Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Arnhem? De specialist voor snelle bezorging in heel Nederland

Koerier Arnhem - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Arnhem? Dan is TK Koeriers het koeriersbedrijf dat u zoekt. Met een centraal gelegen standplaats en met meer dan 14 jaar ervaring! Concreet betekent dit dat wij gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep staan en gemiddeld binnen 1,5 uur in alle grote steden van Nederland kunnen staan.

Wij zijn een betrouwbaar koeriersbedrijf in Arnhem met ervaren personeel  en een uitgebreid netwerk van betrouwbare en flexibele koeriers die een grote verantwoordelijkheid nemen voor het transport van uw goederen. Daarnaast zijn we NIWO-gecertificeerd. Dat betekent betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Ook voor bedrijven in de omgeving van Arnhem staan wij klaar, zoals ritten vanuit Renkum, Oosterbeek, Velp en Duiven.

Wij hebben een 24-uurs B2B koeriersdienst en zijn gespecialiseerd in spoedritten. 7 dagen per week staan wij klaar voor alle ondernemers in Arnhem. Voor het versturen van een klein pakket tot meerdere pallets. Uw zending leveren wij razendsnel op elk gewenst adres in de heel Europa. Goed om te weten is dat al uw goederen in de gehele EU tijdens transport ook nog eens verzekerd zijn! 

Spoed? Bel nu: 026-2340003

Spoed? In 30 min. bij u op de stoep!

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 026-2340003. Mocht u een algemene vraag hebben dan kun u ons contact formulier invullen een bericht sturen via WhatsApp of direct een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

Koeriersbedrijf Arnhem voor internationaal en nationaal transport

Onze specialiteit en prioriteit is het snel kunnen omschakelen voor het uitvoeren van internationale en nationale spoedritten en dat 7 dagen in de week en 24 uur per dag! Uw goederen zijn in de gehele EU tijdens transport verzekerd!

Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Moeten goederen van Arnhem of omgeving naar een andere bestemming in Nederland of de EU worden getransporteerd? Schakel dan nu de hulp in van uw koerier in Arnhem en maak kennis met onze ervaren koeriers en goede service. Voor een spoedopdracht of rit op dezelfde dag neemt u contact op via ons spoednummer 026-2340003

Waarom geen zending versturen met een vrachtwagen?

Om de simpele redenen dat voor een vrachtwagen een lagere maximum snelheid geldt voor zowel binnen en buitenland. Een vrachtwagenchauffeur zit ook verbonden aan lange en verplichte rusttijden en gaat vrijwel nooit rechtstreeks naar de klant, maar zal dit combineren met verschillende tussenstops wat erg veel vertraging oplevert.

Dan is er nog niet gesproken over het risico van beschadiging want in een vrachtwagen worden veel goederen bij, in of op elkaar geplaats wat het risico aanzienlijk vergroot. Bij het inschakelen van een koerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven over de status van uw transport en is er zelfs de mogelijkheid voor een realtime track en trace van de koerier. Goed om te weten is dat bij ons alles in de EU tijdens transport is verzekerd.

Waarom geen zending met de luchtvracht?

Omdat een zending die over een afstand van 2000 KM getransporteerd moet worden vaak sneller op bestemming geleverd is per koerier.

Hoe is dat mogelijk? Heel simpel, dit komt door alle verplichtingen omtrent de documenten en formaliteiten die nodig zijn voor een zending naar het buitenland zoals douaneformaliteiten, douanechecks en laad en los procedures. Ook moet er rekening gehouden worden met het transport van en naar het vliegveld en uiteraard de vluchtschema's.

Maar het is niet alleen sneller, er zit ook minder risico aan verbonden als het gaat over schade aan uw product. Tijdens de route die uw product tijdens, voor en na de luchtvracht aflegt gaan de producten van hand tot hand. Bij ons als TK koeriersbedrijf zijn wij de enige partij die verantwoordelijk is voor uw transport. Bij het inschakelen van een koerier is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bij ons zijn de lijnen erg kort en heeft u direct contact over de voortgang van het transport. Er is zelfs een mogelijkheid tot realtime track en trace van de koerier. Goed om te weten is dat bij ons alles in de EU tijdens transport is verzekerd.

Bel voor een spoedrit of rit op dezelfde dag naar 026-2340003 . Wij zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie.  Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier . Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, dan kun u ook een bericht sturen via WhatsApp of online een offerte aanvragen. Wij reageren doorgaans dezelfde dag nog. 

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier Arnhem: binnen 30 minuten bij u op de stoep

Als koeriersdienst in Arnhem staan wij bij onze klanten vooral bekend vanwege onze:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Arnhem
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Arnhem en omgeving
 • Ervaring, meer dan 12 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

De tarieven van ons koeriersbedrijf in Arnhem

We hanteren altijd duidelijke tarieven als koeriersbedrijf in Arnhem. Vooraf krijgt u de kosten door en de betaling volgt achteraf op factuur. Wij hanteren transparante vaste tarieven, zodat u bij ons achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Belangrijk om te vermelden is dat wij geen toeslagen of extra tarieven als wachttarief file, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag rekenen. Voor lange internationale ritten die de duur van 12 uur overschrijden, rekenen wij in overleg overnachtingskosten.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

Wat zijn de voordelen van Koerier Arnhem?

Onze 24-uurs koeriersdienst service in Arnhem levert o.a. de volgende diensten en is voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van:

 • Internationale spoedritten
 • Spoedritten in Nederland
 • Vaste pakketroutes
 • Distributiewerk

Door onze optimalisatie software met de nieuwste stratenboeken zijn wij in staat voor ons onbekende routes zeer snel en efficiënt uit te rijden en alles wordt tevens opgeslagen in een logboek. Er is ook een mogelijkheid voor een realtime informatie van onze koerier via track&trace. Dankzij onze specialisatie rijden wij o.a. voor de Gemeente Arnhem, Philips, en Rijkswaterstaat in Arnhem.

Kies voor de koeriersdienst in Arnhem

In een mooie stad aan de rijn als Arnhem met ruim 160.000 inwoners staat onze spoedkoerier in Arnhem en omgeving 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u voor ons koeriersbedrijf een spoedopdracht of opdracht op dezelfde dag? Bel dan direct naar ons spoednummer 026-2340003, binnen 30 minuten staan we dan bij u op de stoep.

Koerier Arnhem

Ook is het mogelijk om online een een offerte aan te vragen. Voor een niet-spoedopdracht of algemene vraag, stuur ons dan een WhatsApp of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Koeriersbedrijf Arnhem

Vraag direct een offerte aan