Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koeltransport

Koeltransport ? TK Koeriers is de koerier voor al uw koeltransport.

Uw Specialist in Koeltransport - 24/7 Dienstverlening in Heel Europa

Temperatuurbeheerde Zendingen

Heeft u koeltransport nodig voor uw temperatuurgevoelige goederen in heel Europa? Voor spoedzendingen die dezelfde dag nog gekoeld of bevroren moeten worden vervoerd, staat ons 24/7 TK Koeriers SPOEDNUMMER 088-6066800 tot uw dienst.

Voor niet-spoedopdrachten kunt u een prijsopgave aanvragen of contact opnemen via ons algemene nummer 088-6066810. Daarnaast zijn we bereikbaar via ons contactformulier en bieden we ondersteuning via WhatsApp op 06-26784991.

Uw Topkeuze voor Koeltransport en Vriestransport

Vertrouw op ons vooraanstaande koeriersbedrijf voor de ultieme oplossing in vries- en koeltransport, zowel nationaal als internationaal. Wij garanderen geconditioneerde leveringen met behulp van state-of-the-art koel- en vriesvoertuigen, ondersteund door geavanceerde traceerbaarheidssystemen, voor een foutloze levering van uw temperatuurgevoelige goederen.

Zorgzaam en Betrouwbaar Koeltransport

Onze chauffeurs begrijpen de kwetsbaarheid van uw lading en handhaven de juiste temperaturen gedurende het gehele transporttraject. Of het nu gaat om farmaceutische producten, voedsel, bloemen of andere bederfelijke goederen, wij leveren met precisie en toewijding via ons koeltransport.

Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Wij bieden flexibele oplossingen die aansluiten op uw specifieke eisen, of het nu gaat om individuele zendingen of complexe logistiek. U kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid, efficiëntie en wereldwijde netwerk om uw goederen veilig en tijdig te bezorgen. Kies voor moeiteloos koeltransport of vriestransport - kies voor ons koeriersbedrijf. Uw vracht, onze prioriteit.

Wilt u meer informatie over ons spoedtransport?
Bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Meer informatie over onze internationaal koerier?
Bezoek dan onze pagina internationaal koerier.

Voordelen koeltransport

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook vries- koeltransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Ambient of vries - koeltransport

Expert in Geconditioneerd Transport: Koeltransport , Vries en Ambient - Uw Partner voor Zorgeloze Leveringen

Betrokken Chauffeurs voor Kwaliteit en Tijdigheid

Onze toegewijde chauffeurs zorgen dagelijks voor tijdige levering onder optimale omstandigheden. Of het nu gaat om ambient of vries- koeltransport , TK Koeriers staat voor u klaar. Met speciale busjes, bakwagens en vrachtwagens behandelen wij uw zendingen. Van enkele dozen tot meerdere pallets, voor nationaal en internationaal transport. Bij TK Koeriers nemen we het complete transportproces over, ondersteund door een netwerk van ervaren koeriers met meer dan 15 jaar expertise in geconditioneerd transport. Van voedingsmiddelen tot farmacie en grondmonsters, wij bieden fijnmazige distributie, bijvoorbeeld voor horecaleveringen met meerdere kleine volumes op diverse adressen.

Geconditioneerd Transport in een Notendop

Geconditioneerd transport betreft het vervoer van bederfelijke goederen onder gecontroleerde atmosfeer, met behoud van kwaliteit.

Vries- koeltransport en verwarmd transport vallen onder geconditioneerd transport, met temperaturen meestal tussen -25°C en +25°C. Temperatuurmonitoring en uitgebreide temperatuurregeling zijn essentieel. Ons wagenpark varieert van groot naar klein om aan diverse eisen te voldoen.

Uw Partner in Distributie voor uw koeltransport

Wij leveren dagelijks vries- en koeltransport aan distributiecentra van retailers, groothandels en foodservicekanalen. Ook afhaalopdrachten voor deze kanalen vallen binnen onze dienstverlening. Onjuist vervoer kan leiden tot vroegtijdig bederf en risico voor volksgezondheid. Kies voor TK Koeriers, uw garantie voor kwaliteit en veiligheid in geconditioneerd -koeltransport.

Eisen geconditioneerd transport via koerier

Voldoe Aan De Hoogste Standaarden voor koeltransport TK Koeriers

ATP-Standaarden voor Perfect koeltransport en vriestransport

Bij internationaal koeltransport en vriestransport staat de ATP-sticker centraal. Dit certificaat toont de isolatiewaarde, het temperatuurbereik en voertuigdetails. ATP, ofwel Accord Transport Perishables, geldt voor internationaal grensoverschrijdend vervoer van bederfelijke goederen. Tkkoeriers garandeert deze cruciale norm met trots, met veel van onze transportvoertuigen die voorzien zijn van het ATP-keurmerk.

HACCP: Toewijding aan kwaliteit

Ook wordt er soms geëist HACCP-protocollen te volgen. Het HACCP-controlesysteem waarborgt de goederenkwaliteit ter bescherming van de gebruikersgezondheid. Hierin staat vermeld wie welke verantwoordelijkheden draagt in het gehele productieproces.

Gekoeld transport koerier
Koeltransport

Welke vormen van geconditioneerd transport zijn er?

Onder geconditioneerd transport vallen een aantal subcategorieën:

 • Diepgevroren transport: Alle producten die kunnen smelten of al diepgevroren zijn, moeten uiteraard vervoerd worden via het diepgevroren transport.
 • Gekoeld transport: Koeltransport van alle vrachten met daarin producten die bederven als ze niet met gekoeld transport vervoerd worden.
 • Verwarmd transport: Sommige producten zijn verwarmd en moeten warm op de plaats van bestemming arriveren. Daarom is er ook verwarmd transport dat valt onder geconditioneerd transport.
 • Ambient transport: Ambient transport betekend dat producten worden vervoerd op een temperatuur tussen de 15 en 25°C. Voor vertrek worden de klimaatunits op de gewenste temperatuur ingesteld en afhankelijk van de omgevingstemperatuur wordt de lucht gekoeld of verwarmd. De temperatuur wordt op het gewenste niveau gehouden met een maximale afwijking van 1°C. Ambient vervoer, ook wel transport op kamertemperatuur genoemd, verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers. Vaak gaat het om het transport van medicijnen, welke wij indien gewenst ook kunnen afleveren bij particulieren thuis. Wij kunnen hierbij ook een identiteitscontrole uitvoeren.

Koeltransport voordelen met actieve transportkoeling

 • Maximaal vermogen tijdens het koeltransport
 • Hoogste betrouwbaarheid tijdens vries - koeltransport
 • Temperatuur in de laadruimte kan gemakkelijk geregeld worden
 • Temperatuur in de laadruimte kan goed en wanneer gevraagd accuraat gelogd worden gedurende de gehele rit
 • Ook onder extreme weersomstandigheden de beste koelcapaciteit tijdens vriestransport en koeltransport
 • Flexibel en snel terugkoelen op wisselende temperaturen van (-30 tot +30)

TK koeriers is zowel nationaal als internationaal 24/7 inzetbaar voor al uw koeltransport en vriestransport om uw producten met uiterste zorg op bestemming te leveren. Snel, betrouwbaar en op de juiste temperatuur. Tevens is uw order of de chauffeur live te volgen doormiddel van track en tracé.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven voor koeltransport

Wij rekenen vaste prijzen voor koeltransport en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw koeltransport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie over onze tarieven bezoekt u onze tarieven pagina.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan