Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Kerstpakketten laten bezorgen?

Kerstpakketten laten bezorgen of relatiegeschenken? Overal binnen Nederland of internationaal? Wij zijn de ervaren koeriersdienst voor het bezorgen van kerstpakketten. Bel direct ons SPOEDNUMMER 088-6066800.

Minder haast, plaats gerust hier een offerte of bel ons algemene nummer op
088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Hoe gaan wij te werk?

Bent u van plan om kerstpakketten of relatiegeschenken te gaan versturen naar uw zakelijke contacten, relaties of medewerkers? Tkkoeriers B.V. is specialist in het bezorgen van kerstgeschenken en -cadeaus in heel Nederland voor de zakelijke markt.

Het is onze plicht en verantwoordelijkheid dat alle kerstpakketten of eindejaarsgeschenken snel en zorgvuldig geleverd worden. Wij begrijpen als geen ander hoe wij zo efficiënt mogelijk een route moeten inplannen, voor de snelste levertijd,  minste CO2 uitstoot en de voordeligste prijs.  Wij werken met verantwoordelijke, ervaren en representatieve chauffeurs. Bij ons bent u er dus van verzekerd dat uw pakketten of relatiegeschenken in goede staat afgeleverd worden bij uw werknemers of zakenpartners .

Aangemeten oplossingen voor alle kerstpakket verzendingen!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een aangemeten bezorgdienst voor al uw kerstpakketten en relatiegeschenken. Tkkoeriers denkt altijd met u mee voor de voordeligste, veiligste en efficiëntste oplossing. Denk hierbij aan aantallen die bijvoorbeeld op een door u gewenste datum (last-minute) bezorgd moeten worden. Bij ons bent u verzekerd van een representatief en reclamevrij wagenpark met nette chauffeurs voor al uw leveringen.

Doordat onze gescreende (VOG) en ervaren koeriers alle leveringen persoonlijk bezorgen en bij elke levering voor ontvangst laten tekenen, bent u ervan verzekerd dat uw kerstpakketten of relatiegeschenken op het gewenste tijdstip, op de juiste locatie en aan de juiste persoon afgeleverd worden.

Voordelen van kerstpakketten laten bezorgen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Waarom kerstpakketten laten bezorgen met een koeriersbedrijf?

Kerstmis is een tijd van gezelligheid en samenzijn. Het is ook de perfecte gelegenheid om te laten zien hoeveel je om iemand geeft door middel van het sturen of bezorgen van cadeaus. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om kerstpakketten aan hun werknemers, relaties of klanten te sturen als dank voor hun trouw en steun in het afgelopen jaar. Echter, met de drukte die gepaard gaat met Kerstmis, kan het een uitdaging zijn om kerstpakketten naar hun bestemming te brengen.

Gelukkig is er een oplossing: bezorging van kerstpakketten door koeriers van TKkoeriers. Met behulp van dit systeem kunnen wij bedrijven de tijd en moeite besparen die nodig is om de pakketten persoonlijk, snel en onbeschadigd af te leveren bij elke ontvanger. Een koerier heeft toegang tot betrouwbare distributiekanalen waardoor hij of zij in staat is om de pakketten snel en efficiënt af te leveren.

Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor de kosten van het gebruik van een koerier om kerstpakketten te bezorgen. Mocht uw bedrijf veel kerstpakketten willen laten bezorgen, dan maken wij een efficiënte route wat scheelt in de totaalprijs. Daarnaast bieden wij ook speciale Kerstmis-aanbiedingen aan, wat de algehele kostprijs verlaagt.

Kortom, bezorging van kerstpakketten per koerier is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw cadeaus tijdig en veilig hun bestemming bereiken. Het biedt een kosteneffectieve oplossing die veel stress bespaart in de drukke Kerstmisperiode.

Kerstmis is een tijd van gezelligheid en delen. Dit jaar hebben veel mensen keuzes moeten maken om de feestdagen veilig door te brengen. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun kerstpakketten per koerier te laten bezorgen, waardoor collega’s of familieleden toch nog verrast kunnen worden met een leuk cadeau.

Het bezorgproces voor het bezorgen van de kerstpakketten

Het bezorgproces begint bij het uitzoeken van de juiste koeriersservice die past bij uw budget en behoeften. Er zijn verschillende aanbieders, dus er is voor ieder wat wils. Vervolgens kunt u de kerstpakketten samenstellen en deze naar het bezorgadres laten sturen.

Het vervoer van de pakketten kan op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van waar het cadeau bestemd is. Sommige koeriersservices gebruiken speciaal ontworpen voertuigen met extra ruimte voor langere afstanden, terwijl anderen voor korte afstanden gebruikmaken van fietskoeriers.

Het is belangrijk dat u de juiste bezorgdatum selecteert om ervoor te zorgen dat het kerstpakket op tijd aankomt. Naast de standaard en spoed bezorgingsopties bieden veel koeriersservices ook opties met een langere levertijd, waarmee u er zeker van kunt zijn dat het cadeau op tijd wordt geleverd.

Kerstmis kan dit jaar toch nog gezellig en vrolijk worden, dankzij het versturen van kerstpakketten per koerier. Of u nu kiest voor een standaard of expressbezorging, er is altijd een optie die past bij uw behoeften. Het bezorgen van de pakketten is zo geregeld!

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat wij uw kerstpakketten en relatiegeschenken bezorgen met de zorg en vakkundigheid die het verdiend.

NIWO

Voordelen kerstpakketten bezorgen met TKkoeriers:

 • + 15 jaar zakelijke koerier in o.a. kerstpakketten en relatiegeschenken
 • Verantwoordelijke levering van uw (breekbare) pakketten
 • Eerlijke (maatwerk) levering op iedere locatie in heel Europa
 • Zowel losse verzending van pakketten als in massa
 • Live track en trace van de koerier en orderstatus per levering
 • Landelijk dekkend netwerk van chauffeurs
 • Betaling achteraf op factuur

Stappenplan aanvragen en versturen van kerstpakketten, relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken

✔ Neem contact op via het offerteformulier of telefonisch op 088-6066810.
✔ Hierna berekenen onze ervaren planners de efficiëntste route en de voordeligste prijs en  ontvangt u een gepast
voorstel voor de zendingen.
✔ Onze koerier komt de zendingen ophalen op het door uw gewenste datum en tijdstip
✔ U kunt de zendingen live tracken in de orderstatus en bij aflevering ontvangt u de getekende vrachtbrieven of afleverbewijs direct digitaal in de mail.

Vraag direct een offerte aan