Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Bergen op Zoom: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Koerier Bergen op Zoom heeft meer dan 15 jaar ervaring in Bergen op Zoom en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle service. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij zijn gemiddeld binnen 30 minuten na afname van de opdracht op locatie in Bergen op Zoom en omgeving. In Nederland kunnen wij doordat wij centraal gelegen zijn gemiddeld binnen 1.5 uur in alle grote steden op locatie staan en vaak nog sneller door ons uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers. U kunt ons bereiken voor spoedritten of ritten op dezelfde dag op ons spoednummer 088-6066800. Wij zijn de koerier in Bergen op Zoom voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of pakketroutes. Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

De voordelen van TK Koeriers

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Spoedkoerier nodig in Bergen op Zoom?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

Koerier Bergen op Zoom: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie aanwezig zijn. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn dé koerier in Bergen op Zoom voor het uitvoeren van uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers zijn u voorgegaan.

Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit kan gaan over het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer in werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B. Bijna alles is mogelijk.

Wij hebben een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Bergen op Zoom. Wij als koeriersdienst in Bergen op Zoom zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. In een stad met ruim 70.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Bergen op Zoom van groot belang. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom geen luchtvracht?

Tot 2000 KM afstand is uw zending vaak sneller dan luchtvracht, omdat vliegen tijdrovend en risicovol is.  Dit vanwege alle laad en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema’s waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij ons heeft u op korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending wordt geleverd. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Waarom geen zending per vrachtwagen?

Wij bieden geen zendingen aan per vracht, omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. Wij rijden rechtstreeks naar het afleveradres zonder tussenstops en er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Tevens is hierdoor is de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt. Wij zitten ook niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt. Ook hier bieden wij u de mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Bergen op Zoom!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Bergen op Zoom en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Bergen op Zoom
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Bergen op Zoom en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Bergen op Zoom klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes.
Zowel vaste routes, pakketroutes als routes op oproepbasis zijn voor ons
geen probleem. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste
verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te
rijden. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste
stratenboeken en optimalisatiesoftware voor de meest efficiëntste route.
Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboe, inclusief alle
aflevertijden en notities. Uw koerier in Bergen op Zoom weet als geen
ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Het wegrijden van
distributiewerk of pakketroutes is iets wat vaak stressvol kan zijn en
onderschat wordt door koeriersbedrijven die hier geen ervaring in hebben
waardoor tijdvlakken niet gehaald zullen worden en het 1 grote chaos kan
worden met veel ontevreden klanten.

Kwaliteiten en service van de koeriersdienst in Bergen op Zoom

Vele ondernemers hebben ons al gevonden als de koerier in Bergen op Zoom en zijn u al met grote tevredenheid voor geweest.  Met o.a. klanten die ondernemen in Noordland, Theodorushaven, De Poort en Lage Meren Meilust in Bergen op Zoom. Nadat wij de zending hebben afgeleverd bij de klant ontvangt u des gewenst de naam en tijdstip van de ontvanger per sms of e-mail.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Bergen op Zoom
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Wacht dus niet, maar daag ons uit!

Bergen op Zoom

Vraag direct een offerte aan