Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Amsterdam ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Amsterdam

Koeriersbedrijf Amsterdam - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Amsterdam - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Amsterdam? TK Koeriers is dé koerier in Amsterdam sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Amsterdam en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op
088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Amsterdam dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Amsterdam een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Amsterdam?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Zelfs voor koel-vriestransport bent u bij ons aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Amsterdam:
088-6066800
Koeriersdienst Amsterdam foto Rijksmuseum koerier
Koeriersbedrijf Amsterdam vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Amsterdam

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Amsterdam - Uw betrouwbare partner voor snelle bezorging

Snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie zijn de kernwaarden van spoedkoerier Amsterdam, dé toonaangevende koeriersdienst in de regio. Met onze uitgebreide ervaring en toegewijde professionals bieden wij een ongeëvenaarde spoedbezorgservice die voldoet aan al uw logistieke behoeften.

Ongeëvenaarde snelheid

Spoedkoerier Amsterdam begrijpt de waarde van tijd. Onze spoedbezorgingen zijn ongeëvenaard snel, waarbij wij uw goederen en documenten zo snel mogelijk van A naar B brengen. Of het nu gaat om een belangrijke zakelijke levering of een persoonlijk spoedverzoek, wij staan altijd paraat.

Betrouwbaarheid op maat

Wij streven naar absolute betrouwbaarheid. Spoedkoerier Amsterdam biedt een op maat gemaakte service die voldoet aan uw specifieke vereisten. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat uw zending veilig en op tijd wordt afgeleverd. U kunt op ons vertrouwen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kies voor spoedkoerier Amsterdam en ervaar de hoogste standaard in spoedbezorging. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw logistieke uitdagingen oplossen, snel en betrouwbaar.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeriersdienst Amsterdam foto centrum gracht koerier
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Amsterdam - Efficiënt en betrouwbaar

Met ons professionele koeltransport in Amsterdam bent u verzekerd van een vlekkeloze logistieke oplossing voor al uw temperatuurgevoelige goederen. Onze gespecialiseerde vloot en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw producten in optimale conditie op de gewenste bestemming arriveren. Of het nu gaat om voedingsmiddelen, farmaceutische producten of andere bederfelijke goederen, ons koeltransport in Amsterdam staat garant voor kwaliteit en zorg.

Flexibel en op maat gemaakt

Bij koeltransport Amsterdam begrijpen wij dat elke lading uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen die aan uw individuele behoeften voldoen. Of het nu gaat om geconditioneerd transport, gecontroleerde temperatuurzones of speciale verpakkingsvereisten, wij regelen het voor u. Met onze uitgebreide expertise en geavanceerde technologieën zorgen we voor een naadloze en efficiënte logistiek van begin tot eind.

Betrouwbaarheid en klanttevredenheid

Bij koeltransport Amsterdam staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat tijdige leveringen van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf en streven ernaar om altijd op schema te blijven. Onze uitstekende reputatie en tevreden klanten getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en service. Met ons koeltransport in Amsterdam kunt u vertrouwen op een probleemloze logistieke oplossing die uw verwachtingen overtreft.

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van ons efficiënte, flexibele en betrouwbare koeltransport in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen oplossen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Amsterdam bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekking staan wij als koeriersbedrijf in Amsterdam en omgeving bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Business Park Amsterdam Osdorp 
 • Trade Park Zuidoost (TPZO)
 • Sky Park Oude Meer
 • OpZeeZand
 • Bedrijfsverzamelgebouw Petrol
 • bedrijventerrein Schinkel
 • Bedrijventerrein Schiphol-Oost
 • Knowledge Mile
 • Airport Business Park Lijnden
 • ING Haarlerbergpark
 • De 1800 Roeden
 • De Kluit
 • Advocatendesksupport
 • The Rock gebouw
 • Technisch areaal oost
 • Zeeburgereiland C.V.
 • Technisch areaal oost
 • Antonian
 • ArenAPoort
 • Business park Richport Schiphol
 • Fokker Logistics Park
 • Media Park Hilversum
 • Businesspark Nieuw-Vennep Zuid 

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Amsterdam: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Amsterdam. In een stad met ruim 883.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Amsterdam zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit of naar Amsterdam? Waarom geen spoedtransport per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per luchtvracht, maar per koerier vanuit Amsterdam?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Amsterdam vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risicovol

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Amsterdam en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een koerier vanuit Amsterdam en internationaal geen klein spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Amsterdam is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van koerier Amsterdam is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Amsterdam of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Amsterdam!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Amsterdam en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Amsterdam
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Amsterdam en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Amsterdam bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Amsterdam weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in AmsterdamNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Amsterdam en zijn dan ook uitgebreid gescreend op onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Amsterdam;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Amsterdam: Spoedleveringen op maat

In een stad waar efficiëntie en snelheid van groot belang zijn, komt spoedkoerier Amsterdam goed van pas. Of het nu gaat om belangrijke documenten, goederen of medische benodigdheden, spoedkoerier Amsterdam zorgt ervoor dat leveringen tijdig en veilig op hun bestemming arriveren. De diensten van spoedkoerier Amsterdam zijn van onschatbare waarde voor bedrijven en particulieren die vertrouwen op snelle en betrouwbare leveringen in de stad.

Koeriersdienst Amsterdam foto gracht koerier

Koeriersdienst Amsterdam:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Amsterdam een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Amsterdam? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Amsterdam zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Amsterdam
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Koeriersbedrijf Amsterdam voor: Een bruisende stad vol geschiedenis en cultuur

Amsterdam is een cultureel paradijs dat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. De stad staat bekend om zijn iconische grachten, historische gebouwen en wereldberoemde musea, zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Daarnaast biedt de stad een levendige kunst- en muziekscene, met talloze theaters, concertzalen en galeries. Koerier Amsterdam speelt een cruciale rol bij het vervoer van kunstwerken en andere culturele schatten, waarbij wij zorgen voor een veilige en snelle bezorging. Spoedkoerier Amsterdam biedt zelfs een nog snellere dienstverlening voor dringende leveringen binnen de stad.

Een koerier in Amsterdam voor het knooppunt van bedrijvigheid

Naast zijn toeristische aantrekkingskracht, heeft Amsterdam ook een bloeiende economie. Als een belangrijk financieel en zakelijk centrum in Europa trekt de stad talloze ondernemingen en start-ups aan. Voor bedrijven die snelle en betrouwbare levering van goederen nodig hebben, zijn er tal van koeriersdiensten beschikbaar. Koerier Amsterdam speelt een cruciale rol in het faciliteren van de logistieke behoeften van bedrijven in de stad.

Met meer dan 800.000 inwoners is Amsterdam een diverse en kosmopolitische stad waar mensen van over de hele wereld samenkomen. De stad biedt een rijke culturele ervaring, met musea van wereldklasse, levendige markten, gevarieerde keukens en een bloeiend nachtleven.

Kortom, Amsterdam is een stad die nooit slaapt. Met zijn levendige sfeer, economische bedrijvigheid en betrouwbare logistieke diensten zoals koerier Amsterdam en spoedkoerier Amsterdam, blijft deze stad bezoekers en bewoners verrassen met zijn charme en dynamiek.

Een spoedkoerier uit Amsterdam nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Amsterdam nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Amsterdam?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Amsterdam

Uw urgente zendingen in goede handen bij onze spoedkoerier in Amsterdam

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Amsterdam moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Amsterdam:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Amsterdam en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Amsterdam

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Amsterdam