Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Capelle aan den IJssel ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Capelle aan den IJssel

Koeriersbedrijf Capelle aan den IJssel - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Capelle aan den IJssel - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Capelle aan den IJssel? TK Koeriers is dé koerier in Capelle aan den IJssel sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Capelle aan den IJssel dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Capelle aan den IJssel een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Capelle aan den IJssel?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Capelle aan den IJssel voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Capelle aan den IJssel: 088-6066800
Koeriersbedrijf Capelle aan den IJssel vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Capelle aan den IJssel

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Capelle aan den IJssel - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Profiteer van de ongeëvenaarde spoedkoeriersdiensten van spoedkoerier Capelle aan den IJssel, uw betrouwbare partner voor razendsnelle leveringen in de regio. Met onze uitgebreide expertise en toewijding staan wij klaar om aan al uw spoedeisende verzendbehoeften te voldoen. Ontdek hieronder waarom onze spoedkoerierdiensten de beste keuze zijn voor uw bedrijf.

Snelle leveringen, altijd op tijd

Spoedkoerier Capelle aan den IJssel begrijpt de waarde van tijd in het bedrijfsleven. Met onze geoptimaliseerde routes en ervaren chauffeurs zorgen we ervoor dat uw zendingen snel en veilig op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, gevoelige pakketten of andere waardevolle goederen, wij garanderen een snelle levering die aan uw deadlines voldoet.

Betrouwbaarheid als kernwaarde

Bij spoedkoerier Capelle aan den IJssel staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare koeriersdienst die altijd zijn beloftes nakomt. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle zendingen in veilige handen zijn. Met onze geavanceerde trackingsystemen kunt u uw zending in real-time volgen, waardoor u gemoedsrust heeft en uw klanten kunt informeren over de status van hun levering.

Vertrouw op spoedkoerier Capelle aan den IJssel voor al uw spoedeisende leveringen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze snelle, betrouwbare en efficiënte spoedkoeriersdiensten. Uw tevredenheid is onze topprioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Capelle aan den IJssel - Uw partner voor temperatuurgevoelige zendingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw temperatuurgevoelige zendingen? Zoek niet verder! Koeltransport Capelle aan den IJssel staat garant voor efficiënt en veilig transport van uw bederfelijke goederen. Met jarenlange ervaring en een modern wagenpark zijn wij dé specialist in het vervoeren van gekoelde en diepgevroren producten.

Flexibiliteit en maatwerk bij koeltransport Capelle aan den IJssel

Wij begrijpen dat elk product unieke transportbehoeften heeft. Daarom bieden wij bij koeltransport Capelle aan den IJssel flexibiliteit en maatwerkoplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om kleine zendingen of grote vrachten, wij zorgen voor de juiste temperatuurcontrole gedurende het hele traject.

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van updates over uw zending. Met onze snelle en efficiënte service kunt u op ons rekenen voor punctuele leveringen en de hoogste kwaliteitsnormen.

Betrouwbaarheid en klanttevredenheid

Onze prioriteit bij koeltransport Capelle aan den IJssel is uw tevredenheid. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten en bouwen voort op een solide reputatie van betrouwbaarheid. Onze gekwalificeerde chauffeurs en geavanceerde temperatuurbeheersingssystemen zorgen ervoor dat uw goederen in perfecte staat arriveren, waar en wanneer u ze nodig heeft.

Kies vandaag nog voor koeltransport Capelle aan den IJssel en ervaar de professionele aanpak, flexibiliteit en gemoedsrust die wij bieden. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij al uw koeltransportbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Capelle aan den IJssel bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Capelle aan den IJssel bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Capelle Trade Centre
 • Capelle-West
 • Fascinatio
 • Hoofdweg CapelleXL (Capelle Office Park)
 • Rhijnspoor
 • Rivium
 • Wormerhoek

Voor alle diensten van koerier Capelle aan den IJssel bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Capelle aan den IJssel: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Capelle aan den IJssel voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Capelle aan den IJssel. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Capelle aan den IJssel zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

 

Internationaal transport vanuit Capelle aan den IJssel? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Capelle aan den IJssel?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Capelle aan den IJssel vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Capelle aan den IJssel en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Capelle aan den IJssel en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Capelle aan den IJssel is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Capelle aan den IJssel is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Capelle aan den IJssel of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Capelle aan den IJssel!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Capelle aan den IJssel en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Capelle aan den IJssel
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Capelle aan den IJssel en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Capelle aan den IJssel bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Capelle aan den IJssel weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Capelle aan den IJsselNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Capelle aan den IJssel en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Capelle aan den IJssel;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Capelle aan den IJssel: Snelle leveringen in noodgevallen

Voor urgente zendingen in Capelle aan den IJssel staat spoedkoerier Capelle aan den IJssel paraat. Of het nu gaat om spoedleveringen van medische benodigdheden of belangrijke documenten die met de hoogste prioriteit moeten worden verzonden, spoedkoerier Capelle aan den IJssel biedt snelle en betrouwbare oplossingen. Met onze 24/7 beschikbaarheid en snelle respons kunnen wij in noodgevallen snel handelen en belangrijke zendingen op tijd afleveren. Spoedkoerier Capelle aan den IJssel begrijpt het belang van spoedige leveringen en handelt dienovereenkomstig, waardoor bedrijven en particulieren op ons kunnen vertrouwen.

Koeriersdienst Capelle aan den IJssel:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Capelle aan den IJssel een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Capelle aan den IJssel? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld..

Onze klanten in Capelle aan den IJssel zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Capelle aan den IJssel
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Capelle aan den IJssel: Een moderne stad met betrouwbare koeriersdiensten

Capelle aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland, is een moderne en dynamische stad die grenst aan Rotterdam. Met een inwonersaantal van ongeveer 67.000 mensen biedt Capelle aan den IJssel een levendige mix van wonen, werken en recreatie. De stad is gunstig gelegen aan de oevers van de Hollandse IJssel en biedt prachtige uitzichten en groene parken. Capelle aan den IJssel staat bekend om haar moderne architectuur en uitstekende voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke woon- en werkomgeving is.

Met de betrouwbare koeriersdiensten van koerier Capelle aan den IJssel en de snelle oplossingen van spoedkoerier Capelle aan den IJssel wordt de stad niet alleen gekenmerkt door haar dynamiek, maar ook door haar efficiënte logistieke diensten.

Koerier Capelle aan den IJssel: Betrouwbare logistieke oplossingen

In het bruisende Capelle aan den IJssel spelen de diensten van koerier Capelle aan den IJssel een essentiële rol in de logistiek. Of het nu gaat om pakketbezorging, transport van goederen of distributieopdrachten, koerier Capelle aan den IJssel zorgt voor betrouwbare en efficiënte bezorging. Wij zijn goed bekend met de lokale wegen en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van bedrijven en particulieren. Koerier Capelle aan den IJssel is een betrouwbare partner voor het afhandelen van diverse logistieke taken.

Een spoedkoerier uit Capelle aan den IJssel nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Capelle aan den IJssel nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Capelle aan den IJssel?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Capelle aan den IJssel

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Capelle aan den IJssel moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Capelle aan den IJssel:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Capelle aan den IJssel en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Capelle aan den IJssel

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Capelle aan den IJssel