Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Almelo? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Almelo

Koeriersbedrijf Almelo - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Almelo - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Almelo? TK Koeriers is dé koerier in Almelo sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Almelo en omgeving. Ons team staat 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Onze koeriers staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Almelo dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Almelo een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Almelo?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Almelo voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Almelo: 088-6066800

   Voordelen koerier Almelo

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Almelo - Uw Tijdkritische Partner

Heeft u dringend behoefte aan een betrouwbare en snelle bezorgdienst in Almelo? Zoek niet verder! Spoedkoerier Almelo staat klaar om uw zending met de hoogste urgentie te bezorgen. Met onze uitgebreide ervaring en toegewijde koeriers leveren wij goederen en documenten tijdig af, waarbij we uw deadlines respecteren en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Altijd op Tijd

Wij begrijpen dat tijd geld is. Met onze punctuele en efficiënte dienstverlening garanderen wij dat uw zending op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd. Onze 24/7 beschikbaarheid stelt ons in staat om ook buiten reguliere kantooruren voor u klaar te staan. Uw spoed is onze prioriteit!

Spoedkoerier Almelo: Veiligheid voorop

Naast snelheid en betrouwbaarheid zetten wij ons ook in voor de veiligheid van uw goederen. Onze professionele koeriers behandelen uw goederen met de grootste zorg en zorgen voor een onberispelijke levering. Kies vandaag nog voor Spoedkoerier Almelo en ervaar onze uitmuntende spoedservice!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Almelo - Efficiënt en Betrouwbaar

Voor al uw koeltransportbehoeften in Almelo kunt u vertrouwen op de professionele diensten van Koeltransport Almelo. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit leveren wij efficiënte en betrouwbare koeltransportoplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.

Op maat gemaakt koeltransport

Onze flexibele en op maat gemaakte koeltransportdiensten in Almelo zijn ontworpen om aan al uw specifieke vereisten te voldoen. Of het nu gaat om geconditioneerde voedseltransporten, farmaceutische producten of andere bederfelijke goederen, wij zorgen ervoor dat uw lading op de juiste temperatuur blijft tijdens het hele transportproces.

Ervaren en professioneel team

Ons ervaren en professionele team van chauffeurs en logistiek personeel staat klaar om uw koeltransport in Almelo probleemloos te laten verlopen. Ze zijn goed getraind in het omgaan met temperatuurgevoelige ladingen en zorgen voor een zorgvuldige behandeling en tijdige levering van uw goederen.

Vertrouw op Koeltransport Almelo voor al uw koeltransportbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het veilig en efficiënt vervoeren van uw bederfelijke goederen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Almelo bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Almelo bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Bedrijventerrein Vriezendijk
 • Bedrijventerrein Kroezenhoek
 • Bedrijventerrein Weitzelpoort
 • Almeloseweg
 • Oosterweilanden
 • Bedrijventerrein De Sluis
 • Bedrijventerrein Linderflier
 • Bedrijventerrein Vroomshoop Oost
 • Bedrijventerrein Garstelanden

Voor alle diensten van de koerier in Almelo klik hier. 

Koerier Almelo: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Almelo voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Almelo. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Almelo zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Almelo vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Almelo en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Almelo is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Almelo is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Almelo of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Almelo!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Almelo en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Almelo
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Almelo en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Almelo klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Almelo weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Ons koeriersbedrijf voor Almelo is NIWO gecertificeerd en staan daarom garant voor onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Almelo;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Almelo: Voor urgente zendingen

Voor urgente zendingen is er Spoedkoerier Almelo. Of het nu gaat om belangrijke documenten die met spoed verzonden moeten worden of medicijnen die snel bij de juiste ontvanger moeten arriveren, Spoedkoerier Almelo staat altijd paraat. Met onze professionele aanpak en 24/7 beschikbaarheid bieden wij een snelle en veilige oplossing voor dringende verzendingen. Spoedkoerier Almelo is een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren die waarde hechten aan tijdige en secure leveringen.

Koeriersdienst Almelo:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Almelo een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Almelo? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Almelo zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Almelo
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Almelo: Een bruisende stad met een vleugje Spoedkoerier Almelo

Almelo, een sfeervolle stad gelegen in het hart van Twente, trekt jaarlijks vele bezoekers. Met een bevolking van ongeveer 72.000 inwoners is het een bruisende gemeente waar historie en moderne ontwikkelingen hand in hand gaan. De stad heeft een rijke industriële geschiedenis, die vandaag de dag nog steeds zichtbaar is in de vorm van historische gebouwen en architectonische pareltjes. Maar Almelo heeft nog veel meer te bieden dan alleen haar verleden.

Koerier Almelo: Snelheid en betrouwbaarheid

In het hedendaagse Almelo is de dienstverlening van Koerier Almelo onmisbaar geworden. De stad is een belangrijk logistiek knooppunt geworden, mede dankzij de strategische ligging en goede bereikbaarheid. Of het nu gaat om pakketbezorging, spoedleveringen of transport van goederen, onze spoedkoeriers in Almelo staan bekend om hun snelheid en betrouwbaarheid. Wij spelen een cruciale rol in de lokale economie en dragen bij aan de efficiënte afhandeling van logistieke processen.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan