Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Assen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Assen

Koeriersbedrijf Assen - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Assen - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Assen? TK Koeriers is dé koerier in Assen sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Assen en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Assen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Assen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Assen?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Koerier Assen bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Assen: 088-6066800
Koeriersdienst Assen centrum foto koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

    Voordelen koerier Assen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Assen - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Spoedkoerier Assen staat garant voor een razendsnelle bezorging van uw goederen en documenten. Met ons uitgebreide netwerk van ervaren koeriers en geavanceerde logistieke systemen zorgen wij ervoor dat uw zendingen met de grootste spoed worden afgeleverd. Of het nu gaat om een belangrijk contract, een dringende medische levering of een last-minute bestelling, wij staan klaar om binnen de kortst mogelijke tijdspanne te bezorgen.

Betrouwbaarheid boven alles

Wanneer u spoedkoerier Assen inschakelt, kunt u vertrouwen op onze uitstekende reputatie en bewezen track record in de koeriersbranche. Onze betrouwbare en professionele koeriers behandelen uw zendingen met de grootste zorg en zorgen ervoor dat deze veilig en op tijd op de juiste bestemming aankomen. U kunt op ons rekenen, elke keer weer.

Efficiënte logistiek

Spoedkoerier Assen beschikt over een efficiënt logistiek systeem dat ervoor zorgt dat uw zendingen snel en gestroomlijnd worden verwerkt. Van het ophalen van uw goederen tot het leveren op de gewenste locatie, onze geavanceerde technologieën en logistieke processen zorgen voor een vlekkeloze afhandeling. Met spoedkoerier Assen bespaart u kostbare tijd en kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Kies spoedkoerier Assen voor een snelle, betrouwbare en efficiënte bezorgservice. Wij staan klaar om uw spoedzendingen met de grootste zorg te behandelen en snel op de gewenste bestemming af te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze uitmuntende dienstverlening.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeriersdienst Assen foto kanaal koerier
Koeltransport

Koeltransport Assen - Uw betrouwbare partner voor veilig en efficiënt vervoer!

Met koeltransport Assen bent u verzekerd van betrouwbaarheid van begin tot eind. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw bederfelijke goederen veilig en op tijd op de juiste bestemming aankomen. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische producten of andere gevoelige ladingen, wij hanteren de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en temperatuurbeheersing. U kunt vertrouwen op onze geavanceerde koelwagens en moderne monitoringssystemen die de condities van uw lading voortdurend bewaken.

Efficiëntie in koeltransport Assen

Bij koeltransport Assen begrijpen wij het belang van efficiëntie in uw logistieke keten. Wij streven ernaar om uw goederen snel en efficiënt te vervoeren, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Dankzij ons uitgebreide netwerk en geoptimaliseerde routes kunnen we flexibele oplossingen bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport, wij zorgen voor een snelle doorvoer en just-in-time levering.

Klantgerichtheid bij koeltransport Assen

Bij koeltransport Assen staat klantgerichtheid voorop. Wij begrijpen dat elke klant unieke vereisten heeft en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van uw koeltransport. Met onze persoonlijke aanpak en uitstekende klantenservice zorgen we ervoor dat uw transportervaring moeiteloos en probleemloos verloopt.

Kies vandaag nog voor koeltransport Assen en ervaar de betrouwbaarheid, efficiëntie en klantgerichtheid die wij bieden. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw koeltransportbehoeften kunnen vervullen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Assen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Zoetermeer bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Messchenveld
 • Peelerpark
 • Groene Dijk
 • Schepersmaat
 • Lauwers
 • Werklandschap Assen Zuid
 • Stadsbedrijvenpark

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Assen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Assen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Assen. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Assen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Assen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Assen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Assen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Assen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Assen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Assen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van koerier Assen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Assen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Assen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Assen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Assen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Assen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Assen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Assen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in AssenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Assen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Assen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Assen: Snelheid en urgentie

In sommige situaties is er behoefte aan nog snellere bezorging, bijvoorbeeld bij spoedeisende medische leveringen of belangrijke juridische documenten die met spoed moeten worden afgeleverd. Hier komt spoedkoerier Assen om de hoek kijken. Als spoedkoerier zijn wij gespecialiseerd in het bieden van snelle en efficiënte oplossingen. Of het nu gaat om het bezorgen van medische benodigdheden naar het ziekenhuis of het afleveren van cruciale documenten aan bedrijven, spoedkoerier Assen staat altijd klaar om met snelheid en professionaliteit te handelen.

Koeriersdienst Assen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Assen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Assen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Assen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Assen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Assen: Een bruisende stad in het hart van Drenthe

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe, gelegen in het noorden van Nederland. Met een inwonersaantal van meer dan 70.000 is Assen een levendige stad met een rijke historie en een bloeiende cultuurscene. Als drukke stad is een efficiënte logistieke dienst van groot belang. Koerier Assen speelt hierin een cruciale rol. Wij zorgen ervoor dat pakketjes en goederen moeiteloos en op tijd hun bestemming bereiken. Met onze expertise en klantgerichte aanpak zijn wij de verbindende schakel voor zowel bedrijven als particulieren.

Moderne voorzieningen en diensten

Naast haar rijke historie en natuurlijke schoonheid, is Assen een moderne stad met uitstekende voorzieningen en diensten. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het stadscentrum, waar een gevarieerd winkelaanbod te vinden is. Ook op het gebied van technologie en logistiek staat Assen voorop. De lokale bedrijven, waaronder koerier Assen, bieden betrouwbare en efficiënte leveringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met spoedkoerier Assen bent u verzekerd van een snelle en secure bezorging van belangrijke goederen en documenten.

Koeriersdienst Assen markt koerier

Een spoedkoerier uit Assen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Assen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Assen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Assen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Assen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Assen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Assen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Assen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Assen