Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Amstelveen? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Amstelveen

Koeriersbedrijf Amstelveen - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Amstelveen - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Amstelveen? TK Koeriers is dé koerier in Amstelveen sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Amstelveen en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Amstelveen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Amstelveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Amstelveen?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Amstelveen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Amstelveen: 088-6066800

Voordelen koerier Amstelveen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Amstelveen - Snel, Betrouwbaar en Professioneel

Spoedkoerier Amstelveen is dé specialist in snelle en betrouwbare koeriersdiensten voor Amstelveen en omgeving. Wij begrijpen dat uw dringende zendingen tijdig en veilig moeten worden bezorgd. Met onze professionele aanpak en toegewijde koeriers zorgen wij ervoor dat uw pakketten, documenten of goederen snel en in perfecte staat op de gewenste bestemming aankomen.

Snelle en Efficiënte Bezorging met Spoedkoerier Amstelveen

Spoedkoerier Amstelveen is dé specialist in snelle en betrouwbare koeriersdiensten voor Amstelveen en omgeving. Wij begrijpen dat uw dringende zendingen tijdig en veilig moeten worden bezorgd. Met onze professionele aanpak en toegewijde koeriers zorgen wij ervoor dat uw pakketten, documenten of goederen snel en in perfecte staat op de gewenste bestemming aankomen.

Snelheid en Betrouwbaarheid Gegarandeerd

Bij Spoedkoerier Amstelveen staat snelheid centraal. Onze ervaren koeriers kennen de wegen in Amstelveen op hun duimpje en kunnen daardoor de snelste routes nemen. Of het nu gaat om lokale bezorging binnen Amstelveen of een spoedlevering naar een andere stad, wij zorgen voor een snelle en efficiënte bezorging van uw zending.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Amstelveen - Uw Betrouwbare Partner voor Veilig en Efficiënt Vervoer

Koeltransport Amstelveen is dé specialist in het veilig en efficiënt vervoeren van temperatuurgevoelige goederen. Met onze uitgebreide vloot en ervaren team zorgen wij ervoor dat uw producten altijd op de juiste temperatuur blijven tijdens het transport. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere kwetsbare ladingen, wij staan voor u klaar!

Betrouwbaarheid: Gegarandeerde Zorg voor Uw Goederen

Bij Koeltransport Amstelveen begrijpen we hoe belangrijk het is om uw goederen in optimale staat af te leveren. Onze modern uitgeruste voertuigen zijn voorzien van geavanceerde koelsystemen en worden regelmatig onderhouden om een constante temperatuur te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat uw lading in veilige handen is en de vereiste temperatuur gedurende het hele traject behouden blijft.

Efficiëntie: Tijdige en Flexibele Dienstverlening

Wij begrijpen dat tijdigheid essentieel is in de wereld van koeltransport. Met Koeltransport Amstelveen kunt u rekenen op een efficiënte dienstverlening, waarbij wij uw goederen snel en zorgvuldig van A naar B brengen. Onze ervaren chauffeurs zijn bekend met de beste routes en hanteren een strakke planning, zodat uw lading op tijd wordt afgeleverd. Daarnaast bieden wij flexibele oplossingen die aansluiten bij uw specifieke transportbehoeften.

Vertrouw op Koeltransport Amstelveen voor al uw temperatuurgevoelige transporten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Amstelveen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Amstelveen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Commercepark
 • De Loeten
 • Bovenkerk
 • Kronenburg
 • Legmeer
 • Stadshart
 • Bedrijventerrein Amstelveen-Zuid

Voor alle diensten van de koerier in Amstelveen klik hier. 

Koerier Amstelveen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Amstelveen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Amstelveen. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Amstelveen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Amstelveen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Amstelveen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Amstelveen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Amstelveen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Amstelveen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Amstelveen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Amstelveen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Amstelveen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Amstelveen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Amstelveen klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Amstelveen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Amstelveen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Amstelveen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Amstelveen: Snelheid en urgentie

In sommige gevallen is er behoefte aan nog snellere bezorging, zoals bij spoedeisende medische zendingen of belangrijke juridische documenten. Hier komt Spoedkoerier Amstelveen om de hoek kijken. Als spoedkoerier zijn wij gespecialiseerd in het bieden van snelle en directe oplossingen. TKKoeriers begrijpt het belang van urgentie en handelt met snelheid en precisie. Of het nu gaat om een medische levering naar het ziekenhuis of een dringende contractondertekening, Spoedkoerier Amstelveen staat altijd paraat om aan de behoeften van de stad te voldoen.

Amstelveen is een stad die zowel natuurlijke schoonheid als culturele pracht biedt. Met haar inwoners, bedrijven en efficiënte koeriersdiensten, zoals de koerier en spoedkoerier in Amstelveen, is het een stad die leeft en groeit.

Koeriersdienst Amstelveen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Amstelveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Amstelveen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Amstelveen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Amstelveen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Amstelveen: Een levendige stad met allure en efficiënte koeriersdiensten

Amstelveen is een bloeiende stad in de provincie Noord-Holland, gelegen nabij de bruisende stad Amsterdam. Met een bevolking van meer dan 90.000 inwoners is Amstelveen een gewilde plek om te wonen, werken en genieten van het goede leven. De stad staat bekend om haar prachtige groene omgeving, met talrijke parken en natuurgebieden. Het Amsterdamse Bos, gelegen aan de rand van de stad, biedt een oase van rust en recreatiemogelijkheden. Naast de natuurlijke schoonheid is Amstelveen trots op haar diverse culturele scene, met onder andere het wereldberoemde Cobra Museum voor Moderne Kunst. Als koerier in Amstelveen heb je het voorrecht om door deze inspirerende stad te navigeren en te genieten van de harmonieuze combinatie van natuur en cultuur.

Koerier Amstelveen: Efficiënt en betrouwbaar

Met de toenemende vraag naar snelle en betrouwbare bezorgdiensten is de rol van de koeriersdienst in Amstelveen van onschatbare waarde. Koerier Amstelveen is verantwoordelijk voor het tijdig afleveren van goederen en documenten bij bedrijven en particulieren. Onze spoedkoeriers kennen de stad uit hun broekzak en kunnen efficiënt routes plannen om elke zending snel en accuraat te bezorgen. Met onze expertise en betrouwbaarheid is TKKoeriers een waardevolle schakel in de lokale economie van Amstelveen.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan