Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

De voordelen van een express koerier met TK Koeriers B.V.

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren express koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal express koerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Waarom een express koerier en geen luchtvracht?

Tot 2000 km afstand zijn uw goederen per koerier vervoeren vaak sneller dan vliegen. Dit vanwege alle laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks en vliegschema's waar rekening mee moet worden.  Het transport van en naar het vliegveld neemt ook veel tijd in beslag. Vliegzendingen zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is groter omdat de producten van hand tot hand gaan. Bij het inschakelen van een spoedtransport is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan. Een ander risico of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd.

De voordelen een express koerier ten opzichte van transport per vrachtwagen

Waarom geen spoedzending per vrachtwagen? Omdat onze maximumsnelheid hoger ligt dan bij een vrachtwagen. De koerier rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops. Er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. Hierdoor blijft de kans op beschadiging van uw kostbare goederen tot het minimum beperkt.

De goederen gaan niet van hand tot hand. Daardoor is maar één iemand verantwoordelijk voor de goederen en dat zijn wij. Tevens zijn uw goederen bij ons verzekerd. We hanteren korte lijnen, zodat u goed op de hoogte blijft hoe laat uw zending geleverd wordt. Bij het inschakelen van een koerier voor uw express transport is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd. Bovendien is er een mogelijkheid tot een track en trace optie voor het volgen van de koerier.

Andere spoedeisende opdrachten kunnen zijn:

 • Vertrouwelijke documenten
 • Machine onderdelen
 • Paspoorten en Visa
 • Veilig vervoeren van IT servers – computers
 • Audio apparatuur
 • Producten van of voor reclamebureaus
 • Drukwerk dat geaccordeerd moet worden

Andere voordelen van een express koerier zijn

✔ Door onze expertise binnen de transportsector en ons landelijk dekkende netwerk zijn wij in staat om binnen 30 minuten passend transport bij jullie op de stoep te hebben staan. Een ander voordeel is dat wij uw spoedtransport zo efficiënt mogelijk kunnen plannen om voor u de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden!

✔ Wij weten als geen ander dat een express koerier met de grootste verantwoordelijkheid moet worden ingepland, deze worden dan ook vaak door ervaren en gecertificeerde koeriers uitgevoerd.

✔ Bij spoedtransport per van goederen denken wij aan het vervoeren van machine onderdelen, belangrijke documenten, technische onderdelen, drukwerk. Ook kunnen wij zorgen voor uw levering of nalevering aan de horeca doormiddel van onze koelbussen voor al uw koel-vriestransport.

✔ Als u ons de benodigde gegevens voor de express koerier heeft verzonden ontvangt u van ons een orderbevestiging met track en trace. Zo kan u de orderstatus live volgen en ontvangt u direct tijdens aflevering van de zendingen een getekende vrachtbrief in de mail met de namen, tijden en handtekeningen van laad/losadres.

✔ Tijdens het afmelden van de order ontvangen wij een GPS locatie van de koerier, zo weet u zeker dat de goederen op de juiste locatie zijn afgeleverd.

Express koerier

Express koerier voor vandaag op het door uw gewenste tijdstip? Overal binnen Nederland een koerier binnen 30 minuten op afhaallocatie. Bel direct ons  SPOEDNUMMER 088-6066800.

Minder haast, plaats gerust hier een offerte of bel ons algemene nummer op
088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Wat is een express koerier?

TKkoeriers is de express koerier en is verantwoordelijk voor het snel en betrouwbaar transporteren van documenten, pakketten of andere goederen.

Wij leveren kostbare lading met een hoge snelheid aan op verschillende bestemmingen zowel nationaal als internationaal. Onze koeriers zijn gespecialiseerd in het veilig transporteren van allerlei soorten items. Hierbij garanderen wij betrouwbaarheid en efficiëntie van leveringen door middel van onze diensten. Onze 24/7 service is er om ervoor te zorgen dat uw goederen tijdig worden afgeleverd.

TKkoeriers staat garant voor een tijdige levering aan de afgesproken locatie en zorgen ervoor dat de klant tevreden is met onze service. Onze express koeriers bieden verschillende opties aan. Hierbij moet u denken aan same-day delivery, next day delivery, priority shipping, etc. Deze extra opties bieden wij om aan de behoeften van onze klanten te kunnen voldoen. De koeriers volgen ook alle relevante regels en voorschriften om ervoor te zorgen dat de lading veilig aankomt.

Express koeriers zijn bedoeld om het transportproces te versnellen door het leveren dedicated aan de bestemming in plaats van tussenstops onderweg. Diensten variëren van het vervoeren van documenten tot het vervoeren van grote vracht, met verschillende opties voor bezorging nationaal en internationaal.

Veiligheid en real-time tracking

Onze klantgerichte aanpak staat garant voor een hoog niveau van service, waardoor uw goederen op tijd en veilig bij de bestemming aankomen. Tot slot biedt een express koerier een flexibele service, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om goederen op elk moment te verzenden. Ook bieden express koeriers verschillende opties aan om aan de behoeften van de klant te kunnen voldoen. Denk hierbij aan een beveiligde levering en volgens eisen op maat gemaakte oplossingen. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen onze klanten ook in realtime informatie over de locatie van hun bestelling inzien. Dit betekent dat er meer zekerheid is dat orders veilig en op tijd worden afgeleverd.

Waarom een express koerier inschakelen?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een express koerier met TKkoeriers voor uw bedrijfsvoering. Het bieden van een hoog niveau van service, waaronder snelle leveringen en betrouwbare aflevering. Het vermindert ook het risico op schade of diefstal tijdens transport en stelt ons in staat om deadlines efficiënter na te leven.

Daarnaast kunnen wij dezelfde dag nog leveren, wat erg handig is voor bedrijven die dringende documenten, pakketten of goederen moeten verzenden. Ook zorgt deze manier van vervoer ervoor dat uw product veilig wordt bezorgd, omdat wij gespecialiseerd personeel hebben dat zich alleen bezighoudt met uw zending.

Door middel van onze express diensten kunnen bedrijven de productiecapaciteit uitbreiden en goederen op tijd verzenden en kosteneffectieve oplossingen voor het transporteren van goederen aanbieden.

Met behulp van onze diensten kunnen bedrijven hun producten, documenten en andere goederen snel verzenden. Door middel van een express koerier kunnen bedrijven ook betrouwbare bezorgdiensten bieden met minimale vertraging. Snelle leveringen zijn belangrijk voor organisaties die het maximale rendement uit hun investering willen halen.

Internationale leveringen

Eén van de meest voorkomende voordelen van een express koerier is dat ze bijna overal ter wereld kunnen leveren, afhankelijk van de grote en het gewicht van de zending. Dit betekent dat bedrijven in staat zijn om hun producten bijna overal waar ze nodig zijn te verzenden. Ons bedrijf biedt ook kosteneffectieve oplossingen voor het transporteren van goederen, met name als het gaat om grote volumes en orders.

Een ander voordeel is dat TKkoeriers een uitgebreide ervaring heeft in logistiek en transportdiensten. Het voordeel hiervan is dat bedrijven erop kunnen vertrouwen dat hun bestelling op tijd wordt geleverd. Bovendien bieden wij speciale kortingen en prijsplannen voor bedrijven die regelmatig gebruik maken van onze services.

NIWO

Wat kost een zending per express koerier gemiddeld?

De prijsbepaling voor een express koerier is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het volume en het gewicht van de goederen, de afstand die moet worden afgelegd, de verzendcondities en de tijd die nodig is om de goederen te verzenden.

Verder moet er rekening gehouden worden met eventuele niet te voorkomen extra kosten zoals tolwegen, veerpont of overnachtingskosten voor een rit van meer dan 10 reisuren. Ook is de levertijd van belang, wanneer de goederen zo snel mogelijk geleverd moeten worden of in een ruimer tijdsbestek.

Is het mogelijk om de express koerier live te volgens tijdens het ingeplande spoed transport?

Ja, het is mogelijk om een express koerier live te volgen tijdens het spoedtransport. Hiervoor kunnen bedrijven gebruik maken van trackingtechnologie waarmee ze de locaties en routes van hun chauffeurs in realtime kunnen volgen doormiddel van een track en trace link.

Dit helpt bij het verbeteren van de efficiëntie en betrouwbaarheid van het express transport, omdat bedrijven op elk moment kunnen zien wat er gebeurt met goederen. Verder kunnen klanten de live order status volgen en ontvangen zij bij aflevering van de goederen een getekende CMR vrachtbrief per mail inclusief alle benodigde gegevens.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid.

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO