Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Coevorden ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Coevorden

Koerier Coevorden - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Coevorden? TK Koeriers, de ultieme koerier in Coevorden sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven. Wij zijn het koeriersbedrijf in Coevorden voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Coevorden dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Coevorden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Coevorden? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Coevorden ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin het menu.

 

Koeriersbedrijf Coevorden: 088-6066800
Koeriersbedrijf Coevorden vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Coevorden

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Coevorden - Uw betrouwbare partner voor supersnelle bezorging!

Spoedkoerier Coevorden staat synoniem voor snelheid en betrouwbaarheid. Onze professionele spoedkoeriers zijn experts in het bezorgen van uw pakketten, documenten en goederen op de snelst mogelijke manier. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom zetten wij alles op alles om uw zending op tijd op de juiste bestemming te krijgen. Wij staan landelijk gemiddeld overal binnen 30 minuten op locatie.

24/7 spoedkoerier service

Bij spoedkoerier Coevorden draait alles om uw behoeften. Of het nu midden in de nacht is of tijdens de spitsuren, onze 24/7 spoedkoerierservice staat altijd paraat om uw dringende zendingen te verzorgen. U kunt op ons rekenen, ongeacht het tijdstip.

Flexibele spoedkoerier oplossingen

Spoedkoerier Coevorden begrijpt dat geen twee verzendingen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Of het nu gaat om lokale bezorging in Coevorden of internationaal transport, wij hebben de expertise en de middelen om het voor u te regelen.

Kies voor spoedkoerier Coevorden en ervaar de snelheid en betrouwbaarheid waar wij bekend om staan. Wij zijn uw partner voor al uw spoedbezorgingen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Coevorden - Uw koeloplossing op maat

Op zoek naar betrouwbaar koeltransport in Coevorden? Zoek niet verder! Koeltransport Coevorden is uw partner voor het vlekkeloos vervoeren van uw temperatuurgevoelige goederen. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met ons deskundige team en geavanceerde wagenpark.

Deskundig koeltransport in Coevorden

Koeltransport Coevorden is uw koeriersdienst voor koeltransportbehoeften in de regio. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind om uw goederen op de juiste temperatuur te houden, van farmaceutische producten tot verse levensmiddelen. Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is, daarom bieden we efficiënte en snelle leveringen in Coevorden en daarbuiten.

State-of-the-Art koeloplossingen

Onze modern wagenpark is uitgerust met geavanceerde koelsystemen en monitoringstechnologieën om de integriteit van uw lading te waarborgen. Koeltransport Coevorden staat garant voor onberispelijke service en zorgvuldigheid in elk transport.

Kies voor koeltransport Coevorden en laat ons u helpen uw verse producten veilig en op tijd te bezorgen. Vertrouw op onze expertise en betrouwbaarheid voor al uw koeltransportbehoeften in de regio Coevorden en daarbuiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Coevorden bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Coevorden bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Hare
 • De Holwert
 • Europapark
 • Geesbrug

Voor alle diensten van koerier Coevorden bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Coevorden: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Coevorden voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Coevorden. In een stad met ruim 36.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Coevorden zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Coevorden? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Coevorden?

Binnen een straal van 2000 km is het vaak efficiënter en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Coevorden te verzenden dan met het vliegtuig. Dit komt door de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. Bij ons gaan de goederen niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Daarnaast worden er bij ons geen goederen bijgeladen of tegen andere goederen gezet, wat de schade beperkt tot het minimum.

Betrouwbaarheid koerier Coevorden

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Coevorden, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Als extra voordeel heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Coevorden en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Coevorden vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Coevorden en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Coevorden of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Coevorden!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Coevorden en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Coevorden
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Coevorden en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Coevorden bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Coevorden weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in CoevordenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Coevorden daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Coevorden;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Coevorden: Erfgoed en koeriersdiensten

De stad Coevorden, die haar oorsprong vindt in de middeleeuwen, heeft haar historische charme weten te behouden. De oude vestingwerken en historische gebouwen trekken jaarlijks vele bezoekers. Het erfgoed wordt levend gehouden door lokale initiatieven zoals de Coevorden Koerier, die de stad en haar evenementen in de schijnwerpers zet. Spoedkoerier Coevorden speelt ook een cruciale rol in het moderne stadsleven, waarbij snelheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Koeriersdienst Coevorden:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Coevorden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Coevorden? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Coevorden zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Coevorden
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Coevorden: Geschiedenis en moderne bedrijvigheid

Coevorden, gelegen in het noordoosten van Nederland, is een stad die rijk is aan geschiedenis en moderne bedrijvigheid. Met een inwonersaantal van ongeveer 36.000 biedt deze stad een unieke mix van erfgoed en dynamiek.

Logistieke economische bloei Coevorden

Coevorden is niet alleen een toeristische trekpleister, maar ook een centrum van economische bedrijvigheid. Met diverse industrieën en bedrijven die hier gevestigd zijn, floreert de lokale economie. De Coevorden Koerier speelt een essentiële rol in het faciliteren van de logistieke behoeften van deze bedrijven, terwijl de spoedkoerier Coevorden zorgt voor de onmiddellijke levering van dringende zendingen. Deze combinatie van erfgoed en moderniteit maakt Coevorden tot een stad met een uniek karakter.

Een spoedkoerier uit Coevorden nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Coevorden nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Coevorden?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Coevorden

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Coevorden moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Coevorden:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Coevorden en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Coevorden

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Coevorden