Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier Amstelveen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Amstelveen

Koerier Amstelveen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Amstelveen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Amstelveen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Amstelveen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Amstelveen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Amstelveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Amstelveen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Amstelveen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Amstelveen: 088-6066800
Koeriersbedrijf Amstelveen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Amstelveen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Amstelveen - Snel, betrouwbaar en professioneel

Spoedkoerier Amstelveen is dé specialist in snelle en betrouwbare koeriersdiensten voor Amstelveen en omgeving. Wij begrijpen dat uw dringende zendingen tijdig en veilig moeten worden bezorgd. Met onze professionele aanpak en toegewijde koeriers zorgen wij ervoor dat uw pakketten, documenten of goederen snel en in perfecte staat op de gewenste bestemming aankomen.

Snelle en efficiënte bezorging met spoedkoerier Amstelveen

Spoedkoerier Amstelveen is dé specialist in snelle en betrouwbare koeriersdiensten voor Amstelveen en omgeving. Wij begrijpen dat uw dringende zendingen tijdig en veilig moeten worden bezorgd. Met onze professionele aanpak en toegewijde koeriers zorgen wij ervoor dat uw pakketten, documenten of goederen snel en in perfecte staat op de gewenste bestemming aankomen.

Snelheid en betrouwbaarheid gegarandeerd

Bij spoedkoerier Amstelveen staat snelheid centraal. Onze ervaren koeriers kennen de wegen in Amstelveen op hun duimpje en kunnen daardoor de snelste routes nemen. Of het nu gaat om lokale bezorging binnen Amstelveen of een spoedlevering naar een andere stad, wij zorgen voor een snelle en efficiënte bezorging van uw zending.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Amstelveen - Uw betrouwbare partner voor veilig en efficiënt vervoer

Koeltransport Amstelveen is dé specialist in het veilig en efficiënt vervoeren van temperatuurgevoelige goederen. Met onze uitgebreide vloot en ervaren team zorgen wij ervoor dat uw producten altijd op de juiste temperatuur blijven tijdens het transport. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere kwetsbare ladingen, wij staan voor u klaar!

Betrouwbaarheid: Gegarandeerde zorg voor uw goederen

Bij koeltransport Amstelveen begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw goederen in optimale staat af te leveren. Onze modern uitgeruste voertuigen zijn voorzien van geavanceerde koelsystemen en worden regelmatig onderhouden om een constante temperatuur te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat uw lading in veilige handen is en de vereiste temperatuur gedurende het hele traject behouden blijft.

Efficiëntie: Tijdige en flexibele dienstverlening

Wij begrijpen dat tijdigheid essentieel is in de wereld van koeltransport. Met koeltransport Amstelveen kunt u rekenen op een efficiënte dienstverlening, waarbij wij uw goederen snel en zorgvuldig van A naar B brengen. Onze ervaren chauffeurs zijn bekend met de beste routes en hanteren een strakke planning, zodat uw lading op tijd wordt afgeleverd. Daarnaast bieden wij flexibele oplossingen die aansluiten bij uw specifieke transportbehoeften.

Vertrouw op koeltransport Amstelveen voor al uw temperatuurgevoelige transporten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Amstelveen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Amstelveen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Commercepark
 • De Loeten
 • Bovenkerk
 • Kronenburg
 • Legmeer
 • Stadshart
 • Bedrijventerrein Amstelveen-Zuid

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Amstelveen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Amstelveen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Amstelveen. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Amstelveen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Amstelveen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Amstelveen?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Amstelveen te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koerier Amstelveen, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Amstelveen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Amstelveen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Amstelveen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Amstelveen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Amstelveen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Amstelveen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Amstelveen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Amstelveen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Amstelveen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Amstelveen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in AmstelveenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Amstelveen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Amstelveen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Amstelveen: Snelheid en urgentie

In sommige gevallen is er behoefte aan nog snellere bezorging, zoals bij spoedeisende medische zendingen of belangrijke juridische documenten. Hier komt spoedkoerier Amstelveen om de hoek kijken. Als spoedkoerier zijn wij gespecialiseerd in het bieden van snelle en directe oplossingen. TKKoeriers begrijpt het belang van urgentie en handelt met snelheid en precisie. Of het nu gaat om een medische levering naar het ziekenhuis of een dringende contractondertekening, spoedkoerier Amstelveen staat altijd paraat om aan de behoeften van de stad te voldoen.

Amstelveen is een stad die zowel natuurlijke schoonheid als culturele pracht biedt. Met haar inwoners, bedrijven en efficiënte koeriersdiensten, zoals de koerier en spoedkoerier in Amstelveen, is het een stad die leeft en groeit.

Koeriersdienst Amstelveen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Amstelveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Amstelveen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Amstelveen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Amstelveen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Amstelveen: Een levendige stad met allure en efficiënte koeriersdiensten

Amstelveen is een bloeiende stad in de provincie Noord-Holland, gelegen nabij de bruisende stad Amsterdam. Met een bevolking van meer dan 90.000 inwoners is Amstelveen een gewilde plek om te wonen, werken en genieten van het goede leven. De stad staat bekend om haar prachtige groene omgeving, met talrijke parken en natuurgebieden. Het Amsterdamse Bos, gelegen aan de rand van de stad, biedt een oase van rust en recreatiemogelijkheden. Naast de natuurlijke schoonheid is Amstelveen trots op haar diverse culturele scene, met onder andere het wereldberoemde Cobra Museum voor Moderne Kunst. Als koerier in Amstelveen heb je het voorrecht om door deze inspirerende stad te navigeren en te genieten van de harmonieuze combinatie van natuur en cultuur.

Koerier Amstelveen: Efficiënt en betrouwbaar

Met de toenemende vraag naar snelle en betrouwbare bezorgdiensten is de rol van de koeriersdienst in Amstelveen van onschatbare waarde. Koerier Amstelveen is verantwoordelijk voor het tijdig afleveren van goederen en documenten bij bedrijven en particulieren. Onze spoedkoeriers kennen de stad uit hun broekzak en kunnen efficiënt routes plannen om elke zending snel en accuraat te bezorgen. Met onze expertise en betrouwbaarheid is TKKoeriers een waardevolle schakel in de lokale economie van Amstelveen.

Een spoedkoerier uit Amstelveen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Amstelveen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Amstelveen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Amstelveen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Amstelveen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Amstelveen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Amstelveen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor onze koerier in Amstelveen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Amstelveen