Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier België ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier België - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar België? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Koerier België bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf België ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst België foto Brussel koerier
Koeriersbedrijf België vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

    Voordelen koerier België

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier België - Uw snelle oplossing voor spoedleveringen!

Heeft u een dringende zending? Spoedkoerier België staat garant voor ongeëvenaarde supersnelle bezorging van uw goederen en documenten. Met ons uitgebreide netwerk en doelgerichte logistieke oplossingen verzorgen wij vliegensvlugge leveringen binnen België en wereldwijd.

Betrouwbaarheid van spoedkoerier België

Betrouwbaarheid staat centraal bij spoedkoerier België. Vertrouw op onze bewezen staat van dienst voor uw waardevolle zendingen. Ons ervaren team en geavanceerde trackingopties houden u op de hoogte van elke stap van de bezorging, met gegarandeerde veiligheid en tijdige aankomst.

Flexibele 24/7 diensten van spoedkoerier België

Wij begrijpen dat urgentie geen tijd kent. Dankzij onze flexibele 24/7 diensten kunt u altijd vertrouwen op spoedkoerier België, ongeacht het uur. Of het nu gaat om een lokale levering in Brussel of een internationale zending, wij zijn er om uw zendingen snel en efficiënt te bezorgen.

Kies nu voor spoedkoerier België en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die uw zendingen verdienen. Wij zijn uw partner voor moeiteloze en succesvolle leveringen, overal en altijd!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

koeriersdienst Petro Paulo
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport België - Uw garantie voor betrouwbaar en efficiënt temperatuurbeheer

Op zoek naar premium koeltransport naar België? Uw zoektocht eindigt hier. Wij zijn dé experts in het leveren van hoogwaardige koeltransportdiensten, aangepast aan uw behoeften en bestemmingen in België. Uw bederfelijke lading bereikt perfecte conditie op tijd.

Maatwerk in koeltransport België

Ons ervaren team begrijpt de waarde van maatwerk. Of het nu om delicate levensmiddelen, farmaceutica of andere temperatuurgevoelige lading gaat, ons koeltransport naar België biedt oplossingen die uw producten veilig en ongerept houden gedurende het hele proces.

Efficiëntie en betrouwbaarheid in koeltransport België

Efficiëntie en betrouwbaarheid zijn onze pijlers. Dankzij geavanceerde koeltechnologie en goed doordachte logistiek kunnen we gegarandeerde, tijdige leveringen in België verzekeren. U kunt vertrouwen op onze trackrecord en onze toewijding aan uitmuntendheid.

Kies voor onze ongeëvenaarde expertise in koeltransport naar België. Onze belofte van zorgvuldigheid en precisie garandeert de optimale staat van uw goederen. Neem vandaag nog contact op voor een moeiteloze ervaring in professioneel koeltransport met België als bestemming.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar België? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in België?

Een spoedkoerier voor België is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar België? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier naar België?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren naar België vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst voor België en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationale koerier naar België en geen spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier naar België is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf naar België is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar België of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar België | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar België
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar België
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf België: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals België, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor België wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf  naar BelgiëNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst België

Er zijn weinig Nederlanders die nog nooit in België zijn geweest. Wie nooit een vakantie in België zelf gevierd heeft die is hoogstwaarschijnlijk wel al een keer door België heen gereden.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in België:

 • Antwerpen
 • Brugge
 • Brussel
 • Gent
 • Hasselt
 • Kortrijk
 • Luik
 • Mechelen
 • Oostende

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina diensten

Koeriersdienst België luchtfoto Brussel Bruxelles koerier

Een internationaal spoedkoerier naar België nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar België nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar België?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar België

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar België moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar België:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar België en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar België. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo over een koerier van of naar België

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar België