Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Delft ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Delft

Koerier Delft - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Delft? TK Koeriers, de ultieme koerier in Delft sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Delft voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Delft dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Delft een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Delft? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Delft ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Delft: 088-6066800
koeriersbedrijf Delft foto stadhuis Nieuwe Kerk koerier
Koeriersbedrijf Delft vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

     Voordelen koerier Delft

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Delft - Razendsnel en betrouwbaar!

Met spoedkoerier Delft kiest u voor een efficiënte en betrouwbare partner voor al uw spoedtransporten. Onze ervaren koeriers staan klaar om uw goederen en documenten met de hoogste prioriteit te verzenden.

Supersnelle leveringen binnen Delft

Bij spoedkoerier Delft begrijpen wij het belang van tijdige leveringen. Daarom bieden wij een snelle afhaling en bezorging van uw zendingen, waarbij wij elke minuut tellen om vertraging te minimaliseren. Met onze geavanceerde trackingsystemen kunt u uw zendingen in realtime volgen.

Lokale expertise, wereldwijde verbindingen!

Dankzij onze diepgewortelde lokale expertise in Delft en sterke internationale verbindingen kunnen wij u een uitgebreide dekking bieden. Of het nu gaat om lokale spoedleveringen binnen Delft of internationale zendingen naar verre bestemmingen, spoedkoerier Delft regelt het voor u.

Vertrouw op spoedkoerier Delft voor een veilige en betrouwbare verzending van uw waardevolle goederen. Onze koeriers zijn getraind om uw zendingen met uiterste zorg te behandelen, en wij bieden volledige verzekering voor extra gemoedsrust.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Delft - Uw koellogistieke oplossing in de regio

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koellogistiek in Delft? Look no further! Wij zijn gespecialiseerd in koeltransport en staan klaar om uw temperatuurgevoelige goederen veilig en efficiënt te vervoeren. Met onze moderne koelwagens en ervaren chauffeurs garanderen wij een naadloze levering, keer op keer.

Flexibel koeltransport Delft

Of het nu gaat om kleine zendingen of grote ladingen, ons flexibele koeltransport in Delft past zich aan uw specifieke behoeften aan. Met een uitgebreid netwerk en uitstekende logistieke planning zorgen wij ervoor dat uw producten op de juiste temperatuur en op tijd arriveren.

Professioneel koeltransport Delft

Kies voor professionaliteit en gemoedsrust met koeltransport Delft. Onze toegewijde teams zorgen voor de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit tijdens het transport van uw waardevolle lading. Koeltransport Delft - uw ideale logistieke partner voor temperatuurgevoelige goederen. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Delft bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Delft bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Delft Noord (DSM)
 • Indische Buurt
 • Ypenburgse Poort
 • TU Delft Science Park
 • Schieoevers
 • Tanthof
 • Vulcanusweg
 • Voorhof
 • Buitenwatersloot
 • Haagweg

Voor alle diensten van de koerier in Delft bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Delft: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Delft voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Delft. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Delft zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Delft?

Binnen een bereik van 2000 kilometer is het vaak sneller om uw zending per koerier vanuit Delft te versturen dan per vliegtuig. Dit komt door de vereiste laad- en losprocedures, douaneformaliteiten, douanecontroles en vliegschema's die bij luchtvracht moeten worden overwogen, evenals het transport van en naar de luchthaven.

Risico

Het verzenden van zendingen via luchtvracht is niet alleen kostbaar, maar brengt ook een groter risico op beschadiging met zich mee, omdat de producten tijdens het proces van hand tot hand gaan.

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen vast komen te zitten in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Als uw betrouwbare koeriersdienst in Delft zijn wij 24/7 bereikbaar, en kunt u rekenen op heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport, zoals aflevertijd of orderstatus.

Traceerbaarheid

Op verzoek ontvangt u een track en trace-code om de koerier en/of de orderstatus in realtime te volgen. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en hechten meer waarde aan kwaliteit dan aan kwantiteit in al uw transportbehoeften. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk verkort.

Waarom een internationaal koerier vanuit Delft en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Delft is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Delft is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Delft of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Delft!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Delft en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Delft
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Delft en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Delft bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Delft weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in DelftNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Delft en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Delft;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Delft: Vlotte verbindingen en efficiënte logistiek

Met haar strategische ligging tussen Den Haag en Rotterdam, fungeert Delft als een cruciaal knooppunt voor handel en transport. Koerier Delft diensten zijn van essentieel belang voor het soepele verloop van commerciële activiteiten. De stad huisvest een scala aan koeriersbedrijven die zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen, zowel binnen de regio als internationaal. Spoedkoerier Delft speelt een bijzonder vitale rol bij urgente zendingen, waarbij tijd van cruciaal belang is.

Koeriersdienst Delft:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Delft een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Delft? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Delft zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Delft
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Koerier voor Delft: Een historische stad met een moderne flair

Met een rijke historie die teruggaat tot de 13e eeuw, is Delft een betoverende Nederlandse stad die bol staat van cultuur en traditie. Als een belangrijk handelscentrum in de Gouden Eeuw speelde koerier Delft een cruciale rol in het faciliteren van de handel tussen binnen- en buitenland. De grachten en oude pakhuizen getuigen nog steeds van deze glorieuze periode. Vandaag de dag is Delft nog steeds een bloeiende handelsstad met moderne bedrijven en een bruisende markt, waar spoedkoerier Delft onmisbaar is om de snel groeiende zakelijke behoeften te vervullen.

De betoverende schoonheid van Delft

Gelegen in de schaduw van Den Haag, charmeert Delft bezoekers met zijn pittoreske grachten, geplaveide straatjes en majestueuze historische gebouwen. Het stadscentrum ademt een gezellige sfeer uit, met talloze boetieks, cafés en restaurants die lokale lekkernijen serveren. Het inwonersaantal van ongeveer 100.000 koestert deze unieke ambiance en neemt trots in hun stad, waarbij koerier Delft een onmisbare dienst blijft bieden voor het vlotte verkeer van goederen en pakketten binnen en buiten de stad.

koeriersbedrijf Delft foto stadskanaal koerier

Een spoedkoerier uit Delft nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Delft nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Delft?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Delft

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Delft moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Delft:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Delft en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Delft

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Delft