Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Bereken hier direct uw tarief!

1 Stap 1
2 Stap 2
3 Stap 3
4 Stap 4

Wij berekenen geen brandstoftoeslag/weekendtoeslag en avondtoeslag!

Staat uw passende oplossing/voertuig hier niet tussen neem dan contact op met onze helpdesk op 088-6066810 of stuur een whatsapp bericht naar: 0626784991​​Kies uw voertuig
Wanneer ophalen
Vanaf tijdstip
access_time
Tot tijdstip
access_time
Wanneer afleveren
Vanaf tijdstip
access_time
Tot tijdstip
access_time
Afmeting en gewicht van de goederen
Los en laadmogelijkheidmet heftruck of stapelaar op beide locaties
Aanvullende contact gegevens
Aanvraag betreft
VoorwaardenHiermee verklaar ik akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring
keyboard_arrow_leftGa terug
Volgendekeyboard_arrow_right

Koerier Apeldoorn ? TK Koeriers
dé spoedkoerier in Apeldoorn

Koerier Apeldoorn - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Apeldoorn? TK Koeriers is dé koerier in Apeldoorn sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Apeldoorn en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Apeldoorn dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Apeldoorn een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Apeldoorn?

Voor meer informatie over ons als koerier Apeldoorn bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Koerier Apeldoorn bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes. Bel +31 55-2340099 voor meer informatie over onze voordelige tarieven of kijk voor meer informatie naar de koerierstarieven.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Apeldoorn: 055-2340099
Koeriersdienst Apeldoorn paleis het loo luchtfoto koerier

 Voordelen koerier Apeldoorn

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Apeldoorn - Uw snelste weg naar succesvolle leveringen

Met spoed op zoek naar een koerier in Apeldoorn die uw zendingen met de hoogste prioriteit behandelt? Spoedkoerier Apeldoorn is dé oplossing voor uw snelle leveringsbehoeften. Met onze toewijding aan snelheid en betrouwbaarheid, bent u altijd verzekerd van een probleemloze verzending.

Ongeëvenaarde Snelheid

Bij spoedkoerier Apeldoorn is snelheid onze kracht. Wij begrijpen het belang van tijdige leveringen en staan klaar om uw goederen met de hoogste urgentie te bezorgen. Uw haast is onze prioriteit!

Spoedkoerier Apeldoorn hecht groot belang aan betrouwbaarheid. Uw waardevolle goederen worden met zorg behandeld en veilig afgeleverd. Vertrouw op ons voor een vlekkeloze en secure afhandeling van al uw zendingen.

Lokaal partner, nationale dekking

Of u nu een levering binnen Apeldoorn nodig hebt of naar elke uithoek van Nederland wilt verzenden, spoedkoerier Apeldoorn staat altijd paraat. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat uw pakket snel en veilig op de gewenste bestemming arriveert.

Kies voor spoedkoerier Apeldoorn en ervaar de snelheid en betrouwbaarheid die uw leveringen verdienen. Neem nu contact met ons op en verzeker uzelf van een feilloze leveringservaring.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier. Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Apeldoorn - Uw koellogistieke expert

Koeltransport Apeldoorn is uw toegewijde partner voor vlekkeloze koellogistiek. Met een bewezen staat van dienst in het efficiënt vervoeren van temperatuurgevoelige ladingen, bieden wij betrouwbaarheid van wereldklasse. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische goederen of andere bederfelijke zendingen, wij staan klaar om uw lading veilig en op tijd te bezorgen.

State-of-the-art koeltechnologie

Bij koeltransport Apeldoorn begrijpen wij de kritieke rol van geavanceerde koeltechnologie in de waarborging van de kwaliteit van uw lading. Onze state-of-the-art koelvoorzieningen garanderen de perfecte omgeving voor uw goederen tijdens het transport. Wij zijn gepassioneerd over het handhaven van de juiste temperatuur, van begin tot eind.

Maatwerk koeloplossingen

Koeltransport Apeldoorn biedt op maat gemaakte koeloplossingen die aansluiten op uw unieke behoeften. Of het nu gaat om distributie, opslag of internationaal transport, wij zijn experts in het leveren van oplossingen die uw verwachtingen overtreffen. Koeltransport Apeldoorn staat garant voor flexibiliteit en nauwkeurigheid in elk aspect van de koellogistiek.

Kies voor koeltransport Apeldoorn en ervaar de ultieme partner voor al uw koeltransportbehoeften. Wij zijn de sleutel tot uw koelsucces!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport. Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst

Spoedkoerier nodig in Apeldoorn?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie in Apeldoorn en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 055-2340099 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

De beste en voordeligste koerier in Apeldoorn bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Apeldoorn bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Ecofactorij
 • Bedrijventerrein Apeldoorn Noord
 • Bedrijvenpark ZUID
 • Bedrijventerrein Stadhoudersmolen
 • Het Schumanpark

Voor alle diensten van koerier Apeldoorn bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Apeldoorn: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn koeriersbedrijf voor het uitvoeren van uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Apeldoorn. In een stad met ruim 130.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Apeldoorn zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

 

Internationaal transport vanuit Apeldoorn? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Apeldoorn?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Apeldoorn vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Apeldoorn en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Apeldoorn en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Apeldoorn is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Apeldoorn is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Apeldoorn of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Apeldoorn!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Apeldoorn en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Apeldoorn
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Apeldoorn en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Apeldoorn weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in ApeldoornNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Apeldoorn en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Apeldoorn;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Foto Apeldoorn kanaal

Koeriersdienst Apeldoorn: de 7 voordelen op een rij

Veel ondernemers in Apeldoorn hebben ons al gevonden en maken al vele jaren gebruik van onze koeriersdienst.  Bent u de volgende tevreden en verbaasde klant? Maak kennis met onze snelle en goede service. Nadat wij de zending hebben afgeleverd bij de klant, ontvangt u desgewenst de naam en tijdstip van de ontvanger per sms of e-mail. Gewoon transparant en snel.

Al onze voordelen op een rijtje:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Apeldoorn
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven
Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Apeldoorn

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Apeldoorn moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Apeldoorn:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Apeldoorn en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Apeldoorn

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Apeldoorn