Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Kampen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Kampen

Koerier Kampen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Kampen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Kampen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Kampen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Kampen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Kampen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Kampen? Bel ons direct!

Koeriersdienst Kampen luchtfoto koerier
Koeriersbedrijf Kampen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Kampen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Kampen - Uw partner in razendsnelle zendingen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor spoedleveringen in de regio Kampen, dan is spoedkoerier Kampen uw ideale keuze. Wij bieden snelle, veilige, en punctuele bezorgservices om aan al uw logistieke behoeften te voldoen.

Snel en efficiënt: Spoedkoerier Kampen

Met spoedkoerier Kampen bent u verzekerd van snelheid en efficiëntie. Onze ervaren chauffeurs staan klaar om uw dringende zendingen met de hoogste prioriteit te behandelen, zowel binnen als buiten Kampen. Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is en garanderen daarom een snelle aflevering.

Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid bij spoedkoerier Kampen

Bij spoedkoerier Kampen staat betrouwbaarheid en zorgvuldigheid centraal. Uw goederen worden met de grootste precisie behandeld en veilig afgeleverd op hun bestemming. Wij streven naar perfectie bij elke levering en nemen uw zorgen uit handen.

Of het nu gaat om documenten, pakketten, of andere spoedzendingen, spoedkoerier Kampen is er om aan uw verwachtingen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar zelf waarom spoedkoerier Kampen de favoriete keuze is voor bedrijven en particulieren in de regio. Wij zetten ons in voor uw tevredenheid bij elke levering.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Kampen - Uw koelvraagstuk, onze oplossing

Op zoek naar betrouwbaar koeltransport in de regio Kampen? Zoek niet verder! Koeltransport Kampen biedt op maat gemaakte koeltransportoplossingen voor al uw temperatuurgevoelige vracht. Wij begrijpen dat elke lading uniek is en streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Betrokkenheid bij koeltransport Kampen

Bij koeltransport Kampen zijn wij trots op onze betrokkenheid en toewijding aan de klanttevredenheid. Ons ervaren team en moderne vloot staan garant voor de veilige en tijdige levering van uw lading. Uw vracht is onze prioriteit, en we zorgen ervoor dat deze in topconditie aankomt op de gewenste bestemming.

Efficiëntie met koeltransport Kampen

Koeltransport Kampen streeft naar efficiëntie in elk aspect van ons werk. Van planning tot uitvoering, wij optimaliseren het transportproces om u kosteneffectieve oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Koeltransport Kampen is uw vertrouwde partner voor al uw koeltransportbehoeften. Laat ons uw temperatuurgevoelige vracht zorgeloos verzorgen. Kies voor succes, kies voor koeltransport Kampen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedkoerier nodig in Kampen?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

De beste en voordeligste koerier in Kampen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkend netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Kampen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bedrijvenpark Rijksweg 50
 • Bedrijventerrein Zuiderzeehaven
 • Haatland
 • Haatlandhaven
 • Bedrijventerrein Zendijk
 • Melmerkamp
 • Spoorlanden

Voor alle diensten van koerier Kampen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Kampen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn de koerier in Kampen voor het uitvoeren van uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor.

Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit. Dit kan gaan over het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B. U merkt: bijna alles is mogelijk.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 15-jarige bestaan als koeriersbedrijf in Kampen. In een stad van ruim 54000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier in Kampen van groot belang. Wij als koeriersdienst in Kampen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Kampen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Kampen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Kampen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Kampen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Kampen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Kampen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Kampen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Kampen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Kampen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Kampen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Kampen
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoedkoerier service in Kampen
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Kampen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Kampen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in KampenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Kampen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Kampen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Kampen: Snelheid en betrouwbaarheid

Wanneer tijd essentieel is, vertrouwen inwoners en bedrijven op spoedkoerier Kampen voor razendsnelle leveringen. Met betrouwbaarheid als kernwaarde zorgen spoedkoeriers ervoor dat dringende goederen en documenten tijdig hun bestemming bereiken, waardoor de stad blijft draaien en groeien. Kampen, een stad doordrenkt van geschiedenis en geavanceerde logistiek, blijft zowel haar erfgoed als haar toekomst koesteren.

Koeriersdienst Kampen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Kampen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Kampen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Kampen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Kampen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Kampen: Historische stad aan de IJssel

Kampen, gelegen aan de oevers van de majestueuze IJssel, is een betoverende stad met een rijk verleden en een bruisende gemeenschap van bijna 54.000 inwoners. Deze Hanzestad, met zijn historische charme en moderne voorzieningen, trekt zowel bewoners als bezoekers.

Koerier Kampen: De levensader van handel

Koerier Kampen vormt de levensader van deze stad, waar handel en bedrijvigheid gedijen. Van oudsher is Kampen een belangrijk handelsknooppunt geweest, en vandaag de dag spelen koeriers een cruciale rol in het verbinden van lokale bedrijven met de wereldmarkt.

Koeriersbedrijf Kampen luchtfoto koerier

Een spoedkoerier uit Kampen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Kampen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Kampen?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Kampen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Kampen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Kampen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Kampen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Kampen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Kampen