Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Den Helder ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Den Helder

Koeriersbedrijf Den Helder - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Den Helder - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Den Helder? TK Koeriers is dé koerier in Den Helder sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Den Helder en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Den Helder dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Den Helder een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Den Helder?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Den Helder voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Den Helder: 088-6066800
Koeriersdienst Den Helder foto vuurtoren Lange Jaap
Koeriersbedrijf Den Helder vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Den Helder

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Den Helder - De snelste oplossing voor uw spoedleveringen!

Heeft u goederen dat met de hoogste prioriteit moet worden bezorgd? Zoek niet verder! Spoedkoerier Den Helder staat voor u klaar om uw zending veilig en op tijd op de gewenste bestemming af te leveren.

Betrouwbaarheid en snelheid zijn onze kernwaarden

Met spoedkoerier Den Helder hoeft u zich geen zorgen te maken over vertragingen of problemen met uw leveringen. Onze ervaren koeriers zijn getraind om efficiënt te werken en kennen Den Helder en omgeving op hun duimpje, waardoor zij de snelste routes kunnen kiezen en obstakels kunnen vermijden.

Profiteer van onze flexibele dienstverlening

Of het nu gaat om belangrijke documenten, gevoelige medische apparatuur of andere kostbare goederen, spoedkoerier Den Helder zorgt ervoor dat uw zending met de grootste zorg wordt behandeld. Wij begrijpen dat tijd cruciaal is, en daarom staan wij 24/7 paraat om uw spoedleveringen direct op te halen en af te leveren.

Kies voor spoedkoerier Den Helder en ervaar de snelheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor uw urgente zendingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw spoedlevering tot een succes maken!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Den Helder - De service die u nodig heeft

Of u nu bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen vervoert, bij koeltransport Den Helder bent u aan het juiste adres. Onze betrouwbare en efficiënte diensten zorgen ervoor dat uw lading veilig en op de juiste temperatuur op de plaats van bestemming aankomt.

Flexibel en op maat gemaakt: Koeltransport Den Helder past zich aan uw behoeften aan

Bij koeltransport Den Helder begrijpen wij dat elke lading uniek is. Daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke eisen. Of het nu gaat om een spoedlevering of een geplande zending, onze ervaren chauffeurs en goed uitgeruste voertuigen staan klaar om aan uw wensen te voldoen.

Met geavanceerde temperatuurregelingssystemen zorgt koeltransport Den Helder ervoor dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Onze voertuigen zijn uitgerust met state-of-the-art koelinstallaties en kunnen de temperatuur nauwkeurig regelen, van gekoelde producten tot diepvriesgoederen. U kunt erop vertrouwen dat uw lading vers en veilig blijft gedurende het hele transportproces.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid: Koeltransport Den Helder staat voor u klaar

Koeltransport Den Helder staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw goederen op tijd te leveren, zonder compromissen op de kwaliteit. Onze toegewijde chauffeurs zijn ervaren professionals die de hoogste normen hanteren als het gaat om veiligheid en zorgvuldigheid. Met koeltransport Den Helder aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw zending in goede handen is.

Kies vandaag nog voor koeltransport Den Helder en ervaar de uitstekende service die we bieden voor het vervoeren van uw temperatuurgevoelige goederen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij al uw koeltransportbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Den Helder bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Den Helder bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Marina Den Helder
 • Kooypunt
 • Bedrijventerrein Oostoever 
 • Het Nieuwe Diep
 • Het Arsenaal in de Stad Binnen de Linie
 • Dirks Admiraal en De Dogger
 • Westoever en de Ambachtsweg

Voor alle diensten van koerier Den Helder bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Den Helder: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Den Helder voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Den Helder. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Den Helder zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Den Helder? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom zou u voor internationale spoedzendingen geen luchtvracht gebruiken, maar in plaats daarvan kiezen voor een koerier vanuit Den Helder?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Den Helder vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Den Helder en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Den Helder en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Den Helder is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Den Helder is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Den Helder of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Den Helder!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Den Helder en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Den Helder
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Den Helder en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Den Helder bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Den Helder weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Den HelderNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Den Helder en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Den Helder;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Den Helder: Snelheid en betrouwbaarheid

Voor dringende en spoedeisende zendingen staat spoedkoerier Den Helder voor u klaar. Of het nu gaat om belangrijke documenten die met spoed moeten worden afgeleverd of gevoelige medische benodigdheden die snel naar ziekenhuizen moeten worden gebracht, spoedkoerier Den Helder biedt een snelle en betrouwbare service. Met ons ervaren koeriers en efficiënte logistieke processen zorgen wij ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld en tijdig op de juiste bestemming aankomt.

Koeriersdienst Den Helder:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Den Helder een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Den Helder? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Den Helder zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Den Helder
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Den Helder: Een maritieme stad vol koeriersdiensten

Welkom in Den Helder, een bruisende maritieme stad gelegen aan de Noordzeekust van Nederland. Met een inwonersaantal van ongeveer 59.000 mensen (2021) biedt Den Helder een unieke mix van historische charme en moderne voorzieningen. In deze stad spelen koeriersdiensten een essentiële rol bij het faciliteren van handel en het voldoen aan de bezorgbehoeften van bedrijven en inwoners. Koerier Den Helder is uw betrouwbare partner als het gaat om het verzenden en ontvangen van goederen van verschillende groottes. Met ons uitgebreide kennis van de stad en onze toewijding aan klanttevredenheid zorgen wij voor een efficiënte en veilige bezorging.

Efficiëntie en klanttevredenheid bij koerier Den Helder

Koerier Den Helder streeft naar efficiëntie en klanttevredenheid bij elke bezorging. Wij begrijpen dat elke zending belangrijk is en werken met zorg en professionaliteit om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen. Met behulp van geavanceerde traceersystemen houdt u de voortgang van uw goederen nauwlettend in de gaten en blijft u op de hoogte van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Den Helder of internationale verzendingen, koerier Den Helder zorgt voor een soepele en betrouwbare ervaring, waarbij uw goederen veilig en op tijd worden bezorgd.

Een spoedkoerier uit Den Helder nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Den Helder nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Den Helder?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Den Helder

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Den Helder moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Den Helder:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Den Helder en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Den Helder

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Den Helder