Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Nijmegen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Nijmegen

Koerier Nijmegen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Nijmegen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Nijmegen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Nijmegen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Nijmegen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Nijmegen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Nijmegen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Nijmegen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Nijmegen: 088-6066800
Koeriersbedrijf nijmegen brug koerier
Koeriersbedrijf Nijmegen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Nijmegen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Nijmegen - Uw betrouwbare partner voor razendsnel transport

In de wereld van snel transport is er één naam die garant staat voor ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid: Spoedkoerier Nijmegen. Wij zijn uw toegewijde partner voor al uw spoedtransportbehoeften in en rond Nijmegen.

Waarom kiezen voor spoedkoerier Nijmegen?

Bij spoedkoerier Nijmegen begrijpen wij dat tijd van essentieel belang is. Onze ervaren chauffeurs en modern wagenpark zorgen ervoor dat uw zendingen met ongekende snelheid worden afgeleverd, zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Bij spoedkoerier Nijmegen staat klanttevredenheid centraal. Onze klantenservice staat 24/7 paraat om uw vragen te beantwoorden en uw zendingen te volgen. Wij leveren niet alleen goederen, maar ook een uitstekende service die uw verwachtingen overtreft.

Onze diensten

Of het nu gaat om belangrijke documenten, pakketten of vracht, spoedkoerier Nijmegen biedt de expertise en ervaring om uw zendingen snel en veilig te bezorgen. Wij zijn dé spoedkoerier in Nijmegen en omgeving.

Wacht niet langer. Kies voor spoedkoerier Nijmegen en ervaar de snelheid en betrouwbaarheid die uw zaken nodig hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Nijmegen - Uw partner voor perfect koelvervoer

Bent u op zoek naar betrouwbaar en efficiënt koeltransport in Nijmegen en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Nijmegen is de toonaangevende keuze voor naadloos koelvervoer in de regio.

Op maat gemaakt koeltransport Nijmegen

Bij koeltransport Nijmegen begrijpen wij dat elke lading uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte koeltransportoplossingen die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige vracht, ons team zorgt ervoor dat uw lading in optimale conditie blijft, van vertrek tot bestemming.

Betrouwbaar koeltransport Nijmegen

Wanneer u kiest voor koeltransport Nijmegen, kiest u voor betrouwbaarheid. Onze moderne vloot, ervaren chauffeurs en strenge kwaliteitscontroles garanderen dat uw lading veilig en op tijd wordt afgeleverd, elke keer weer.

Koeltransport Nijmegen is uw vertrouwde partner voor koeltransportdiensten. Wij staan klaar om aan al uw temperatuurgevoelige vrachtbehoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit, kies voor koeltransport Nijmegen. Uw koeltransport, onze zorg!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedkoerier nodig in Nijmegen?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

De beste en voordeligste koerier in Nijmegen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Nijmegen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bijsterhuizen
 • Wijchen-Oost
 • Breekwagen
 • Loonse Waard
 • Bedrijvenvereniging Nijmegen Zuid
 • Westkanaaldijk
 • Noord & Oostkanaalhavens
 • Brabantse Poort en Kerkenbos
 • Heyendaal
 • De Grift
 • Novio Tech Campus

Voor alle diensten van koerier Nijmegen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Nijmegen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Spoedopdracht?? Dit heeft bij ons de hoogste prioriteit en daarom kennen wij als koeriersbedrijf als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een opdracht met hoge urgentie. Het is onze specialisatie en wij kunnen vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel schakelen en daardoor snel op locatie aanwezig zijn. Onze koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale of korte nationale spoedrit. Veel tevreden ondernemers zijn u voorgegaan.

Wij zijn dé koerier in Nijmegen en omgeving voor het uitvoeren van al uw spoedopdrachten. Of dit nu gaat over het transporteren van belangrijke documenten of machine onderdelen die het bedrijfsproces weer in werking moet stellen. Bij ons is bijna alles mogelijk. Één van onze klanten is de overheid. Hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Nijmegen en omgeving.

In ons meer dan 12 jarige bestaan als koeriersbedrijf hebben wij een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd. Als koeriersbedrijf in Nijmegen zijn wij dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. In een stad met meer dan 177.000 inwoners is een snelle en betrouwbare koerier in Nijmegen van groot belang. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Nijmegen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Nijmegen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Nijmegen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Nijmegen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Nijmegen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Nijmegen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Nijmegen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Nijmegen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Nijmegen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Nijmegen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Nijmegen
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Nijmegen en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Nijmegen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities.

Uw koerier in Nijmegen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in NijmegenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Nijmegen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Nijmegen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Nijmegen: Verbinding in beweging

De stad leeft niet alleen in het verleden. Nijmegen is ook een moderne metropool met bruisende wijken, diverse culturele evenementen en een levendige culinaire scene. In deze dynamische omgeving spelen koeriers in Nijmegen een cruciale rol. Koerier Nijmegen brengt het verleden en heden samen door pakketten, documenten en goederen snel en efficiënt door de stad te vervoeren. Spoedkoerier Nijmegen biedt de onmisbare schakel voor bedrijven en inwoners die altijd in beweging zijn.

Koeriersdienst Nijmegen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Nijmegen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Nijmegen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Nijmegen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Nijmegen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Nijmegen: Stad van historie en dynamiek

Nijmegen, gelegen in het oosten van Nederland, is een stad doordrenkt van geschiedenis en levendige energie. Met een bevolking van ongeveer 175.000 inwoners, koestert Nijmegen haar rijke erfgoed. De stad ademt historie met prachtige middeleeuwse gebouwen en de oudste stadsmuren van Nederland. Hier vind je musea die verhalen vertellen over de Romeinse tijd en de Tweede Wereldoorlog. Het is alsof de geschiedenis zelf in elke straatsteen fluistert.

De toekomst van Nijmegen

Met zijn unieke mix van geschiedenis en moderne vitaliteit is Nijmegen een stad vol belofte voor de toekomst. De koerier Nijmegen blijft een essentiële dienst, terwijl de stad blijft groeien en evolueren. Spoedkoerier Nijmegen staat klaar om de stad te ondersteunen terwijl deze haar veelbelovende reis voortzet naar nieuwe horizonten, terwijl het verleden nooit wordt vergeten.

Koeriersdienst nijmegen centrum koerier

Een spoedkoerier uit Nijmegen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Nijmegen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Nijmegen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Nijmegen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Nijmegen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Nijmegen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Nijmegen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Nijmegen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Nijmegen