Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Breda? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Breda

Koeriersbedrijf Breda - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Breda - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Breda? TK Koeriers is dé koerier in Breda sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Breda en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Breda dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Breda een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Breda?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Breda voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Breda: 088-6066800

    Voordelen koerier Breda

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Breda - Snel, Betrouwbaar, Efficiënt

Op zoek naar een spoedkoerier in Breda die uw zending met de hoogste prioriteit behandelt? Spoedkoerier Breda staat paraat om aan al uw spoedverzending behoeften te voldoen.

Onze efficiënte spoeddiensten zijn ontworpen om aan al uw logistieke eisen te voldoen. Spoedkoerier Breda garandeert niet alleen snelheid, maar ook nauwkeurigheid en zorgvuldige behandeling van uw goederen. Of het nu gaat om lokale, nationale of internationale zendingen, wij zorgen ervoor dat uw spoedverzending probleemloos wordt uitgevoerd.

Betrouwbare Spoedleveringen

Bij Spoedkoerier Breda begrijpen wij dat tijd essentieel is. Onze betrouwbare spoedleveringen zorgen ervoor dat uw pakketten, documenten en goederen snel en veilig op hun bestemming aankomen. Met ons team van toegewijde professionals en een uitgebreid netwerk van bezorgers, bieden wij de snelste oplossingen voor uw spoedtransportbehoeften.

Spoedkoerier Breda - Uw Partner in Tijdkritieke Verzendingen

Kies voor Spoedkoerier Breda en ervaar de ultieme gemoedsrust bij spoedverzendingen. Onze deskundige service, aandacht voor detail en ongeëvenaarde snelheid maken ons dé keuze voor al uw koeriersbehoeften in Breda en omgeving. Wanneer tijd van essentieel belang is, vertrouw op Spoedkoerier Breda om de klus te klaren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Breda - Uw Partner voor Koellogistiek

Als u op zoek bent naar betrouwbare en efficiënte koeltransportdiensten in Breda en omgeving, dan is Koeltransport Breda de naam waarop u kunt vertrouwen. Onze jarenlange expertise en toewijding aan kwaliteit maken ons de toonaangevende keuze voor al uw koellogistieke behoeften.

Op Maat Gemaakte Koeloplossingen

Koeltransport Breda begrijpt dat elk product specifieke eisen heeft als het gaat om temperatuurbeheer. Daarom bieden wij op maat gemaakte koeloplossingen die perfect zijn afgestemd op uw producten. Van verse levensmiddelen tot farmaceutische producten, wij zorgen ervoor dat uw lading in optimale conditie blijft tijdens het transport.

Betrouwbaarheid en Punctualiteit

Onze reputatie is gebouwd op betrouwbaarheid en stiptheid. Bij Koeltransport Breda doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw lading op tijd en in de beste staat aankomt. Met ons team van ervaren professionals kunt u rekenen op een vlekkeloze logistieke ervaring.

Kies voor Koeltransport Breda en ervaar de voordelen van eersteklas koellogistiek. Wij staan klaar om aan al uw transportbehoeften te voldoen, waarbij uw lading altijd onze topprioriteit is. Vertrouw op Koeltransport Breda voor uw volgende koeltransportopdracht.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Spoedkoerier nodig in Breda?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

De beste en voordeligste koerier in Breda bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Breda bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • 3B-O (Minervum, Moleneind Oost en West, Bijster)
 • Steenakker
 • Hazeldonk
 • Rithmeesterpark
 • Bedrijventerrein Park 16
 • De Mark

Voor alle diensten van de koerier in Breda klik hier. 

Koerier Breda: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Bent u met spoed opzoek naar een koerier in Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een spoedrit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wij zijn dé koeriersbedrijf in Breda voor het uitvoeren van spoedritten. Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en daardoor snel op bij u op locatie aanwezig zijn. Onze koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een nationale spoedrit als een lange internationale spoedrit.

Van het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer in werking moet stellen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en snel geleverd worden. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Één van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B. Bijna alles is mogelijk!

In ons meer dan 15 jarig bestaan hebben wij een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd. Na aanname van uw opdracht zijn we binnen gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. In een stad met ruim 185.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Breda van groot belang. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Breda vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Breda en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Breda is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Breda is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Breda of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Breda!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Breda en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs koeriersdienst in Breda
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Breda en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Breda klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Breda weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Breda en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Breda;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Breda: De Logistieke Spil

Als een belangrijk knooppunt voor handel en logistiek speelt de koerier Breda een cruciale rol in het ondersteunen van lokale bedrijven. Met efficiënte diensten voor pakketbezorging en documentverspreiding zorgt de koerier Breda voor een soepele bedrijfsvoering. Spoedkoerier Breda staat paraat voor dringende leveringen, waardoor bedrijven snel kunnen reageren op de eisen van de moderne zakenwereld.

Koeriersdienst Breda:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Breda een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Breda? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Breda zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Breda
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Breda: Stad van Historie en Innovatie

Breda, met een levendig inwonersaantal van ruim 183.000 mensen, staat bekend om zijn culturele diversiteit en rijke geschiedenis. Deze bruisende stad combineert het beste van beide werelden, wat het tot een boeiende plek maakt om te wonen en te werken.

Breda ademt geschiedenis met zijn prachtige oude stadskern en imposante Kasteel Breda. Maar de stad is ook een broedplaats voor innovatie en cultuur. Het bruisende stadscentrum herbergt talloze restaurants, winkels en culturele instellingen die de stad tot leven brengen. Breda staat bekend om zijn jaarlijkse evenementen, zoals het jazzfestival en de carnavalsoptochten, die de diverse gemeenschap samenbrengen.

Koerier Breda en Spoedkoerier Breda: Verbinding in Beweging

Breda is een stad die constant in beweging is. Met de steun van de koerier Breda en de spoedkoerier Breda kunnen bedrijven en inwoners profiteren van efficiënte en betrouwbare logistiek. Dit draagt bij aan de dynamiek van de stad, waar het heden en verleden naadloos samenvloeien in een levendige gemeenschap die klaar is voor de toekomst.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Wacht dus niet, maar daag ons uit!

Vraag direct een offerte aan