Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Roosendaal ? TK Koeriers: dé spoedkoerier in Roosendaal

Koerier Roosendaal - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Roosendaal? TK Koeriers, de ultieme koerier in Roosendaal sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Roosendaal voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Roosendaal dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Roosendaal een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Roosendaal? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Roosendaal ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Roosendaal: 088-6066800
Koeriersbedrijf Roosendaal vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Roosendaal

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Roosendaal - Snel, betrouwbaar en lokaal

Voor moeiteloze en snelle leveringen in en rondom Roosendaal, kies spoedkoerier Roosendaal als uw betrouwbare partner. Bij spoedkoerier Roosendaal is betrouwbaarheid onze troef. Wij begrijpen de waarde van uw zendingen en zorgen voor hun veilige en tijdige bezorging. Met een bewezen staat van dienst in lokale leveringen kunt u vol vertrouwen op ons rekenen.

Spoedkoerier Roosendaal: Uw lokale verbinding

Met spoedkoerier Roosendaal heeft u een lokale partner die de regio door en door kent. Onze ervaren koeriers staan garant voor efficiënte afhandeling van uw zendingen, of het nu om documenten, pakketten of andere goederen gaat. Uw lokale helden in logistiek.

Kies spoedkoerier Roosendaal voor al uw spoedzendingen

Of het nu gaat om zakelijke dringende documenten, last-minute geschenken of andere urgente leveringen, spoedkoerier Roosendaal staat voor u klaar. Neem nu contact op voor een offerte op maat en ervaar waarom spoedkoerier Roosendaal de nummer één keuze is voor snelle en betrouwbare bezorgingen in de regio. Wij maken spoedzendingen moeiteloos.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Roosendaal - Uw koellogistieke specialist voor succesvolle zendingen

Op zoek naar efficiënt koeltransport in Roosendaal en omstreken? Zoek niet verder! Koeltransport Roosendaal is uw betrouwbare partner voor koellogistiek van topkwaliteit. Met onze moderne vloot en ervaren team zorgen wij voor tijdige en foutloze leveringen van uw temperatuurgevoelige vracht.

Koeltransport Roosendaal: Topkwaliteit gegarandeerd

Bij koeltransport Roosendaal begrijpen wij de cruciale rol van topkwaliteit in de voedsel- en farmaceutische industrie. Onze geavanceerde koelwagens worden continu gemonitord om de perfecte temperatuurbeheersing te waarborgen. U kunt vertrouwen op onze expertise voor het veilig vervoeren van uw bederfelijke goederen.

Flexibele diensten van koeltransport Roosendaal

Of u nu dagelijkse distributie of speciale logistieke behoeften heeft, koeltransport Roosendaal biedt flexibele diensten die aansluiten op uw unieke vereisten. Ons toegewijde team staat klaar om uw lading met de grootst mogelijke zorg te behandelen en stipt af te leveren.

Koeltransport Roosendaal is de ultieme keuze voor koellogistiek in Roosendaal en de omliggende regio. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze eersteklas dienstverlening, waarin koeltransport Roosendaal altijd garant staat voor het veilige en tijdige transport van uw bederfelijke goederen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeriersbedrijf Roosendaal - Voor elke spoedrit

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste bellen naar 088-6066810 of een offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

De beste en voordeligste koerier in Roosendaal bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkend netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Roosendaal bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Majoppeveld
 • Leisure Boulevard De Stok
 • Wouw
 • Vijfhuizenberg
 • Heerle
 • Borchwerf I
 • Borchwerf II

Voor alle diensten van koerier Roosendaal bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Roosendaal: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Een spoedrit heeft bij ons de hoogste prioriteit en daarom kennen wij als koeriersbedrijf als geen ander de verantwoordelijkheid voor de uitvoering daarvan. Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en daardoor snel op locatie aanwezig zijn. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Veel tevreden ondernemers zijn u voorgegaan.

Wij zijn dé koerier in Roosendaal voor het uitvoeren van uw spoedopdrachten. Dit kan gaan over het transporteren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer in werking moet stellen. Één van onze klanten is de overheid. Hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan de uitdaging graag aan! Wij hebben een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd in ons meer dan 12 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Roosendaal. In ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf hebben wij een zeer breed netwerk van betrouwbare koeriers opgebouwd.

Als koeriersdienst in Roosendaal zijn dan ook na aanname van de opdracht binnen 30 minuten bij u op locatie. In een stad met meer dan 77.000 inwoners is een snelle en betrouwbare koerier in Roosendaal van groot belang. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

 

Internationaal transport vanuit Roosendaal? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Roosendaal?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Roosendaal vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Roosendaal en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Roosendaal en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Roosendaal is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Roosendaal is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Roosendaal of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Roosendaal!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Roosendaal en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Roosendaal
 • Gemiddeld binnen 30 minuten na afname staan onze koeriers bij u op locatie
 • Spoed koerier service in Roosendaal en omgeving
 • Ervaring, meer dan 15 jaar
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Roosendaal bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Roosendaal weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in RoosendaalNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Roosendaal en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Roosendaal;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Roosendaal: Economische motor van de regio

Roosendaal heeft zich gevestigd als een economische motor in de regio. Met een bloeiende industrie en bedrijventerreinen trekt de stad ondernemers en investeerders aan. Spoedkoerier Roosendaal is de levensader van deze bedrijvigheid. De snelle en betrouwbare bezorgdiensten zorgen ervoor dat producten op tijd bij klanten aankomen en dat bedrijven efficiënt kunnen opereren in deze dynamische zakelijke omgeving.

Koeriersdienst Roosendaal:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Roosendaal een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Roosendaal? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Roosendaal zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Roosendaal
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Roosendaal: Dynamiek in het hart van Noord-Brabant

Roosendaal, een stad met een rijke historie, heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een bloeiend knooppunt in Noord-Brabant. De stad ademt historische charme met haar oude gebouwen en gezellige pleinen, terwijl ze tegelijkertijd de moderniteit omarmt. Koerier Roosendaal speelt een essentiële rol in het verbinden van het verleden met de toekomst, door zowel traditionele als moderne bedrijven te ondersteunen bij hun logistieke behoeften.

Gemeenschap en levenskwaliteit

Wat Roosendaal echt bijzonder maakt, is de hechte gemeenschap en de hoge levenskwaliteit. De stad biedt groene parken, sportfaciliteiten en een scala aan culturele evenementen. Koerier Roosendaal draagt bij aan het welzijn van de gemeenschap door snel medische benodigdheden te bezorgen en lokale bedrijven te ondersteunen. Roosendaal is niet alleen een stad van economische kansen, maar ook een plek waar mensen trots op zijn om te wonen en te werken.

Een spoedkoerier uit Roosendaal nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Roosendaal nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Roosendaal?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Roosendaal

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Roosendaal moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Roosendaal:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Roosendaal en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Roosendaal

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Roosendaal