Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koeltransport Aalsmeer nodig?

Bent u opzoek naar gekoeld of vriestransport voor vervoer van temperatuur gecontroleerde goederen binnen heel Europa? Heeft u een spoedzending die vandaag gekoeld of bevroren met 1 van onze koel-vrieswagens vervoerd moet worden?

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Bel dan met ons 24/7 SPOEDNUMMER  088-6066800 voor al uw koeltransport Aalsmeer of vriestransport. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Ook kunt u ons bereiken via contactformulier en kunt u contact opnemen via onze chatservice.

Ambient of vries- koeltransport Aalsmeer ?

Onze chauffeurs zijn dagelijks onderweg om alle goederen onder de beste condities en op tijd af te leveren. Ook voor ambient en vries - koeltransport kunt u bij ons terecht. Wij rijden met speciale busjes, bakwagens en vrachtwagens. Of het nu gaat om meerdere pallets of een paar dozen voor nationaal of internationaal transport.

TK koeriers neemt het transport volledig uit handen en heeft een netwerk van koeriers met meer dan 15 jaar ervaring in geconditioneerd transport van voedingsmiddelen, farmacie of grondmonsters.  Fijnmazige distributie voor bijvoorbeeld horeca leveringen bent u bij ons aan het juiste adres. Hier moet u denken en meerdere adressen met kleine volume leveringen, zoals dozen of kratjes.

Geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport ofwel het vervoeren van bederfelijke goederen bij een gecontroleerde atmosfeer, zonder onnodig verlies van de kwaliteit van de goederen die vervoerd worden.

Bij het geconditioneerd transport gaat het zowel om koel-vriestransport als verwarmd transport. De temperatuur dat meestal geanalyseerd wordt zit tussen de -25°C en +25°C. Voor iedere vorm van koel- vries of geconditioneerd transport is het dus essentieel om gebruik te maken van temperatuurmonitoring en andere complete temperatuurregelingssystemen.

Voertuigen

Voor het vervoeren van bederfelijke goederen zijn er verschillende voertuigen beschikbaar van groot naar klein.Afhankelijk van het type en het aantal goederen dat vervoerd moet worden, kan de laadruimte op verschillende manieren worden opgebouwd. Wij leveren dagelijks koel-en vriestransport producten aan verschillende distributiecentra van retailers, groothandels en andere foodservicekanalen.

Ook afhaalopdrachten van gekoelde of diepgevroren producten voor deze foodservicekanalen is onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Zodra producten zoals deze niet op de juiste manier worden vervoerd (te warm), kan dit leiden tot vroegtijdig bederf en komt de volksgezondheid in gevaar.

De voordelen van TK Koeriers B.V.

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook vries- koeltransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Eisen geconditioneerd transport

Voor het internationale transport is een zogenaamde ATP-sticker nodig. Hierop staan de isolatiewaarde, het temperatuurbereik en de aard van het voertuig vermeld. ATP staat voor Accord Transport Perishables. Het is een overeenkomst die geldt voor internationaal grensoverschrijdend vervoer van producten die kunnen bederven. Een groot aantal transportvoertuigen voor koeltransport Aalsmeer via Tkkoeriers zijn allemaal voorzien van het ATP-keurmerk.

Daarnaast moeten bedrijven zich aan speciale protocollen houden; de HACCP-protocollen. HACCP is het controlesysteem om de kwaliteit van de goederen te kunnen waarborgen ten behoeve van de gezondheid van de gebruiker. Hierin is onder andere opgenomen wie voor wat verantwoordelijk is in het hele productieproces.

Koeltransport met vis koerier koelbus
Koeltransport met vis koerier koelbus

Welke vormen van geconditioneerd transport zijn er?

Onder geconditioneerd transport vallen een aantal subcategorieën:

 • Diepgevroren transport: Alle producten die kunnen smelten of al diepgevroren zijn, moeten uiteraard vervoerd worden via het diepgevroren transport.
 • Gekoeld transport Aalsmeer: Koeltransport van alle vrachten met daarin producten die bederven als ze niet met gekoeld transport vervoerd worden.
 • Verwarmd transport: Sommige producten zijn verwarmd en moeten warm op de plaats van bestemming arriveren. Daarom is er ook verwarmd transport dat valt onder geconditioneerd transport.
 • Ambient transport: Ambient transport betekend dat producten worden vervoerd op een temperatuur tussen de 15 en 25°C. Voor vertrek worden de klimaatunits op de gewenste temperatuur ingesteld en afhankelijk van de omgevingstemperatuur wordt de lucht gekoeld of verwarmd.
 • De temperatuur wordt op het gewenste niveau gehouden met een maximale afwijking van 1°C. Ambient vervoer, ook wel transport op kamertemperatuur genoemd, verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers. Vaak gaat het om het transport van medicijnen, welke wij indien gewenst ook kunnen afleveren bij particulieren thuis. Wij kunnen hierbij ook een identiteitscontrole uitvoeren.

Koeltransport Aalsmeer: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf voor het uitvoeren van al uw spoedritten voor al uw vries - koeltransport. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Rotterdam. In een stad met ruim 664.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Rotterdam zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

Koeltransport Aalsmeer ? Waarom geen spoedzending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk als koeltransport Aalsmeer per koerier vanuit Aalsmeer vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst voor uw koeltransport Aalsmeer en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel voor uw spoed koeltransport Aalsmeer is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

en er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Aalsmeer is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport .

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voordelen van koeltransport Aalsmeer middels actieve transportkoeling

 • Maximaal vermogen tijdens het koeltransport Aalsmeer
 • Hoogste betrouwbaarheid tijdens vries - koeltransport
 • Temperatuur in de laadruimte kan gemakkelijk geregeld worden
 • Temperatuur in de laadruimte kan goed en wanneer gevraagd accuraat gelogd worden gedurende de gehele rit
 • Ook onder extreme weersomstandigheden de beste koelcapaciteit tijdens vriestransport en koeltransport Aalsmeer
 • Flexibel en snel terugkoelen op wisselende temperaturen van (-30 tot +30)

TK koeriers is zowel nationaal als internationaal 24/7 inzetbaar voor al uw vries en koeltransport Aalsmeer om uw producten met uiterste zorg op bestemming te leveren. Snel, betrouwbaar en op de juiste temperatuur. Tevens is uw order of de chauffeur live te volgen doormiddel van track en tracé.

Geen extra toeslagen voor uw koeltransport Aalsmeer

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw koeltransport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan