Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Bulgarije ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Bulgarije - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Bulgarije? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Koerier Bulgarije bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Bulgarije ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Bulgarije Sofia kerk koerier
Koeriersbedrijf Bulgarije vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Bulgarije

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Bulgarije - Uw vertrouwde partner voor snelle internationale zendingen!

Spoedkoerier Bulgarije staat garant voor snelheid bij internationale zendingen. Met onze gespecialiseerde spoedkoerierservice zorgen wij ervoor dat uw goederen en documenten met de hoogste prioriteit worden behandeld. Of het nu gaat om een dringende levering naar Sofia, Varna of andere steden in Bulgarije, onze ervaren koeriers staan klaar om uw zending snel en efficiënt te bezorgen. Met een uitgebreid netwerk en geavanceerde trackingsystemen kunt u altijd de status van uw zending volgen.

Betrouwbaarheid over landsgrenzen met spoedkoerier Bulgarije

Bij internationale spoedzendingen is betrouwbaarheid van cruciaal belang, en daar kunt u op vertrouwen bij spoedkoerier Bulgarije. Onze betrouwbare koeriers zijn bekend met internationale logistiek en worden zorgvuldig geselecteerd om uw waardevolle goederen veilig en tijdig af te leveren. Uw zending is in goede handen, ongeacht de afstand of bestemming.

Efficiënte oplossingen voor uw internationale spoedbehoeften

Spoedkoerier Bulgarije begrijpt dat internationale zendingen divers zijn. Wij bieden flexibele oplossingen die perfect passen bij uw behoeften. Of het nu gaat om belangrijke documenten, waardevolle goederen of bedrijfskritische materialen, onze spoedkoeriers zijn 24/7 beschikbaar om aan uw specifieke eisen te voldoen. Kies voor spoedkoerier Bulgarije voor snelle, betrouwbare en efficiënte internationale leveringen.

Vertrouw op spoedkoerier Bulgarije voor uw internationale spoedzendingen! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de snelheid en betrouwbaarheid van onze professionele internationale spoedkoerierservice.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Bulgarije - Efficiënt en betrouwbaar

Op zoek naar een vlekkeloze oplossing voor koeltransport naar Bulgarije? Uw zoektocht eindigt hier! Met onze bewezen expertise en geavanceerde koeltechnologie zorgen we ervoor dat uw temperatuurgevoelige lading veilig en vers op de bestemming aankomt. Ons toegewijde team staat garant voor een efficiënte en nauwkeurige behandeling van uw goederen.

Flexibel maatwerk, koeltransport Bulgarije

Wij begrijpen dat elk transport uniek is. Daarom bieden wij flexibel maatwerk voor uw koeltransport naar Bulgarije. Of het nu om farmaceutische producten, voedingsmiddelen of andere bederfelijke goederen gaat, wij passen onze logistieke oplossingen aan op uw specifieke behoeften. U kunt vertrouwen op onze expertise om uw zending zonder compromissen te behandelen.

Vertrouw op ons koeltransport Bulgarije

Kies voor gemoedsrust met ons betrouwbare koeltransport naar Bulgarije. Wij zijn trots op onze onberispelijke staat van dienst op het gebied van tijdige leveringen en temperatuurbeheersing. Uw lading is onze prioriteit, en wij laten geen kans onbenut om deze in optimale conditie te houden. Voor gegarandeerde versheid en kwaliteit, kies voor ons koeltransport naar Bulgarije.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Bulgarije? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice gaat u naar de pagina spoedkoerier.

Internationaal transport naar Bulgarije? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier naar Bulgarije?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren naar Bulgarije vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst voor Bulgarije en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier naar Bulgarije en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier naar Bulgarije is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf naar Bulgarije is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Bulgarije of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Bulgarije | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Bulgarije
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Bulgarije
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Bulgarije: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Bulgarije, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Bulgarije wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar BulgarijeNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Bulgarije

Behalve dat de zon er altijd schijnt en Sunny Beach een feestbestemming is weten wij eigenlijk te weinig over het land Bulgarije. Wist je bijvoorbeeld dat Bulgarije een van de oudste landen van Europa is? Bulgarije ligt in het oosten van Europa en maakt deel uit van de Balkan. Het land is voor toeristen een mooie vakantiebestemming en heeft mooie bezienswaardigheden, een intrigerende cultuur en een mooi natuurlandschap te bieden. Hoewel Bulgarije sinds 2007 onderdeel is van de EU betaal je er niet met de euro. Hier betaal je met de lev, de Bulgaarse munteenheid. Een lev is ca. € 0,50 waard.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Bulgarije:

 • Sofia
 • Plovdiv
 • Varna
 • Burgas
 • Dobritsj

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie over onze services gaat u naar onze koeriersdiensten pagina.

Een internationaal spoedkoerier naar Bulgarije nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Bulgarije nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Bulgarije?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Bulgarije

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Bulgarije moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Bulgarije:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Bulgarije en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Bulgarije. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Bulgarije.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Bulgarije