Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier Bergen op Zoom

Koerier Bergen op Zoom? TK Koeriers dé spoedkoerier in Bergen op Zoom

Koeriersbedrijf Bergen op Zoom - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Bergen op Zoom - Uw Betrouwbare Partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Bergen op Zoom? TK Koeriers, de ultieme koerier in Bergen op Zoom sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Bergen op Zoom voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Bergen op Zoom dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Bergen op Zoom een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Bergen op Zoom? Bel ons direct!

Koeriersbedrijf Bergen op Zoom: 088-6066800

Voordelen koerier Bergen op Zoom

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Bergen op Zoom - Snel, Betrouwbaar en Lokaal

Voor snelle, veilige, en lokale bezorgingen in Bergen op Zoom en omgeving, vertrouw op Spoedkoerier Bergen op Zoom. Wij staan bekend om onze betrouwbare dienstverlening en ons vermogen om uw spoedzendingen probleemloos af te handelen.

Bij Spoedkoerier Bergen op Zoom is betrouwbaarheid onze belofte. We behandelen uw zendingen met de grootste zorg en aandacht, en garanderen dat ze veilig en op tijd worden afgeleverd. Met een bewezen staat van dienst in lokale bezorgingen, kunt u op ons rekenen.

Spoedkoerier Bergen op Zoom: Uw Lokale Held

Met Spoedkoerier Bergen op Zoom heeft u een lokale partner die u kunt vertrouwen. Onze ervaren koeriers begrijpen de ins en outs van de regio en zorgen voor een snelle afhandeling van uw zendingen, of het nu om documenten, pakketten of andere goederen gaat.

Spoedkoerier Bergen op Zoom: Uw Eerste Keuze voor Lokale Spoedzendingen

Of het nu gaat om bedrijfskritische documenten, last-minute geschenken, of andere spoedleveringen, Spoedkoerier Bergen op Zoom is er om aan uw lokale behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar zelf waarom klanten in Bergen op Zoom keer op keer voor ons kiezen. Wij zijn uw lokale partner voor snelle en betrouwbare bezorgingen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Bergen op Zoom - Uw Koellogistieke Partner in de Regio

Zoekt u efficiënt koeltransport in Bergen op Zoom en omstreken? U bent aan het juiste adres! Koeltransport Bergen op Zoom is dé partner voor al uw koellogistieke behoeften. Met onze moderne vloot en toegewijde team zorgen wij voor tijdige en betrouwbare leveringen van uw temperatuurgevoelige lading.

Koeltransport Bergen op Zoom: Topkwaliteit Garantie

Bij Koeltransport Bergen op Zoom begrijpen wij het belang van topkwaliteit in de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze geavanceerde koelwagens worden zorgvuldig onderhouden en gemonitord om de temperatuurprecisie te waarborgen. Vertrouw op onze expertise voor het veilig vervoeren van uw bederfelijke goederen.

Cultuur en Gemeenschap

Flexibele Diensten van Koeltransport Bergen op Zoom

Of het nu gaat om dagelijkse distributie of speciale logistieke vereisten, Koeltransport Bergen op Zoom biedt flexibele diensten die aan uw unieke behoeften voldoen. Ons ervaren team staat paraat om uw lading zorgvuldig te behandelen en op tijd te bezorgen.

Koeltransport Bergen op Zoom is dé keuze voor koellogistiek in Bergen op Zoom en omgeving. Neem nu contact met ons op en ervaar onze eersteklas dienstverlening, waarin uw bederfelijke goederen onze topprioriteit zijn.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedkoerier nodig in Bergen op Zoom?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

De beste en voordeligste koerier in Bergen op Zoom bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkend netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Bergen op Zoom bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • industrieterrein Noordland
 • bedrijvencentrum De Punt
 • Bedrijventerrein Lage Meren-Meilust
 • Oude Molen
 • Bedrijventerreinen Theodorushaven, Noordland en de Poort (TNP)

Voor alle diensten van de koerier in Bergen op Zoom klik hier. 

Koerier Bergen op Zoom: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie aanwezig zijn. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn dé koerier in Bergen op Zoom voor het uitvoeren van uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers zijn u voorgegaan.

Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit kan gaan over het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer in werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B. Bijna alles is mogelijk.

Wij hebben een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Bergen op Zoom. Wij als koeriersdienst in Bergen op Zoom zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. In een stad met ruim 70.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Bergen op Zoom van groot belang. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Bergen op Zoom vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Bergen op Zoom en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Bergen op Zoom is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Bergen op Zoom is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Bergen op Zoom of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Bergen op Zoom!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Bergen op Zoom en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Bergen op Zoom
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Bergen op Zoom en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Bergen op Zoom klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Bergen op Zoom weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Bergen op Zoom en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Bergen op Zoom;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Bergen op Zoom: Dienstverlening in Actie

Bergen op Zoom, met zijn rijke verleden en bruisende heden, is een stad waarin de koerier Bergen op Zoom en de spoedkoerier Bergen op Zoom de essentiële schakels vormen in de bedrijfsvoering en de gemeenschap. Deze dienstverleners houden de stad in beweging, terwijl Bergen op Zoom haar verhalen en cultuur blijft koesteren en met trots de toekomst tegemoet treedt.

Koeriersdienst Bergen op Zoom:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Bergen op Zoom een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Bergen op Zoom? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Bergen op Zoom zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Bergen op Zoom
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Met een inwonersaantal van circa 67,000, biedt Bergen op Zoom een harmonieuze mix van historische charme en hedendaagse levendigheid. Deze stad, gelegen in het zuiden van Nederland, is doordrenkt met geschiedenis, wat duidelijk te zien is in de sfeervolle oude stadskern en indrukwekkende stadsmuren.

Cultuur en Gemeenschap

Naast haar economische betekenis, floreert Bergen op Zoom op cultureel gebied. De stad herbergt een schat aan culturele bezienswaardigheden, waaronder het Markiezenhof, een prachtig renaissancepaleis. Jaarlijkse evenementen zoals de Vastenavend en JazzBoZ brengen de gemeenschap samen en vullen de stad met energie en feestvreugde.

Koerier Bergen op Zoom: Verbinden en Leveren

Bergen op Zoom is een hub voor handel en bedrijvigheid in de regio, en de koerier Bergen op Zoom speelt een cruciale rol in het verbinden van bedrijven en gemeenschappen. Met efficiënte pakketbezorging en documentdiensten, zorgt de koerier Bergen op Zoom voor een vlotte logistieke operatie. Voor dringende zaken is er de spoedkoerier Bergen op Zoom, die snelheid en betrouwbaarheid biedt.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan