Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Den Bosch ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Den Bosch

Koeriersbedrijf Den Bosch - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Den Bosch - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Den Bosch? TK Koeriers is dé koerier in Den Bosch sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Den Bosch en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Den Bosch dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Den Bosch een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Den Bosch?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Den Bosch voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Den Bosch: 088-6066800
Koeriersdienst Den Bosch Sint-Janskathedraal koerier
Koeriersbedrijf Den Bosch vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Den Bosch

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Den Bosch - Uw partner voor tijdgevoelige zendingen

Heeft u dringende pakketten, belangrijke documenten of waardevolle goederen die met de grootst mogelijke zorg moeten worden verzonden? Spoedkoerier Den Bosch staat voor u klaar! Met onze professionele en betrouwbare koeriersdiensten zorgen wij ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomt.

Snelheid is onze kracht!

Bij spoedkoerier Den Bosch begrijpen wij dat tijd van essentieel belang is voor uw bedrijfsactiviteiten. Onze ervaren koeriers staan 24/7 paraat om uw spoedzending direct op te halen en met de hoogste prioriteit naar de bestemming te brengen. Dankzij ons uitgebreide netwerk en geavanceerde traceersysteem kunt u de voortgang van uw zending op de voet volgen, zodat u altijd op de hoogte bent van de status.

Efficiëntie voor uw bedrijf

Door te kiezen voor spoedkoerier Den Bosch, bespaart u kostbare tijd en verhoogt u de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Den Bosch of internationale verzendingen, wij regelen het voor u. Onze uitgebreide vloot van voertuigen en ons ervaren team zorgen voor een vlotte afhandeling en levering, zodat uw bedrijf optimaal kan presteren.

Aarzel niet langer en vertrouw op spoedkoerier Den Bosch voor al uw spoedzendingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen oplossen. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Den Bosch - Betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koeltransportbehoeften in Den Bosch en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Den Bosch staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen met hoogwaardige logistieke oplossingen voor temperatuurgevoelige goederen. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige ladingen, wij bieden de expertise en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Efficiënt en veilig - Onze prioriteit bij koeltransport Den Bosch

Koeltransport Den Bosch biedt hoogwaardige en betrouwbare koeltransportdiensten die speciaal zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons ervaren team van professionals staat garant voor efficiëntie, veiligheid en tijdige levering van uw temperatuurgevoelige goederen. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige lading, wij zorgen voor de optimale temperatuurbeheersing gedurende het hele transportproces.

Flexibele diensten - Afgestemd op uw specifieke behoeften

Bij koeltransport Den Bosch begrijpen wij dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele diensten die zijn afgestemd op uw wensen. Of u nu eenmalig transport nodig heeft of regelmatig gebruik wilt maken van onze diensten, wij passen ons aan uw planning en vereisten aan. Met een uitgebreid netwerk van routes en een hoge mate van flexibiliteit staan wij garant voor een efficiënte en betrouwbare logistieke oplossing.

Wacht niet langer en vertrouw op koeltransport Den Bosch voor uw temperatuurgevoelige logistiek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan al uw transportbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Den Bosch bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Den Bosch bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Brand
 • Bedrijventerrein Pettelaarpark
 • RIVA bedrijfsverzamelgebouw
 • De Vutter
 • Pentaparc

Voor alle diensten van de koerier in Den Bosch bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Den Bosch: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Den Bosch voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Den Bosch. In een stad met ruim 155.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Den Bosch zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Den Bosch? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Den Bosch?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Den Bosch vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Den Bosch en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Den Bosch en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Den Bosch is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Den Bosch is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Den Bosch of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Den Bosch!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Den Bosch en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Den Bosch
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Den Bosch en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Den Bosch bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Den Bosch weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Den BoschNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Den Bosch en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Den Bosch;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Den Bosch: Moderne logistieke oplossingen

Den Bosch staat bekend om zijn moderne logistieke sector, waaronder betrouwbare koeriersdiensten die de stad verbinden met de rest van Nederland en Europa. Met spoedkoerier Den Bosch kunnen bedrijven en particulieren snel en efficiënt belangrijke goederen en documenten versturen. Spoedkoerier Den Bosch biedt een breder scala aan logistieke oplossingen, zoals reguliere bezorgdiensten en expressleveringen, die voldoen aan de behoeften van een dynamische stad met een groeiende economie.

Koeriersdienst Den Bosch:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Den Bosch een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Den Bosch? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Den Bosch zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Den Bosch
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Den Bosch: Een bruisende stad met een efficiënt spoedkoerier netwerk

Den Bosch, ook wel bekend als 's-Hertogenbosch, is een bruisende stad in het zuiden van Nederland. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur trekt Den Bosch jaarlijks duizenden bezoekers. Koerier Den Bosch speelt een belangrijke rol in de logistieke sector van de stad. Met een inwonersaantal van ongeveer 150.000 biedt Den Bosch een ideale omgeving voor bedrijven en ondernemers, waaronder koeriersdiensten.

De economische impact van onze koeriersdiensten in Den Bosch

Naast het gemak voor individuen en bedrijven hebben onze koeriersdiensten ook een positieve economische impact op Den Bosch. Wij ondersteunen de lokale bedrijvigheid door het leveren van grondstoffen, producten en documenten aan verschillende ondernemingen. Bovendien dragen wij bij aan de werkgelegenheid in de stad, aangezien koeriersbedrijven vaak personeel in dienst hebben voor diverse taken, zoals bezorging, logistiek en klantenservice. Het netwerk van koerier Den Bosch is een essentieel onderdeel geworden van de lokale economie, waardoor de stad blijft groeien en bloeien.

Koeriersdienst Den Bosch foto waterkade koerier

Een spoedkoerier uit Den Bosch nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Den Bosch nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Den Bosch?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Den Bosch

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Den Bosch moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Den Bosch:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Den Bosch en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Den Bosch

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Den Bosch