Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Almere ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Almere

Koeriersbedrijf Almere - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Almere - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Almere? TK Koeriers is dé koerier in Almere sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Almere en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Almere dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Almere een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Almere?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Almere voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes. Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

 

Koeriersbedrijf Almere: 088-6066800
Koeriersdienst Almere luchtfoto koerier
Koeriersbedrijf Almere vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Almere

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Almere - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Spoedkoerier Almere is dé betrouwbare partner voor al uw spoedzendingen in en rondom Almere. Met onze professionele en ervaren koeriers staan wij garant voor een snelle, efficiënte en veilige bezorging van uw goederen en documenten. Of het nu gaat om belangrijke contracten, medische leveringen of vertrouwelijke documenten, bij spoedkoerier Almere bent u in goede handen.

Betrouwbaarheid als kernwaarde

Bij spoedkoerier Almere begrijpen wij dat betrouwbaarheid essentieel is voor een spoedkoeriersdienst. Daarom werken wij uitsluitend met goed opgeleide en gekwalificeerde koeriers die uw zending met de grootste zorg behandelen. Onze betrouwbare service stelt u in staat om op ons te vertrouwen, zelfs in de meest dringende situaties. Uw goederen en documenten worden tijdig en onbeschadigd bezorgd.

Supersnelle leveringen binnen Almere!

Bij spoedkoerier Almere begrijpen wij dat tijd essentieel is wanneer het gaat om spoedzendingen. Onze efficiënte dienstverlening zorgt ervoor dat uw goederen en documenten met de hoogste prioriteit worden behandeld. Met een uitgebreid netwerk van koeriers en geavanceerde track-and-trace-systemen kunt u altijd de voortgang van uw zending volgen. Spoedkoerier Almere staat garant voor een snelle en tijdkritische bezorging, waarbij wij de hoogste kwaliteitsnormen hanteren.

Kies voor spoedkoerier Almere en ervaar de voordelen van onze snelle, betrouwbare en efficiënte service. Wij zijn uw partner voor spoedzendingen in en rondom Almere. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat of voor meer informatie over onze diensten. Spoedkoerier Almere staat altijd voor u klaar!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Almere - Dé experts in betrouwbaar en efficiënt koelvervoer

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koeltransportbehoeften? Zoek niet verder! Koeltransport Almere is dé specialist in temperatuurkritische logistiek. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan al uw koeltransportvereisten.

Koeltransport Almere: Op maat gemaakt voor uw producten

Bij koeltransport Almere begrijpen wij dat elk product uniek is en speciale zorg vereist tijdens het transport. Onze geavanceerde koelvrachtwagens zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om de perfecte omgeving voor uw goederen te creëren. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen, wij zorgen ervoor dat uw producten in optimale staat aankomen.

Betrouwbaarheid en efficiëntie die u kunt vertrouwen

Wanneer u kiest voor koeltransport Almere, kiest u voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een tijdige en veilige levering van uw goederen, waar dan ook. Wij hanteren strikte naleving van voorschriften en zorgen voor een naadloze logistieke ervaring, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Vertrouw op koeltransport Almere voor al uw koeltransportbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw temperatuurkritische logistiek naar een hoger niveau kunnen tillen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Almere bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekking van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Almere bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Stichtsekant
 • Lagekant
 • De Vaart 4
 • Hogekant
 • De Striptekenaar
 • Gordingweg
 • Lagekant bouwkavel 1
 • Groene Kadeweg

Voor alle diensten van de koerier in Almere bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Almere: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Almere voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Almere. In een stad met ruim 210.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Almere zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Almere? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Almere?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Almere vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Almere en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Almere en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Almere is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van koerier Almere is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Almere of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Almere!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Almere en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Almere
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Almere en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Almere weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in AlmereNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Almere en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Almere;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Almere: Snelle en betrouwbare bezorgdiensten

Met een bevolking van ongeveer 215.000 inwoners is Almere een bruisende stad die bekend staat om zijn moderne architectuur en groene omgeving. Spoedkoerier Almere speelt een cruciale rol in het vervoer van goederen binnen deze dynamische gemeenschap. Of het nu gaat om belangrijke documenten, goederen of gevoelige medische leveringen, spoedkoeriersdiensten Almere zorgt voor snelle en betrouwbare bezorging. Dankzij onze expertise en toewijding kunnen bedrijven en individuen in Almere rekenen op tijdige en efficiënte logistieke oplossingen.

Koeriersdienst Almere:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Almere een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Almere? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Almere zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Almere
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Almere: Een groeiende stad met snelle en betrouwbare bezorgdiensten

Als een van de snelst groeiende steden van Nederland heeft Almere een bloeiende economie en een levendige gemeenschap. In een stad waar snelheid en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn, biedt koerier Almere een breed scala aan diensten om te voldoen aan de diverse behoeften van bedrijven en individuen. Of het nu gaat om pakketbezorging, e-commercelogistiek of maatwerkoplossingen, koeriers Almere zijn goed uitgerust om tegemoet te komen aan de specifieke vereisten van hun klanten. Met uitstekende lokale kennis en geavanceerde technologie zorgen ze voor een naadloze levering van goederen.

Groeiende economie en werkgelegenheid

Naast het bieden van uitstekende voorzieningen en transportdiensten, heeft Almere ook een bloeiende economie die steeds meer kansen biedt. Met een toenemend aantal bedrijven en ondernemers groeit de werkgelegenheid in de stad gestaag. Dit biedt ook kansen voor spoedkoeriers Almere, aangezien de vraag naar snelle en betrouwbare leveringen blijft toenemen. Of het nu gaat om kleine bedrijven die regelmatig pakketten verzenden of om grote organisaties die logistieke oplossingen nodig hebben, spoedkoerier Almere speelt een essentiële rol in het ondersteunen van de lokale economie.

Koeriersdienst Almere foto waterkade koerier

Een spoedkoerier uit Almere nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Almere nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Almere?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Almere

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Almere moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Almere:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Almere en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Almere

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Almere