Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Bergen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Bergen

Koerier Bergen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Bergen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Bergen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Bergen bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Bergen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Bergen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Bergen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Bergen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Bergen : 088-6066800
Koeriersbedrijf Bergen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Bergen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Bergen - De perfecte partner voor spoedleveringen

Bij spoedkoerier Bergen begrijpen wij de waarde van tijd en betrouwbaarheid als geen ander. Onze toegewijde spoedkoeriers staan 24/7 paraat om uw dringende zendingen snel en veilig te bezorgen.

Snelheid die u verbaast

Onze belofte aan u is duidelijk: snelheid. Spoedkoerier Bergen levert uw pakketten en documenten binnen de kortst mogelijke tijd, waarbij we de concurrentie altijd een stap voor zijn. Wij begrijpen dat sommige deadlines geen uitstel dulden, en daarom zetten wij alles op alles om aan uw verwachtingen te voldoen.

Efficiëntie als kernwoord

Efficiëntie is onze kernwaarde. Met geavanceerde logistiek, real-time tracking en deskundig personeel biedt spoedkoerier Bergen de meest efficiënte koeriersdiensten in de regio. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Kies voor spoedkoerier Bergen en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie die u verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw spoedleveringsbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Bergen - Uw partner voor temperatuurgevoelige lading

Op zoek naar hoogwaardig koeltransport in Bergen en omgeving? Koeltransport Bergen staat voor u klaar! Met jarenlange ervaring in de branche zijn wij dé expert als het gaat om het vervoeren van temperatuurgevoelige goederen.

Onze toegewijde team van professionals begrijpt de waarde van uw kostbare lading en zet zich in voor de hoogste normen van deskundigheid en betrouwbaarheid. Bij koeltransport Bergen nemen wij elke zending serieus, of het nu om verse producten, farmaceutische goederen, of andere gevoelige vracht gaat.

State-of-the-Art apparatuur

Om optimale condities te garanderen, beschikken wij over een modern wagenpark met geavanceerde koelsystemen. Dit stelt ons in staat om de juiste temperatuur te handhaven gedurende het gehele transport, ongeacht de afstand.

Uw partner in temperatuurgevoelig vervoer

Koeltransport Bergen is uw betrouwbare partner voor al uw koeltransportbehoeften in Bergen en daarbuiten. Of het nu gaat om nationale distributie of internationale leveringen, wij leveren punctueel en zorgen voor de integriteit van uw lading. Kies voor koeltransport Bergen en verzeker uzelf van ongeëvenaarde kwaliteit en service.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Bergen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Bergen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Flammert

Voor alle diensten van koerier Bergen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Bergen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Bergen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Bergen. In een stad met meer dan 31.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Bergen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Bergen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom zou u kiezen voor een koerier vanuit Bergen in plaats van internationale luchtvracht voor spoedzendingen?

Binnen een straal van 2000 kilometer blijkt het vaak sneller en efficiënter te zijn om spoedzendingen vanuit Bergen te verzenden via een koeriersdienst dan per vliegtuig. Dit komt door de vele vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchttransport, evenals het transport van en naar luchthavens.

Minimalisering van risico, maximalisering van zekerheid

Het verzenden van goederen via luchtvracht is niet alleen duur, maar brengt ook aanzienlijk meer risico op beschadiging met zich mee, aangezien de producten tijdens het proces door vele handen gaan. Bij ons gaan de goederen echter rechtstreeks van het laadadres naar het afleveradres zonder tussenstops. Bovendien worden er bij ons geen andere goederen bijgeladen of naast de uwe geplaatst, wat de kans op schade minimaliseert.

Betrouwbaarheid van topniveau

Bij het verzenden van zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat goederen vast komen te zitten in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij bieden betrouwbare koeriersdiensten in Bergen die 24/7 beschikbaar zijn voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort als extra voordeel.

Waarom zou u kiezen voor een internationale koerier vanuit Bergen in plaats van klein spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Onze koeriers behalen aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere afstanden! Een extra voordeel van het inzetten van een spoedkoerier vanuit Bergen is dat we rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een minimum wordt beperkt. Met onze koeriersdienst in Bergen hoeft u zich geen zorgen te maken over het vastzitten van goederen in opslagfaciliteiten of het per ongeluk verwisselen van adressen. We zijn toegewijd om uw goederen rechtstreeks naar het afleveradres te brengen tijdens ons sneltransport, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Bovendien laden wij uw goederen niet over totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en track and trace

Daarnaast zijn we niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Wij bieden ook korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Bovendien bieden wij een live track & trace-optie aan om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Bergen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Bergen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Bergen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Bergen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Bergen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Bergen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Bergen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in BergenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Bergen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Bergen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Bergen: Snelheid en pracht in perfecte harmonie

In de moderne tijd heeft Bergen zijn positie als een centrum voor koeriersdiensten gehandhaafd, met spoedkoerier Bergen als de snelste en betrouwbaarste optie voor dringende leveringen. De stad, omringd door natuurlijke pracht, heeft de perfecte balans gevonden tussen snelheid en esthetiek, waarbij het belang van efficiënte diensten wordt gecombineerd met het behoud van zijn schilderachtige omgeving.

Bergen, met zijn inwoners die genieten van zowel de natuurlijke omgeving als de efficiënte diensten van koeriers en spoedkoeriers, blijft een stad die de harmonie tussen mens en natuur weerspiegelt.

Koeriersdienst Bergen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Bergen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Bergen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Bergen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Bergen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Bergen: Stad van schoonheid en efficiëntie

Met een bevolking van meer dan 31.000 inwoners is Bergen niet alleen een stad van mensen, maar ook een stad van ongerepte natuurlijke schoonheid. Gelegen aan de Noordzeekust in Nederland, biedt deze stad adembenemende landschappen en een rijke geschiedenis.

Koerier Bergen: Verbinding in een idyllische omgeving

De naam Bergen heeft door de geschiedenis heen een belangrijke rol gespeeld als centrum voor handel en communicatie. Koerier Bergen is een cruciale schakel geweest in het verbinden van deze gemeenschap met de wereld eromheen. Door de jaren heen heeft het woord "koerier" in Bergen een synoniem voor betrouwbare service en efficiëntie.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Bergen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Bergen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Bergen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Bergen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Bergen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Bergen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Bergen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Bergen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Bergen