Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Den Haag ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Den Haag

Koeriersbedrijf Den Haag - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Den Haag - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Den Haag? TK Koeriers is dé koerier in Den Haag sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Den Haag en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Den Haag dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Den Haag een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Den Haag?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Den Haag voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Zelfs voor koel-vriestransport bent u bij ons aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Den Haag: 088-6066800
Koeriersdienst Den Haag foto Parlementsgebouw koerier
Koeriersbedrijf Den Haag vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Den Haag

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Den Haag - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Spoedkoerier Den Haag is dé oplossing voor uw dringende verzendingen in en rondom de prachtige stad Den Haag. Met onze razendsnelle service en betrouwbare koeriers, zorgen wij ervoor dat uw goederen met spoed worden afgeleverd, waar en wanneer u maar wilt. Ontdek waarom spoedkoerier Den Haag de beste keuze is voor al uw urgente zendingen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Bij spoedkoerier Den Haag staat betrouwbaarheid voorop. Wij hebben een uitstekende staat van dienst in het nakomen van afleverbeloften en het zorgvuldig behandelen van uw verzendingen. Met geavanceerde trackingtechnologieën kunt u te allen tijde de status van uw zending volgen, zodat u met een gerust hart kunt ontspannen, wetende dat uw goederen in veilige handen zijn.

Efficiëntie in elke stap

Spoedkoerier Den Haag streeft naar efficiëntie in elke stap van het leveringsproces. Van het ophalen van uw pakketten tot aan de aflevering, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Onze ervaren koeriers gebruiken de meest efficiënte routes en maken gebruik van geavanceerde logistieke oplossingen om tijd en kosten te besparen. Met spoedkoerier Den Haag weet u dat uw zendingen met de grootste zorg en efficiëntie worden behandeld.

Kies voor spoedkoerier Den Haag en geniet van ongeëvenaarde snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie bij het verzenden van uw dringende goederen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de hoogwaardige service die we bieden. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Den Haag - Efficiënt, betrouwbaar en milieubewust

Met koeltransport Den Haag kunt u rekenen op efficiënte en betrouwbare leveringen van uw bederfelijke goederen. Onze moderne vloot van koelvrachtwagens is uitgerust met geavanceerde koelsystemen en wordt bemand door ervaren chauffeurs. Of u nu levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen vervoert, wij zorgen ervoor dat uw zendingen veilig en op tijd op de plaats van bestemming in Den Haag arriveren.

Betrouwbaarheid die uw bedrijf verdient

Bij koeltransport Den Haag begrijpen wij dat betrouwbaarheid cruciaal is voor uw bedrijfsvoering. Daarom hebben wij een uitstekende staat van dienst opgebouwd in het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Wij hanteren strikte kwaliteitsnormen en volgen zorgvuldige procedures om ervoor te zorgen dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden vervoerd. U kunt erop vertrouwen dat uw zendingen veilig en intact aankomen, keer op keer.

Milieubewust koeltransport in Den Haag

Bij koeltransport Den Haag hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Onze koelvrachtwagens zijn uitgerust met milieuvriendelijke koelsystemen die energiezuinig zijn en de impact op het milieu minimaliseren. Bovendien streven wij naar efficiënt routebeheer om brandstofverbruik te verminderen en de uitstoot te beperken. Kies voor koeltransport Den Haag en draag bij aan een groenere toekomst, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw leveringen.

Laat koeltransport Den Haag uw partner zijn in het vervoeren van uw temperatuurgevoelige goederen. Met onze efficiëntie, betrouwbaarheid en milieubewustheid zorgen wij ervoor dat uw zendingen altijd in goede handen zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Den Haag bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Den Haag bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Scheveningen-Haven
 • Zichtenburg
 • Kerketuinen
 • Dekkershoek (ZKD)
 • Uitenhagestraat
 • Fruitweg
 • Binckhorst
 • Westvlietweg
 • Ypenburg
 • Forepark en Middenweg
 • Laakhaven

Voor alle diensten van koerier Den Haag bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Den Haag: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Den Haag voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Den Haag. In een stad met ruim 550.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Den Haag zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Den Haag? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Den Haag?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Den Haag vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg.

Wij zijn de koeriersdienst in Den Haag en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus. Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus.

Track en trace

Wij steven naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Den Haag en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Onze koeriers behalen aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere afstanden! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Den Haag is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw kostbare goederen tot een minimum wordt beperkt. Als u ons als koeriersbedrijf in Den Haag inschakelt, is er geen risico dat de goederen in een opslagfaciliteit blijven staan of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, omdat we toegewijd zijn om direct naar het afleveradres te rijden zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen gepaard gaan met aanzienlijke kosten of inkomstenderving. Bovendien hoeven we de goederen niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en traceerbaarheid

Bovendien zijn we niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs hebben. U kunt zelfs een extra chauffeur bij ons inzetten om de reistijd aanzienlijk te verkorten.

Daarnaast bieden we korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Ook bieden we een live track en trace-optie aan om de koerier en/of de orderstatus in realtime te volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Den Haag of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Den Haag!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Den Haag en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Den Haag
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Den Haag en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Den Haag bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Den Haag weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Den HaagNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Den Haag en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Den Haag;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Den Haag voor snelle leveringen

Voor dringende en spoedeisende zendingen is spoedkoerier Den Haag de ideale keuze. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medische benodigdheden of andere kritieke goederen, spoedkoerier Den Haag staat bekend om de snelle en betrouwbare service. Wij begrijpen de urgentie van dergelijke zendingen en zetten zich in om ervoor te zorgen dat uw goederen met de hoogste prioriteit en zorgvuldigheid wordt behandeld, zodat het tijdig en veilig op de juiste bestemming aankomt.

Koeriersdienst Den Haag:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Den Haag een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Den Haag? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Den Haag zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Den Haag
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Den Haag - Een bruisende stad aan de Nederlandse kust

Met een inwonersaantal van ongeveer 550.000 mensen is het de op twee na grootste stad van Nederland. De stad heeft een rijke geschiedenis en is bekend als politiek centrum, met het Binnenhof als het hart van de Nederlandse politiek.

Als een belangrijk economisch centrum is Den Haag ook een knooppunt voor logistiek en transport. De stad herbergt een breed scala aan bedrijven en organisaties die dagelijks afhankelijk zijn van efficiënte bezorgdiensten. Koerier Den Haag speelt een cruciale rol bij het leveren van goederen en documenten aan bedrijven en particulieren in de stad en daarbuiten. Met onze snelle en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat zendingen op tijd op de juiste bestemming aankomen.

Levendige stad met veel te bieden

Naast de logistieke sector heeft Den Haag ook veel te bieden op het gebied van cultuur, geschiedenis en recreatie. De stad staat bekend om zijn prachtige architectuur, met het iconische Vredespaleis als een van de meest opvallende bezienswaardigheden. Daarnaast heeft Den Haag een bloeiende kunstscene, met musea zoals het Mauritshuis en het Gemeentemuseum die een indrukwekkende collectie kunstwerken huisvesten. Ook is de stad gezegend met prachtige parken en stranden, waaronder het populaire Scheveningen.

Koeriersdienst Den Haag foto Mauritshuis koerier

Een spoedkoerier uit Den Haag nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Den Haag nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Den Haag?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Den Haag

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Den Haag moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Den Haag:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Den Haag en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Den Haag

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Den Haag