele koeriers die een grote verantwoordelijkheid nemen voor het transport van uw goederen.

Wij hebben een 24-uurs B2B en B2C koeriersdienst service en dat 7 dagen per week voor alle ondernemers en consumenten uit Arnhem en omgeving. Wij vervoeren bijna alles van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets en dit alles geleverd op het door uw gewenste adres in de gehele EU. Goed om te weten is dat al uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn! Voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag neemt u contact op via ons SPOEDNUMMER 088-6066800

Spoedopdracht? Onze specialisaties?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

Spoedrit?? Internationaal en nationaal!

Onze specialiteit en prioriteit is het snel kunnen omschakelen voor het uitvoeren van internationale en nationale spoedritten en dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag! Uw goederen zijn in de gehele EU tijdens transport verzekerd!

Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Moeten goederen van Arnhem of omgeving naar een andere bestemming in Nederland of de EU worden getransporteerd? Schakel dan nu de hulp in van uw koerier in Arnhem en maak kennis met onze ervaren koeriers en goede service. Voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag neemt u contact op via ons spoednummer 088-6066800

Waarom geen zending versturen met een vrachtwagen?

Om de simpele redenen dat voor een vrachtwagen een lagere maximum snelheid geldt voor zowel binnen en buitenland. Een vrachtwagenchauffeur zit ook verbonden aan lange en verplichte rusttijden en gaat vrijwel nooit rechtstreeks naar de klant, maar zal dit combineren met verschillende tussenstops wat erg veel vertraging oplevert.

Dan is er nog niet gesproken over het risico van beschadiging want in een vrachtwagen worden veel goederen bij, in of op elkaar geplaats wat het risico aanzienlijk vergroot. Bij ons heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven over de status van uw transport en is er zelfs de mogelijkheid voor een realtime track en trace van de koerier. Goed om te weten is dat bij ons alles in de EU tijdens transport is verzekerd.

Waarom geen zending met de luchtvracht?

Omdat een zending die over een afstand van 2000 KM getransporteerd moet worden vaak sneller op bestemming geleverd is per koerier.

Hoe is dat mogelijk? Heel simpel, dit komt door alle verplichtingen omtrent de documenten en formaliteiten die nodig zijn voor een zending naar het buitenland zoals douaneformaliteiten, douanechecks en laad en los procedures. Ook moet er rekening gehouden worden met het transport van en naar het vliegveld en uiteraard de vluchtschema's.

Maar het is niet alleen sneller, er zit ook minder risico aan verbonden als het gaat over schade aan uw product. Tijdens de route die uw product tijdens, voor en na de luchtvracht aflegt gaan de producten van hand tot hand. Bij ons als TK koeriersbedrijf zijn wij de enige partij die verantwoordelijk is voor uw transport. Bij ons zijn de lijnen erg kort en heeft u direct contact over de voortgang van het transport. Er is zelfs een mogelijkheid tot realtime track en trace van de koerier. Goed om te weten is dat bij ons alles in de EU tijdens transport is verzekerd.

Bel voor een spoedrit of rit op dezelfde dag naar 088-6066800 . Wij zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie.  Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier . Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 een offerte aanvragen.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Spoed koerier in Arnhem: binnen 30 minuten op locatie

Als koeriersdienst in Arnhem staan wij bij onze klanten vooral bekend vanwege onze:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Arnhem
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Arnhem en omgeving
 • Ervaring, meer dan 12 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Koerier in Arnhem: onze diensten en specialisaties

Onze 24-uurs koeriersdienst service te Arnhem levert o.a. de volgende diensten en is voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van:

 • Internationale spoedritten
 • Nationale spoedritten
 • Pakketroutes
 • Distributiewerk

voor al onze andere diensten klik hier.

Door onze optimalisatie software met de nieuwste stratenboeken zijn wij in staat voor ons onbekende routes zeer snel en efficiënt uit te rijden en alles wordt tevens opgeslagen in een logboek. Er is ook een mogelijkheid voor een realtime informatie van onze koerier via track&trace.

De tarieven van ons koeriersbedrijf in Arnhem

We hanteren duidelijke tarieven als koeriersbedrijf in Arnhem. Vooraf krijgt u de kosten door en de betaling volgt achteraf op factuur. Wij hanteren transparante vaste tarieven zodat u bij ons achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Belangrijk om te vermelden is dat wij geen toeslagen of extra tarieven als wachttarief file, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag rekenen. Voor meer informatie over alle toeslagen en extra tarieven die wij niet berekenen klik hier. Voor lange internationale ritten die de duur van 12 uur overschrijden rekenen wij in overleg overnachtingskosten.

Kies voor onze koeriersdienst service in Arnhem

In een mooie stad aan de rijn als Arnhem met ruim 160.000 inwoners staat onze spoed koerier in Arnhem en omgeving 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u voor ons koeriersbedrijf een spoed opdracht of opdracht op dezelfde dag? Bel dan direct naar ons spoednummer 088-6066800 dan regelen we het direct.

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

Vraag direct een offerte aan