Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Dieren: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Wij als koeriersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in Dieren en omgeving staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle service. U hoeft dus niet verder te zoeken. Gemiddeld zijn wij binnen 30 minuten na afname van de opdracht op locatie in Dieren en omgeving.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan!

U kunt ons bereiken voor spoedritten of ritten op dezelfde dag op ons spoednummer 088-6066800. Wij zijn de koerier in Dieren voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of pakketroutes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

De voordelen van TK Koeriers

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Spoedkoerier nodig in Dieren?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

De beste en voordeligste koerier in Dieren bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf in Dieren en omgeving bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Kanaalzone
 • A-Park Spankeren
 • Ijsselsteyn
 • Haveland
 • De Beemd

Voor alle diensten van de koerier in Dieren klik hier. 

Spoedkoerier in Dieren nodig? Binnen 30 minuten bij u op locatie.

Wij zijn vaak te vinden op de bedrijven in en rond Dieren, waaronder Bedrijventerrein A-park in Spankeren. Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit.

Wij zijn de koerier in Dieren voor het uitvoeren van uw spoedritten. Veel ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine-onderdelen die het bedrijfsproces weer in werking moeten stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Dieren. In een dorp met 15000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Dieren van groot belang. Wij als koeriersdienst in Dieren zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom geen luchtvracht?

Tot 2000 KM afstand is uw zending vaak sneller dan vliegen. Omdat luchtvracht tijdrovend en risicovol is. Dit vanwege alle laad en losprocedures, documentenformaliteiten, douanechecks, vliegschema’s waar rekening mee moet worden gehouden en het transport van en naar het vliegveld . Vliegzendingen zijn kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. U heeft bij ons korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt en er is een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de chauffeur.

Waarom geen zending per vrachtwagen?

Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. Wij rijden rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops en er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor tot het minimum beperkt. Wij zitten niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. Er zijn korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt. Tevens is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Dieren!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Dieren en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs koeriersdienst in Dieren
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Dieren
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Dieren klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs in Dieren zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes en routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk zo efficiënt en foutloos uit te rijden. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor de meest efficiëntste route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek, inclusief alle notities en aflevertijden. Uw koerier in Dieren weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Het wegrijden van distributiewerk of pakketroutes is iets wat vaak stressvol kan zijn en onderschat wordt door koeriersbedrijven die hier geen ervaring in hebben, waardoor tijdvlakken niet gehaald zullen worden en het één grote chaos kan worden met veel ontevreden klanten.

Kwaliteiten en service van de koeriersdienst in Dieren

Vele ondernemers hebben ons al gevonden als dé koerier in Dieren en zijn u al met grote tevredenheid voor geweest. Onze klanten bevinden zich o.a. op het Bedrijventerrein A-park in Spankeren. Nadat wij de zending hebben afgeleverd bij de klant ontvangt u des gewenst de naam van de ontvanger en de tijdstip van levering per sms of e-mail.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Dieren
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Wacht dus niet, maar daag ons uit!

Koerier Nijmegen

Vraag direct een offerte aan