Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Over TK Koeriers B.V.

Ontdek de moeiteloze verzendervaring met TKkoeriers - jouw betrouwbare partner sinds 2008! Met een bewezen staat van dienst in snelle en veilige leveringen, zijn wij dé keuze voor al je koeriersbehoeften.

Al meer dan 15 jaar staan we synoniem voor efficiëntie en professionaliteit. Ons toegewijde team van ervaren chauffeurs staat klaar om je zending op tijd en ongeschonden te bezorgen, waar je maar wilt. Of het nu gaat om dringende documenten, kwetsbare items of bederfelijke goederen, wij hebben de oplossing.

Maar dat is niet alles - wij gaan verder dan traditionele koeriersdiensten. Onze vloot van geavanceerde koelbussen biedt de perfecte oplossing voor temperatuurgevoelige ladingen. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische producten of bederfbare goederen, je kunt vertrouwen op onze gecontroleerde koelomgeving om de integriteit van je zending te behouden.

Bij TKkoeriers begrijpen we dat elke zending telt. Daarom combineren we snelheid, precisie en betrouwbaarheid in al onze diensten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer, en we streven ernaar om elke levering naadloos en stressvrij te maken. Sluit je aan bij talloze tevreden klanten die vertrouwen op TKkoeriers voor hun verzendbehoeften. Ervaar zelf waarom we meer zijn dan een koeriersbedrijf - we zijn jouw logistieke partner.

Onze unieke klantgerichtheid heeft ons laten uitgroeien tot een vertrouwde naam in heel Nederland. We begrijpen als geen ander de essentiële eisen van B2B leveringen: snelheid, flexibiliteit, naadloze communicatie en korte lijnen, en dat alles tegen een eerlijk tarief. In een tijd waar klanten vaak een nummer zijn, gaan wij daar radicaal tegenin. Ontdek het verschil, 24/7.

Onze klantbenadering is gebaseerd op de gouden regel: we behandelen u zoals wij behandeld willen worden. Onze service en kwaliteit zijn ongeëvenaard. Is er onverhoopt iets niet naar wens, aarzel dan niet om contact op te nemen. 'Nee' verkopen zit niet in ons vocabulaire, maar verantwoordelijkheid wel. Voor elke zending vinden we een oplossing, of het nu om een spoedopdracht gaat of een minder dringende opdracht. We denken met u mee voor de perfecte oplossing.

     Onze voordelen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
Koeltransport

Kwaliteit en betrouwbaarheidNIWO

Hoogwaardigheid en vertrouwen vanuit NIWO Erkenning Met trots kunnen we melden dat TK Koeriers het prestigieuze NIWO-certificaat (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) heeft verworven. De toekenning van de NIWO-vergunning berust op drie cruciale pijlers waaraan ons bedrijf uitgebreid is onderworpen:

betrouwbaarheid, financiële degelijkheid en professionele bekwaamheid. Dit certificaat van NIWO staat borg voor een zending die met uiterste zorg en deskundigheid wordt behandeld, zoals het hoort.

Modernisering en automatisering

Wij blijven natuurlijk niet achter in de tijd en hebben altijd een luisterend oor gehad voor onze klanten. Dit heeft ertoe geleid dat wij tegenwoordig volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen hebben doorgevoerd. Denk hierbij aan ons klantenportaal waarin elke klant een eigen account kan aanmaken en volledig digitaal de order kan invoeren binnen 5 minuten, hier ontvangt u vervolgens een orderbevestiging van met alle complete gegevens inclusief track en trace link voor het live volgen van de orderstatus.

Mocht u hiervan een volledig ingevulde AVC vrachtbrief of CMR ontvangen per mail, hoeft u alleen een vakje aan te vinken. De planning koppelt vervolgens uw order aan de juiste chauffeur. Het printen van de vrachtbrief is zeker geen verplichting want onze chauffeurs krijgen de order gegevens digitaal op de telefoon waarbij ze bij het afhalen en leveren een handtekening naam en tijd invullen. Dit krijgt u vervolgens direct tijdens het afleveren als afleverbevestiging inclusief volledig afgetekende CMR vrachtbrief in de mailbox inclusief handtekeningen, namen en tijden.

Nieuwe order? Maakt u net zo makkelijk binnen 5 minuten weer aan in uw eigen omgeving door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik hier om in te loggen.

Betaalbaar

 

Met een rijke geschiedenis achter ons, hebben we door de jaren heen een solide netwerk kunnen smeden van doorgewinterde en verantwoordelijke koeriers. Onze koeriers zijn binnen 30 minuten op elke gewenste afhaallocatie door het hele land.

Ons bedrijf verschilt doordat we geen omvangrijk kantoorgebouw hebben, maar juist een uitgebreid landelijk dekkend netwerk van zorgvuldig geselecteerde en ervaren zelfstandige koeriers. Dit stelt ons in staat om u een competitief tarief te bieden. Uw betaling geschiedt gemakkelijk achteraf via een factuur, en als u dat wenst, kunt u gebruikmaken van een handige iDEAL-link op de factuur.

Bij ons koeriersbedrijf staan voordelige en betaalbare diensten dankzij slimme logistiek en efficiënte routeplanning hoog in het vaandel. We optimaliseren leveringen om kosten laag te houden en klanten tevreden te stellen. Met een scherp oog op kostenbeheersing en gebruik van moderne technologieën, bieden we hoogwaardige service zonder hoge prijskaartjes. Transparante tarieven en flexibele opties maken ons de ideale keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en streven ernaar om waarde te leveren die aan ieders budget voldoet. Uw pakketten, onze zorg – betaalbaar, betrouwbaar en ongeëvenaard.

Tom

Koerier ApeldoornTom eigenaar/directeur van TKKoeriers, mede verantwoordelijk voor de planning, klantenwerving/marketing en eind verantwoordelijk voor de beslissende bedrijfsprocessen. Hij is het bezige bijtje die nooit stil kan zitten en altijd mee denkt met de klant voor de beste oplossing en hiervoor ook alles op alles zet.

Iemand die het vervullen van de wensen van de klant dan ook keer op keer echt als een uitdaging ziet en hier inmiddels erg gedreven in is. Een echt werkpaard die snel spreekwoordelijk teveel hooi op zijn vork neemt maar nooit ziek is geworden door hard te werken. Kwaliteit voor kwantiteit en hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor alle klanten en orders in ons geautomatiseerde orderproces.

Altijd bezig met het professionaliseren van de verschillende bedrijfsprocessen. Niet zeuren maar doen is zijn motto. Eén van de aanspreekpunten binnen het bedrijf die zich nog steeds bezig houdt met de planning en klant en mail contact. In de vrije tijd die hij nog heeft zeer regelmatig in de sportschool te vinden en ondanks zijn gedreven werkwijze altijd in is voor een dolletje.

Jola

Onze hoofd administratie is de kloppende hartslag van efficiëntie en nauwkeurigheid. Met een scherp oog voor detail en een passie voor geordende processen, leidt zij ons financieel traject naar succes. Dagelijks zorgt zij voor feilloze boekhouding, budgetbeheer en rapportage.

Jola onze vriendelijke hoofd administratief medewerkster. Nadat zij vele jaren wiskunde lessen heeft gegeven op school was het tijd voor een nieuwe uitdaging en heeft zij de stoute schoenen aangetrokken voor een overstap om ons team te versterken. Werken met cijfertjes is voor haar dus geen onbekend gebied. De formules stromen haar dan ook door het bloed.

Een grote aanwinst voor ons team, waar anderen steekjes laten vallen strijkt zij alles weer strak. Als teamspeler inspireert onze hoofd administratie anderen om te streven naar consistentie en perfectie. Jola is het aanspreekpunt als het gaat om administratieve vragen en staat dan ook altijd voor iedereen klaar.

Met bewezen leiderschap en diepgaande expertise is zij de motor achter weloverwogen beslissingen. In een wereld van cijfers onderscheidt onze hoofd administratie zich door nauwgezetheid en toewijding, waardoor de organisatie gestaag groeit en bloeit.

In haar vrije tijd gaat zij graag wandelen en heeft zij als hobby borduren. Zowel in haar werk als in haar hobby laat zij geen steek vallen.

Eric

Eric onze CEO en multi inzetbare superkracht en visionaire leider. Met gedurfde beslissingen en strategisch inzicht heeft hij ons bedrijf getransformeerd tot een bloeiende speler binnen de transportsector.

Zijn diepgaande kennis en passie voor innovatie drijven ons voorwaarts in een snel evoluerende markt. Onder zijn leiding hebben we operationele efficiëntie verbeterd, duurzame initiatieven omarmd en klanttevredenheid versterkt. Zijn onwrikbare toewijding aan excellentie inspireert ons team om grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken

Eric heeft in meerdere landen gewoond, spreekt dan ook meerdere talen vloeiend. Manager geweest bij verschillende multinationals. Hij is onze vriendelijke planner en administrateur die alles van A tot Z zeer gestructureerd op een rijtje zet om foutjes te voorkomen en streeft altijd naar de beste kwaliteit. Iemand met het hart op de juiste plek voor vriend en vijand.

Hij is erg betrokken met onze klanten en denkt dan ook graag met u mee voor een juiste oplossing van uw transport. Administratief onderlegd, planner en klant contact. Niks is Eric te gek en hij gaat overal met een volle 100 % inzet voor. Eric zoekt altijd alles tot in de puntjes uit en komt altijd met creatieve en efficiënte oplossingen.

Eén van onze serieuze aanspreekpunten voor onze klanten al heeft hij ook een aardige dosis humor die menig klant een glimlach kan bezorgen. Eric denkt graag met onze klanten mee , denkt en handelt daarom altijd probleemoplossend ,want onze klanten staan altijd op nummer 1. In zijn vrije tijd is hij regelmatig te vinden in zijn kano op het water en droomt hij regelmatig over een leven op het water.

Met een scherp oog voor innovatie heeft hij de weg geplaveid voor baanbrekende oplossingen binnen logistiek en mobiliteit.

Weronika

Maak kennis met onze veelbelovende startende administratief medewerkster, momenteel onder de vleugels van onze ervaren hoofd administratief medewerkster Jola. Met frisse energie en een leergierige instelling versterkt zij ons team.

De inwerkperiode is een periode van kennisoverdracht en groei, waarbij ze haar vaardigheden aanscherpt onder deskundige begeleiding. Deze dynamische samenwerking belooft efficiëntere processen en nauwkeurigere resultaten voor onze klanten. We kijken ernaar uit om haar te zien uitgroeien tot een waardevolle asset in ons administratieve team, en zo onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

Weronika komt uit een echte ondernemersfamilie en administratieve taken zijn haar met de paplepel ingegoten. Zij ziet het uitzoeken en controleren van de administratie dan ook als een uitdaging waar altijd veel winst te behalen is.

Het controleren van de openstaande posten en inkoop en verkoop facturen is zij dan ook erg gedreven in. Weronika is erg sportief en gaat dan ook met grote regelmaat de sportschool in. Verder kan zij erg goed zingen en heeft zij een keeltje van goud net zoals zij een hart van goud heeft. Wij zijn blij om haar in ons team te verwelkomen!

Dave

Onze transportplanners zijn de ruggengraat van onze operationele efficiëntie. Met een scherp oog voor detail en een passie voor logistiek, optimaliseert hij routes en ladingen met meesterlijke precisie. De toewijding aan het voldoen aan deadlines en kostenbeheersing is bewonderenswaardig. De planner's vermogen om problemen te anticiperen en creatieve oplossingen te vinden, is van onschatbare waarde.

Dave, is opgeklommen van onze zeer gewaardeerde chauffeur tot onze junior planner in opleiding die het als zijn plicht ziet om alle routes en ritten van onze klanten zo efficiënt mogelijk te plannen om zo de voordeligste offertes te kunnen maken. Hij voegt hier zijn kwaliteiten en ervaring als plannende chauffeur samen tot planner op kantoor.

Dave houdt zich ook bezig met het inroosteren van de werknemers en werkneemsters en zorgt dan ook dat iedereen met de juiste capaciteiten op de beste plek terecht komt. Onze transportplanner is de onzichtbare kracht die de wielen van ons bedrijf soepel laat draaien en groei mogelijk maakt. Hij is ondanks zijn leeftijd en ervaring nu al een meester in het scheiden van de verschillende taken en is ondanks zijn geslacht een echte multitasker. Dave houdt van voetbal en gaat graag naar festivals.

 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Eigen chauffeurs en charters

Door ons landelijke dekkend netwerk en een tiental standplaatsen verdeeld over Nederland altijd een ervaren koerier binnen 30 minuten bij u op de stoep en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Ontdek de ruggengraat van ons succes - ons toegewijde koeriersteam.

Misschien wel de belangrijkste schakel in ons netwerk. Onze toegewijde chauffeurs staan 24/7 paraat, ongeacht de omstandigheden, om ervoor te zorgen dat uw lading veilig en snel haar bestemming bereikt. Ze vormen de ware levensader die onze onderneming en de economie gaande houdt. Want zonder de inzet van chauffeurs en transport zou de economie simpelweg tot stilstand komen. Het is dan ook van groot belang om onze chauffeurs te verwelkomen met een warme glimlach en een oprechte dankbetuiging. Een klein gebaar draagt bij aan de dagelijkse brandstof van onze chauffeurs.

Met elke kilometer die ze overbruggen, dragen zij namelijk meer dan alleen goederen; ze dragen de belofte van verbinding en efficiëntie. Onze koeriers zijn de helden van de last mile, onverschrokken in het trotseren van uitdagingen en vastbesloten om elke levering met zorg en precisie te vervullen. Ze zijn niet alleen de dragers van de goederen, maar ook van onze bedrijfswaarden. Elk afgeleverd pakket vertelt een verhaal van betrouwbaarheid en excellentie. Bij TK koeriers eren we hun toewijding en vieren we hun onmisbare rol in ons groeiende succesverhaal.

Over TK Koeriers B.V.

TK Koeriers B.V. locatie 1
Fluitersweg 140
7317 BS, Apeldoorn
Algemeen: 088-6066810
Spoed:  088-6066800
Mail:    info@tkkoeriers.nl 
Mail:    planning@tkkoeriers.nl

Offerte aanvragen

KvK-nummer: 88815951
Btw-id nr : NL 864788629B01
NIWO: 39428

TK Koeriers B.V. locatie 2 (Tussen Utrecht en Amsterdam)
De Corridor 14 j
3621 ZB, Breukelen
Algemeen: 088-6066810
Spoed:  088-6066800
Mail:    info@tkkoeriers.nl 
Mail:    planning@tkkoeriers.nl

En een landelijk dekkend netwerk van standplaatsen.

(Dus altijd een koerier bij u in de buurt en binnen 30 minuten op locatie)

Order instructievideo voor een koerier op locatie.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Heeft u algemene vragen over opdrachten of tarieven? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in, dan geven we zo snel mogelijk antwoord op uw vragen. Voor een offerte, spoedopdrachten of andere ritten kunt u het beste op een van onderstaande buttons klikken.