Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Alphen aan den Rijn ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Alphen aan den Rijn

Koeriersbedrijf Alphen aan den Rijn - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Alphen aan den Rijn - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Alphen aan den Rijn? TK Koeriers is dé koerier in Alphen aan den Rijn sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Alphen aan den Rijn dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Alphen aan den Rijn een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Alphen aan den Rijn?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Alphen aan den Rijn voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Alphen aan den Rijn: 088-6066800
Koeriersbedrijf Alphen aan den Rijn vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Alphen aan den Rijn

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Alphen aan den Rijn - Snelle en betrouwbare leveringen

Met spoedkoerier Alphen aan den Rijn bent u verzekerd van razendsnelle leveringen. Onze efficiënte en goed getrainde koeriers staan 24/7 paraat om uw pakketten en documenten met de hoogste urgentie te bezorgen. Geen tijd te verliezen? Wij zorgen dat het op tijd aankomt!

Betrouwbaarheid boven alles

Uw waardevolle zendingen verdienen de beste behandeling. Bij spoedkoerier Alphen aan den Rijn gaan betrouwbaarheid en veiligheid hand in hand. Met geavanceerd traceerbaarheidssysteem en professionele chauffeurs wordt uw levering in perfecte staat afgeleverd op de gewenste bestemming.

Flexibiliteit op maat

Geen opdracht is te complex voor spoedkoerier Alphen aan den Rijn. Of het nu om lokale, nationale of internationale zendingen gaat, wij bieden flexibele oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Van kleine goederen tot grote vrachten, wij staan klaar om uw spoedleveringen probleemloos te verzorgen. Kies voor spoedkoerier Alphen aan den Rijn en ervaar een ongeëvenaarde service die snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit samenbrengt!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Alphen aan den Rijn - Efficiënte koeltransport

Op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor uw temperatuurgevoelige zendingen? Zoek niet verder! Ons professionele koeltransport Alphen aan den Rijn staat klaar om uw goederen veilig en op de juiste temperatuur te leveren. Met onze geavanceerde koelwagens en deskundige chauffeurs verzekeren wij u een vlekkeloze logistieke ervaring.

Flexibel koeltransport Alphen aan den Rijn

Of het nu gaat om kleine goederen of grote ladingen, ons flexibele koeltransport in Alphen aan den Rijn past zich aan uw behoeften aan. Met een uitgebreid netwerk en uitstekende planning garanderen wij tijdige leveringen, zelfs bij strakke deadlines.

Veilig koeltransport Alphen aan den Rijn

Bij koeltransport staat veiligheid voorop, en daarom nemen wij alle nodige maatregelen om de integriteit van uw producten te behouden tijdens het transport. Vertrouw op ons ervaren team en state-of-the-art koeltechnologie om uw goederen in topconditie te leveren. Koeltransport Alphen aan den Rijn - uw partner voor zorgeloze koellogistiek. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Alphen aan den Rijn bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Alphen aan den Rijn bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Schans II
 • Molenwetering
 • Steekterpoort
 • Rijnhaven
 • Hoorn-West
 • Hoogewaard
 • ITC-PCT Terrein

Voor meer informatie van de koerier in Alphen aan den Rijn bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Alphen aan den Rijn: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Alphen aan den Rijn voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Alphen aan den Rijn. In een stad met ruim 110.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Alphen aan den Rijn zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Alphen aan den Rijn? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Alphen aan den Rijn?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Alphen aan den Rijn vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Alphen aan den Rijn en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Alphen aan den Rijn en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van koerier Alphen aan den Rijn is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Alphen aan den Rijn is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Alphen aan den Rijn of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Alphen aan den Rijn!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Alphen aan den Rijn
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Alphen aan den Rijn en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Alphen aan den Rijn weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Alphen aan den RijnNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Alphen aan den Rijn en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Alphen aan den Rijn;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Alphen aan den Rijn: Een efficiënt logistiek netwerk

Alphen aan den Rijn heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk economisch knooppunt, waarbij talrijke bedrijven en winkels floreren. Dit succes is mede te danken aan de aanwezigheid van Spoedkoerier Alphen aan den Rijn, die in urgente gevallen garant staat voor een snelle en betrouwbare levering van goederen. Of het nu gaat om bedrijfskritische documenten, pakketten of andere zendingen, het efficiënte logistieke netwerk zorgt ervoor dat alles vlot en op tijd op de juiste bestemming arriveert.

Koeriersdienst Alphen aan den Rijn:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Alphen aan den Rijn een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Alphen aan den Rijn? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Alphen aan den Rijn zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Alphen aan den Rijn
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Alphen aan den Rijn: Een levendige stad met efficiënte koeriersdiensten

Alphen aan den Rijn, een stad gelegen in het hart van Zuid-Holland, ademt een unieke combinatie van historische charme en moderne dynamiek. Met een inwonersaantal van ongeveer 110.000 vormt het een bruisende gemeenschap. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, getuige de archeologische vondsten die hier gedaan zijn. De vele groene parken en fraaie grachten zorgen voor een schilderachtig decor. Binnen deze sfeervolle omgeving biedt koerier Alphen aan den Rijn, met onze betrouwbare diensten, een essentiële schakel in het handhaven van de moderne bedrijvigheid.

Levendige gemeenschap en culturele schatten

Buiten het bedrijfsleven heeft Alphen aan den Rijn ook veel te bieden op cultureel gebied. De stad kent een bloeiende artistieke gemeenschap en organiseert regelmatig diverse evenementen en festivals. Bezoekers en inwoners genieten van een gevarieerd aanbod aan musea, theaters en gezellige restaurants. Voor een snelle en betrouwbare toegang tot deze culturele schatten staan koerier Alphen aan den Rijn en spoedkoerier Alphen aan den Rijn paraat, om ervoor te zorgen dat elke zending tijdig bij de juiste bestemming aankomt, en dat de stad haar levendige karakter behoudt.

Een spoedkoerier uit Alphen aan den Rijn nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Alphen aan den Rijn nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Alphen aan den Rijn?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Alphen aan den Rijn

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Alphen aan den Rijn moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Alphen aan den Rijn:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Alphen aan den Rijn en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor onze koerier in Alphen aan den Rijn

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Alphen aan den Rijn