Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Welkom op de website van ons betrouwbare en ervaren koeriersbedrijf

Het aangeschreven koeriersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring voor bijna al uw transportopdrachten! Staat de plaats van uw afhaal locatie tussen onderstaande steden verder op deze pagina? Zoek dan niet verder, wij hebben nu een koerier bij u in de buurt! wij zijn na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

Spoedopdracht? Onze specialisaties?

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

De ervaren koeriersdienst in heel Nederland en de EU

TK koeriersbedrijf heeft een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers in heel Nederland opgebouwd. Door onze centrale ligging en uitgebreide netwerk kunnen wij vaak binnen 1,5 uur in alle grote steden staan op het los of laadadres en vaak nog sneller.

Onze specialisaties zijn vooral het uitvoeren van internationale, nationale spoedopdrachten en het weg rijden van pakketroutes. Door onze optimalisatie software met de nieuwste stratenboeken zijn wij in staat voor ons onbekende routes of ritten zeer snel en efficiënt uit te rijden. Tevens worden alle aflevertijden , afleveradressen en notities opgeslagen in een logboek.

Voor al onze andere diensten klikt u hier.

Zoekt u als ondernemer in 1 van onderstaande steden een koerier voor uw spoedopdracht??

Dan hoeft u niet verder te zoeken, wij hebben nu iemand beschikbaar bij u in de buurt. Vaak kunnen wij gemiddeld na afname van de opdracht al binnen 30 minuten een koerier bij u op locatie hebben staan! Neem direct contact op via ons spoednummer voor een spoedrit of een rit op dezelfde dag op 088-6066800.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Wat zijn de voordelen als u gebruikt maakt van ons koeriersbedrijf?

Wij staan bij onze klanten vooral bekend vanwege onze:

  • Gunstige Tarieven
  • Flexibiliteit en betrouwbaarheid
  • Centraal gelegen
  • Goede en snelle service
  • Meedenken in oplossingen
  • 24/7 service
  • Representativiteit en klantvriendelijkheid

Waarom kiezen voor een zending per koerier en niet voor luchtvracht of zending per vrachtwagen?

Vaak is een koerier het snelste, zelfs sneller dan luchtvracht binnen de EU. Vanwege laad- en losprocedures, veiligheidschecks, documenten en andere formaliteiten die gepaard gaan bij luchtvracht plus toevoer naar de vertrekluchthaven en vervoer van de aankomstluchthaven naar uw bestemming duurt luchttransport vaak langer dan gedacht. Afgezien van de hoge kosten bij zwaardere en grote of lange ladingen.

Ook is vervoer per koerier sneller dan per vrachtwagen, een vrachtwagen is gebonden aan een maximum snelheid van 80 km/u en een aantal maximum rij uren per dag.

Naast bovenstaande voordelen in snelheid is er nog een belangrijk voordeel, geen schade. Wij laden de goederen bij het laadadres in, er wordt niks bijgeladen, er wordt niet overgeladen en wij vervoeren uw kostbare goederen rechtstreeks naar het losadres. De kans op beschadiging is absoluut minimaal en er is maar een enkel aanspreekpunt en dat zijn wij.

TK koeriers bied u naast een scherp tarief en een uitstekende service nog meer voordelen, wij hebben korte lijnen met al onze chauffeurs zodat wij altijd op de hoogte zijn van de status van uw goederen. Bij ons zijn uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd en is er eventueel een track en trace optie voor het volgen van de koerier. Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor diverse vaste klanten zetten wij zoveel mogelijk dezelfde chauffeur in. Dit bied diverse voordelen, naast het feit dat u als vaste klant altijd dezelfde vertrouwde chauffeur heeft die u kent en vertrouwt werkt dit ook de andere kant op. Onze chauffeur kent u en uw producten. Hij weet precies wat wel en niet mag en zorgt ervoor dat u als klant 100 % tevreden bent. Al onze chauffeurs gaan altijd < the extra mile >  voor onze klanten.

Kortom, snel, veilig, vertrouwd en flexibel, dit zijn de redenen om voor onze landelijke koeriersdienst te kiezen.

Vraag direct een offerte aan